GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Discreet verpakt
Toon alle onderwerpen
Inhoudsopgave
1. Sabineen

Sabineen

Sabineen

Sabineen is een bicyclisch monoterpeen waarvan de aroma's doen denken aan de feestdagen (pijnbomen, sinaasappelen, kruiden). De resultaten van een lopend onderzoek van Valente et al. suggereren dat sabineen verder moet worden onderzocht als natuurlijke bron van nieuwe antioxidanten en ontstekingsremmende middelen voor de ontwikkeling van voedingssupplementen, nutraceuticals of plantaardige geneesmiddelen.

Sabineen komt voor in veel planten, waaronder fijnspar, zwarte peper, basilicum en Myristica fragrans (een groenblijvende, inheemse plant op de Molukken) uit de Indonesische Spice Islands. De zaden van de Myristica zijn's werelds belangrijkste bron van nootmuskaat. Sabineen bestaat als (+)- en (-)enantiomeer.

GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Altijd een gratis cadeautje bij je bestelling
Ben je 18 jaar of ouder?

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je je bestellingen naartoe wil laten sturen. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent en dat je notie hebt genomen van en akkoord bent met onze waarschuwing betreffende de van toepassing zijnde wetgeving.

Doorgaan Verlaten


Je kunt in onze webshop gewoon bestellen. 
Wij behandelen je bestelling met de grootste zorg.

Onze
fysieke Sirius Smart Shops zijn ook OPEN
in Roermond NL Zwartbroekstraat 35 
en Maastricht NL Oude Tweebergenpoort 7A 

Hartelijk Dank voor je vertrouwen in ons!

Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.