DARMOWA wysyłka w NL od € 20,- Dostawa na terenie UE w ciągu 1-3 dni roboczych * Dyskretne opakowanie
World's best assorted online smart shop
spacemileshop icon Spacemiles - Odbierz zniżkę - Więcej info

Opinie klientów

Doskonała
4.9
Na podstawie 5.063 Opinie
Chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Napisz recenzję
Sortuj według : Ocena Wszystkie języki
Doskonała 92%
Dobra 5%
Przeciętna < 1%
Zła < 1%
Bardzo zła < 1%
Taner 23-04-2024
Zweryfikowane zamówienie
Ich war überrascht, wie ...

Ich war überrascht, wie schnell ich die fehlenden Artikel erhalten habe. Ich habe ohne zu fragen 5 Sterne gegeben und werde das nächste Mal gerne einkaufen..

Ismail Saritas 23-04-2024
Zweryfikowane zamówienie
Super

Super

Gearoid O'Sullivan 23-04-2024
Zweryfikowane zamówienie
Great service

Great service

Femke Broekate 23-04-2024
Zweryfikowane zamówienie
Super snelle en goede se...

Super snelle en goede service

Jorge Font Castro 23-04-2024
Zweryfikowane zamówienie
Rápido y discreto

Entrega rápida y discreta

Sven Busse 22-04-2024
Zweryfikowane zamówienie
Sehr sehr sehr sehr schn...

Sehr sehr sehr sehr schnelle und saubere Lieferung!!! Immer wieder nur bei Sirius bestellen. Traumhaft

Šimon Haco 22-04-2024
Zweryfikowane zamówienie
Fast delivery.

Fast delivery.

Sladjan Radeljak 22-04-2024
Zweryfikowane zamówienie
Alles top schneller Vers...

Alles top schneller Versand

Phil 22-04-2024
Zweryfikowane zamówienie
Fijn!

Goede ervaringen, vriendelijk deskundig personeel.

Artur Hörner 22-04-2024
Zweryfikowane zamówienie
Super

Super. Habe einen Samen bestellt und der war in kürzester Zeit da. Qualität ist gut

Erika Coronel 22-04-2024
Zweryfikowane zamówienie
all good, will order aga...

all good, will order again

Tomm Walber 22-04-2024
Zweryfikowane zamówienie
Nice!

Great shop, i even got more Seeds than i ordered.

Carla Verkuijlen 22-04-2024
Zweryfikowane zamówienie
Topper

Snelle service. Discreet verpakt. Betrouwbaar. Aanrader! Vers, natuurlijk en diepgaande reizen.

poppy dickson 22-04-2024
Zweryfikowane zamówienie
Great products and wonde...

Great products and wonderful service.

Oliver Willkomm 21-04-2024
Zweryfikowane zamówienie
Top 👌

Super schnelle Lieferung, einfach super. Jederzeit wieder.

Michael Frey 21-04-2024
Zweryfikowane zamówienie
All perfect

All perfect

Axel Waerzeggers 20-04-2024
Zweryfikowane zamówienie
Rien à dire comme toujou...

Rien à dire comme toujours. Qualité, rapidité, réaction en cas de souci du « sav ». Merci Sirius de nous permettre d’agrandir notre conscience.

Eduardo Matiaci Rodríguez 20-04-2024
Zweryfikowane zamówienie
Cómo en la ocasión anter...

Cómo en la ocasión anterior, Syrius ha cumplido totalmente con los plazos . Así mismo Kevin, del dpto de atención al cliente, me ha recordado algo qué en mi pedido anterior olvidé, proporcionándome la posibilidad de acceder a un descuento por volumen de compra. Gracias Kevin, gracias Syrius. 🫂

Mir Van Doorn 20-04-2024
Zweryfikowane zamówienie
Duidelijke website en snelle levering .

Duidelijke website en snelle levering

David Torralba 20-04-2024
Zweryfikowane zamówienie
Fabuloso,en dos días de ...

Fabuloso,en dos días de Holanda a España.

Savannah Kroh 20-04-2024
Zweryfikowane zamówienie
Very good

Very good

Oleksii Shevchenko 20-04-2024
Zweryfikowane zamówienie
Fast delivery, haven’t tried yet

Could be better description about content. As a person who looking for specific details such as expected anoint of psilocybin, that was missing.

Jeremie Vey 20-04-2024
Zweryfikowane zamówienie
Test pour microdosage.

Commande reçue très rapidement en France. Très satisfait, premier essai réussi, champignons frais. À voir sur la durée.

Martin Flanagan 19-04-2024
Zweryfikowane zamówienie
Great seamless shopping ...

Great seamless shopping experience. Well run business.

Sirius.nl
World's best assorted online smart shop
Założona w 1995 r.
Od 27 lat dumny członek VLOS
5-gwiazdkowy sklep internetowy
Trzy sklepy fizyczne
Wiele sklepów kupuje hurtowo
Ponad 28 lat doświadczenia
Napisz recenzję
Podążaj za nami:
DARMOWA wysyłka w NL od € 20,- Dostawa na terenie UE w ciągu 1-3 dni roboczych * Zawsze bezpłatny prezent z zamówieniem
Worlds best assorted online smartshop Doskonała
4.9
Na podstawie 5.063 Opinie
Czy masz ukończone 18 lat?

Proszę wziąć pod uwagę ustawodawstwo kraju, do którego chcesz wysłać swoje zamówienia. Nasz sklep internetowy podlega prawu holenderskiemu.

Klikając Kontynuuj, potwierdzasz, że masz 18 lat lub więcej oraz że zapoznałeś się z naszym ostrzeżeniem dotyczącym obowiązujących przepisów i akceptujesz je.

Kontyntynuj Opuszczać
Podążaj za nami:

Nasze fizyczne sklepy Sirius Smart są również OTWARTE

w Roermond NL Hamstraat 15
i Maastricht NL Oude Tweebergenpoort 7A
i Venlo NL Kleine Beekstraat 5

Jak chcesz otrzymać zamówienie? Dokonaj wyboru poniżej
Wybierz, w jaki sposób chcesz otrzymać zamówienie
Wybierz kraj dostawy
Wybierz swój kraj:
Dlaczego o to pytamy?

Niestety nie jest możliwe wysłanie całego asortymentu do wszystkich krajów. Czasami jednak istnieje możliwość wysłania produktów w różnych paczkach.

Proszę wybrać sklep
Wybierz sklep:
Kontyntynuj
Ten wybór zawsze można zmienić w koszyku.
Używasz starej przeglądarki. W związku z tym nie możemy zagwarantować, że witryna będzie działać prawidłowo. Zaktualizuj przeglądarkę lub użyj innej, aby zapewnić lepszą obsługę.