GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Discreet verpakt
World's best assorted online smart shop
Spacemiles - Spaar voor korting - Meer info

Klanten reviews

Uitstekend
4.9
Op basis van 3.778 reviews
Ook je ervaring delen? Schrijf een review
Filter op: Waardering Alle talen
Uitstekend 92%
Goed 5%
Gemiddeld < 1%
Slecht < 1%
Zeer slecht 1%
Adrian 30-07-2021
Geverifieerde order
Stealthy, quick and trippy

Great service, quick stealthy delivery and quick and easy to grow, nice and trippy trip

Paweł 29-07-2021
Geverifieerde order
Bardzo polecam ! 😁

Bardzo polecam ! 😁

Ricardo van mourik 27-07-2021
Geverifieerde order
Top service klantvriendelijk.

Top service. Perongeluk verkeerd andres in gevoerd belde ze op en zonder probleem hebben zij deze ook gelijk veranderd voor mij. Vriendelijke contact ga hier zeker meer gebruik van maken...

Katy 26-07-2021
Geverifieerde order
Amazing products great d...

Amazing products great delivery

Markus Schramböck 26-07-2021
Geverifieerde order
Always safe and fast delivery

Always safe and fast delivery. Never been let down by Sirius. Have ordered multiple times and will so again!

vittori 26-07-2021
Geverifieerde order
Truffes magiques juste t...

Truffes magiques juste topissimes pour une 1ere experience. Livraison rapide, n'hésitez plus

Luiza Miranda Rosa Awad 24-07-2021
Geverifieerde order
Actitubes' are AMAZING!

always amazing! Actitubes are the best filters to smoke with

Ros 23-07-2021
Geverifieerde order
Unbeatable

Long time customer that keeps coming back I can't find anywhere with better service or prices. The service is so good and the staff are always there to help with any problems. Long live sirius.nl

David 22-07-2021
Great experience

Great product, fast delivery just what I needed

Do 22-07-2021
Great experience great p...

Great experience great products ready to do it again

Adam 22-07-2021
Geverifieerde order
Profesjonalizm!

Profesjonalizm na najwyższym poziomie polecam !!!

Lana Efraim 22-07-2021
Obrigada! Muito bom atendimento

O pedido chegou super rápido e eu adorei receber as instruções por email. Em 3 semanas já pude colher a primeira produção! Seria legal ver vídeos e ter mais dicas disponíveis. Como armazenar, possíveis problemas e etc .. Obrigada!!

Antonio ODwyer 20-07-2021
Geverifieerde order
Great service. Quick del...

Great service. Quick delivery even to Ireland. Love getting the spacemiles too

Nordic Shaman 19-07-2021
Geverifieerde order
* * * * this time

Thank you, everything went quite well.

Angela 19-07-2021
Geverifieerde order
Was weer helemaal top 🤗...

Was weer helemaal top 🤗🤗🤗 ik ga vandaag weer bestellen haha echt een blijvende aanrader top producten! Groetjes angel

Marek 18-07-2021
Geverifieerde order
Great service

I have ordered mushroom grow box. 2 days to Prague. That's faster than local delivery. Manual and everything is understandable, but It might be helpful to add more info for new growers. Even though I made couple of mistakes I managed to grow nice amount of mushrooms.

Ahmed 13-07-2021
Geverifieerde order
So good

Big

Flynno 12-07-2021
Geverifieerde order
Great!

Fast service, always quality, can't recommend enough!

Szymon 08-07-2021
Geverifieerde order
Szybko i sprawnie.

Produkty doszły szybko, dostałem małe gratisy. Super!

JR 07-07-2021
Geverifieerde order
Snelle levering en een t...

Snelle levering en een top product!

Nicolas Verzeni 06-07-2021
Geverifieerde order
Wow less than 24 hours for delivery

Wow less than 24 hours for delivery. That's just great!!!

Iris 06-07-2021
Geverifieerde order
Snel geleverd

Snel geleverd, goede trip!

AC 06-07-2021
Geverifieerde order
Quality

Vast amount of quality products and they always sent me a free sirius lighter with all my packages :) (Not sure if on purpose or not, but all where a different colour too, so an extra bonus!)

Ward Vo 06-07-2021
Geverifieerde order
Very happy with the product

Very happy with the product, great price offered, fast shipping to Portugal in this case. Recommended !

Sirius.nl
World's best assorted online smart shop
Sinds 1995
24 jaar lid van VLOS
5 sterren webshop
2 eigen fysieke smartshops
Veel shops van groothandelklanten
Meer dan 25 jaar ervaring
Schrijf een review
Volg ons:
GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Altijd een gratis cadeautje bij je bestelling
Uitstekend
4.9
Op basis van 3.778 reviews
Ben je 18 jaar of ouder?

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je je bestellingen naartoe wil laten sturen. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent en dat je notie hebt genomen van en akkoord bent met onze waarschuwing betreffende de van toepassing zijnde wetgeving.

Doorgaan Verlaten
Volg ons:


Je kunt in onze webshop gewoon bestellen. 
Wij behandelen je bestelling met de grootste zorg.

Actuele status m.b.t. onze fysieke Sirius Smart Shops 
in Roermond NL Zwartbroekstraat 35 
en Maastricht NL Oude Tweebergenpoort 7A 

Check ons Corona nieuws voor de laatste updates.

Hartelijk Dank voor je vertrouwen in ons!

Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.