GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Discreet verpakt
Toon alle onderwerpen

Fenylalanine

Inhoudsopgave
1. Fenylalanine 2. Contra indicaties

Dit aminozuur is een voorloper van tyrosine, een ander aminozuur. Het is een effectief middel tegen depressie en om het lichaamsgewicht te beheersen. Zowel fenylalanine als tyrosine worden omgezet in dopamine en noradrenaline. Ze verhogen de concentratie, gaan stress tegen en verbeteren de stemming. Helpt ook bij de vorming van groeihormoon.

Contra indicaties

Mensen met melanoom wordt inname van L-Fenylalanine afgeraden, omdat het de groei van deze vorm van kanker bevordert. Nooit combineren met MAO-remmers.

GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Altijd een gratis cadeautje bij je bestelling
Ben je 18 jaar of ouder?

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je je bestellingen naartoe wil laten sturen. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent en dat je notie hebt genomen van en akkoord bent met onze waarschuwing betreffende de van toepassing zijnde wetgeving.

Doorgaan Verlaten


Je kunt in onze webshop gewoon bestellen. 
Wij behandelen je bestelling met de grootste zorg.

Onze
fysieke Sirius Smart Shops zijn ook OPEN
in Roermond NL Zwartbroekstraat 35 
en Maastricht NL Oude Tweebergenpoort 7A 

Hartelijk Dank voor je vertrouwen in ons!

Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.