GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Discreet verpakt
World's best assorted online smart shop
spacemileshop icon Spacemiles - Spaar voor korting - Meer info

Klanten reviews

Uitstekend
4.9
Op basis van 4.103 reviews
Ook je ervaring delen? Schrijf een review
Filter op: Waardering Alle talen
Uitstekend 92%
Goed 5%
Gemiddeld < 1%
Slecht < 1%
Zeer slecht 1%
Louie 04-08-2022
Geverifieerde order
Great products and fast ...

Great products and fast shipping, overall a pretty nice experience. I found your website to be a bit overwhelming, with too many products, maybe categorizing more would help, but it wasn't that big of a problem :)

Kestutis 01-08-2022
Geverifieerde order
Great service. Good prod...

Great service. Good products

bruno 01-08-2022
Geverifieerde order
Best newbie experience I could expect

customer support super fast, ready and careful. product easy to handle. mild strength trip. very satisfied. But UPS delivery not 100% perfect.

Mark 30-07-2022
Geverifieerde order
Extremely efficient and diligent

Great company to deal with, payment are quickly found and allocated, and shipping is processed immediately. Will be a return customer for sure

Léo 30-07-2022
Geverifieerde order
Very good shop

Delivery on point and top quality products I recommend!

Ariane 29-07-2022
Geverifieerde order
Perfect ! Thank you so m...

Perfect ! Thank you so much. Best quality out there.

Sacheta 29-07-2022
Geverifieerde order
Mush - Love

There was a bit delay on shipping but that was UPS fault not Sirius. The grow kit arrive din perfect condition and I am awaiting the product to be produced... :)

niko 29-07-2022
Geverifieerde order
best thing ever

Had some problem with couriers but everything went perfect. products are awesome!!

Robie 27-07-2022
Ups Grappig

Fijne samenwerking met jullie Alleen het grappige is (ook ups inorde) ups zegt op 27 juli leveren we tussen 10u en 14u aan huis... Dus ik zie dat de 25e s'avonds... Dus ik verander van leveringsadres van mijn naar een vast USP afhaalpunt recht tegenover mij... En nu komt de bestelling 10 augustus 🤪😂 Geen erg maar wel grappig 😀👍

Andżelika 26-07-2022
Geverifieerde order
Great shop and stuff! 👌

Great shop and stuff! 👌

Wesley 26-07-2022
Geverifieerde order
Best smartshop on- and offline!

ALWAYS amazing experiences! The physical shop and the webshop both offer excellent products for excellent prices!

Bramananda 24-07-2022
Geverifieerde order
Giving thanks...

Giving special thanks to the founders and creators of SIRIUS. The Magic Truffels are of tremendous quality. And foremost important the Spirit of the Children of the Light is preserved and nurtured in the Medicine. Love&Light. AMO

Maarten 22-07-2022
Geverifieerde order
Very fast!

Very fast! Sadly I ordered the wrong thing... But that's my fault.

Jeroen 18-07-2022
Geverifieerde order
Ben al langer micro-dose...

Ben al langer micro-doser via Sirius en zeer tevreden. Een maal werd het pakketje niet bezorgd maar na een belletje had ik de truffels de volgende dag alsnog. Beter kan bijna niet. Chapeau!

Matteo 18-07-2022
Geverifieerde order
Bravi!

Ottimo servizio

Soner 16-07-2022
Geverifieerde order
Excellent service!

Excellent service!

Paweł 14-07-2022
Express shipping. When ...

Express shipping. When I bought 5 seeds I got 2 extra. I highly recommend.

Antoine 11-07-2022
Geverifieerde order
Commande truffe

Super rapide et bon produit

Mo 11-07-2022
Geverifieerde order
Great fast service and p...

Great fast service and products!

Leonardus 08-07-2022
Geverifieerde order
Top

Keurig bezorgd in net anoniem pakje! Top!

Davide Ercolani 08-07-2022
Geverifieerde order
Perfect.

fast delivery in Italy in just 5 days, well-finished package and products, I am very satisfied and happy especially because you have given me more than a beautiful and appreciated gift! thank you thank you🙂❤️

Enrico 08-07-2022
Geverifieerde order
Great delivery service a...

Great delivery service and great product

Brii 05-07-2022
Geverifieerde order
Super

Snelle levering en de mushroom growkits deden het geweldig goed.

Angela 05-07-2022
Geverifieerde order
Zoals always: Geweldig😇😇😇😇😇😇

Ik ben al wat jaren vaste klant, nog steeds erg tevreden 👌👌👌👌👌👌

Sirius.nl
World's best assorted online smart shop
Sinds 1995
25 jaar lid van VLOS
5 sterren webshop
2 eigen fysieke smartshops
Veel shops van groothandelklanten
Meer dan 26 jaar ervaring
Schrijf een review
Volg ons:
GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Altijd een gratis cadeautje bij je bestelling
Uitstekend
4.9
Op basis van 4.103 reviews
Ben je 18 jaar of ouder?

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je je bestellingen naartoe wil laten sturen. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent en dat je notie hebt genomen van en akkoord bent met onze waarschuwing betreffende de van toepassing zijnde wetgeving.

Doorgaan Verlaten
Volg ons:

Bezoek ook onze fysieke Sirius Smart Shops
in Roermond NL Hamstraat 15
en Maastricht NL Oude Tweebergenpoort 7A

Hartelijk Dank voor je vertrouwen in ons!

Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.