DARMOWA DOSTAWA w NL od 15, - € Dostawa na terenie UE w ciągu 1-3 dni roboczych * Dyskretne opakowanie
World's best assorted online smart shop
Spacemiles - Odbierz zniżkę - Więcej info

Opinie klientów

Doskonała
4.9
Na podstawie 3.873 Opinie
Chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Napisz recenzję
Sortuj według : Ocena Wszystkie języki
Doskonała 92%
Dobra 5%
Przeciętna < 1%
Zła < 1%
Bardzo zła 1%
Angela 22-10-2021
Zweryfikowane zamówienie
Goed👍👍👍

Snelle verzending👍

Wautier Olivier 21-10-2021
Zweryfikowane zamówienie
1ere expérience juste in...

1ere expérience juste incroyable!!! Les truffes sont arrivés rapidement. ! Recommandé à tout les petits amateurs

Wp 20-10-2021
Zweryfikowane zamówienie
Speedy delivery and highly recommend

Speedy delivery, excellent customer service, great product and lots of flushes

Johan 20-10-2021
Zweryfikowane zamówienie
Fast delivery, great customer service!

Fast delivery, great customer service in terms of advice, magical experience

Alina 16-10-2021
Zweryfikowane zamówienie
All good

All good

Mateusz 15-10-2021
Zweryfikowane zamówienie
Zamowienie doszło daje 5...

Zamowienie doszło daje 5 gwiazdek

Matteo D'intino 13-10-2021
Zweryfikowane zamówienie
Kratom maeng da Green

consiglio a tutti il kratom di Sirius smarth shop, é un kratom privo di attivi .Il maeng da green secondo me è il tipo migliore di Kratom, basta prendere 5 grammi per avere un bellissimo effetto sia di concentrazione mentale ed energia ma nello stesso tempo anche una sensazione di rilassamento .

Justin Roeters van Lennep 12-10-2021
Zweryfikowane zamówienie
Far out!

Far out!

Jakob 10-10-2021
Zweryfikowane zamówienie
Amazing expiernce

Amazing expiernce

Susanna 09-10-2021
Zweryfikowane zamówienie
Simply Great

I've been ordering on Sirius for one year already, and I love it: the delivery is super fast, products are of high quality and the customer service is steady and always helpful!

Jan 09-10-2021
Zweryfikowane zamówienie
Very good product

Very good product

Mateusz 08-10-2021
Zweryfikowane zamówienie
Zestaw do uprawy grzybów

Zestaw przyszedł dzień po zamówieniu. Wszystko tak jak powinno być teraz czekam aż wyrosną grzybki.

Archi 08-10-2021
Zweryfikowane zamówienie
Great products, have ordered and tested the truffles and had a great experience

I’m just wondering how long the order will take since I bought it after 16:00 and only have been waiting for 3 and a half days and only have 1 day left to wait (I’m on holiday in Spain)

William 07-10-2021
Zweryfikowane zamówienie
I was most pleased with the speedy shipment

I was most pleased with the growkits and the shipment arrived quickly.

mathias svensson 06-10-2021
Zweryfikowane zamówienie
9/0 times perfect

just wanted to give 5 stars for great costumer service, discretion and swift steath delivery.. only reason i dont put 5 is because sometimes the growkits are less than ideal, i got one replaced, but only once,.. i probably f'd up some of the kits myself, but, they were not all top notch,so be sure to document with pics when you recieve and thru out the grow

OMerel 06-10-2021
Zweryfikowane zamówienie
Lionsmane & Niacin

I ordered Niacin and Lionsmane, everything was sent fast and secure. Very good service, I recommend.

Andrew Goodbody 05-10-2021
Zweryfikowane zamówienie
My go to shop for wonder...

My go to shop for wonderful kits that flush time and time again. Great customer service

Krzysztof 05-10-2021
Zweryfikowane zamówienie
Always fast delivery wit...

Always fast delivery without problems ;)

Matteo 05-10-2021
Zweryfikowane zamówienie
kratom maeng da white

Il kratom maeng da white è un ottimo prodotto, con soli 4 grammi puoi avere un effetto molto stimolante ed energizzante per la mente . Non bisogna esagerare con la dose del white Kratom altrimenti vi sentirete troppo eccitati e avrete bisogno di muovervi di camminare. Bastano 4 grammi.

Angela 04-10-2021
Zweryfikowane zamówienie
Super zoals alwaysss😇🤗🥳🥰

Dank voor de snelle verzending🤗 En de top producten🤗👍👍

Frank 04-10-2021
Zweryfikowane zamówienie
Goede prijzen, producten...

Goede prijzen, producten en snelle levering! Ik raad sirius wel aan

Renzo Zanutel 03-10-2021
Zweryfikowane zamówienie
Eccezzionale

Servizio ineccepibile. Ottimo cbd al miglior prezzo d'Europa. Consegna velocissima e gratuita oltre i 45 Euro.

Vladislav M. 01-10-2021
Zweryfikowane zamówienie
JUST GREAT!

Fantastic SMARTshop! Great vendor and not too high prices,,,, everybody who loves enjoying natural products can find what he needs ! thank you are realy SIRIUS about ! :))

Andrzej 01-10-2021
Zweryfikowane zamówienie
McKennaii mushrooms

Mushrooms grow really good for first and second repetition. After this, it goes like 5 middle shrooms. Next time better use a heating mat to better control the temperature :D

Sirius.nl
World's best assorted online smart shop
Założona w 1995 r.
Od 24 lat dumny członek VLOS
5-gwiazdkowy sklep internetowy
Dwa sklepy fizyczne
Wiele sklepów kupuje hurtowo
Ponad 25 lat doświadczenia
Napisz recenzję
Podążaj za nami:
DARMOWA wysyłka w NL od 15, - € Dostawa na terenie UE w ciągu 1-3 dni roboczych * Zawsze bezpłatny prezent z zamówieniem
Doskonała
4.9
Na podstawie 3.873 Opinie

Wybrany przez Państwa język nie został jeszcze w 100% perfekcyjnie przetłumaczony przez nas. 

Ciężko nad tym pracujemy. 

Jeśli natkniesz się na utwory, które Twoim zdaniem powinny być przetłumaczone inaczej, daj nam znać mailem: webshop@sirius.nl

Na razie można również wybrać przeglądanie strony w języku angielskim.

Czy masz ukończone 18 lat?

Proszę wziąć pod uwagę ustawodawstwo kraju, do którego chcesz wysłać swoje zamówienia. Nasz sklep internetowy podlega prawu holenderskiemu.

Klikając Kontynuuj, potwierdzasz, że masz 18 lat lub więcej oraz że zapoznałeś się z naszym ostrzeżeniem dotyczącym obowiązujących przepisów i akceptujesz je.

Kontyntynuj Opuszczać
Podążaj za nami:


Możesz zamówić w naszym sklepie internetowym jak zwykle .
Państwa zamówienie traktujemy z najwyższą starannością.

Aktualny status naszych fizycznych Sirius Smart Shops
w Roermond NL Zwartbroekstraat 35
i Maastricht NL Oude Tweebergenpoort 7A

Dziękujemy bardzo za zaufanie do nas!

Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.