GRATIS verzending in NL vanaf € 20,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Discreet verpakt
World's best assorted online smart shop
spacemileshop icon Spacemiles - Spaar voor korting - Meer info

Klanten reviews

Uitstekend
4.9
Op basis van 5.211 reviews
Ook je ervaring delen? Schrijf een review
Filter op: Waardering Alle talen
Uitstekend 92%
Goed 6%
Gemiddeld < 1%
Slecht < 1%
Zeer slecht < 1%
Jay Llewellyn 21-05-2024
Geverifieerde order
always on point

always on point

Marko Blazevic 20-05-2024
Geverifieerde order
Top👌🏽

Top👌🏽

Monica Barneveld 20-05-2024
Geverifieerde order
Alles netjes in zakjes aangeleverd!!

Alles netjes in zakjes aangeleverd en keurig op tijd. De producten zijn goed en bieden een heel mooi alternatief. Ik ben zeer tevreden over de prijs kwaliteit verhouding. Ga zeker weer bestellen.

Joep Wouters 20-05-2024
Geverifieerde order
🤩❤️🔥

🤩❤️🔥

David Torralba 20-05-2024
Geverifieerde order
Buena calidad de Kratom ...

Buena calidad de Kratom y envío seguro.

Exequiel Agosto 20-05-2024
Geverifieerde order
Good and friendly servic...

Good and friendly service

Kaho Shum 20-05-2024
Geverifieerde order
4th time ordering consistant

consistant quality

Aniko Rajci 20-05-2024
Geverifieerde order
Great product

Great product

Amin Mavani 20-05-2024
Geverifieerde order
Easy and effortless... a...

Easy and effortless... also customer help desk was very proactive and responsive....

Olivier Poetgen 19-05-2024
Geverifieerde order
Great shop. Fast and sec...

Great shop. Fast and secure delivery :)

Martin Simon 18-05-2024
Geverifieerde order
Fast shipping and perfect packaging

The packaging was perfect, it even included cold pack to maintain freshness and the shipping was extremely fast. Pleasantly surprised !

Bruce Jervis 18-05-2024
Geverifieerde order
Alles vlot verlopen

Alles vlot verlopen

Tanja Münster 18-05-2024
Geverifieerde order
Wie immer, 1a Ware zum g...

Wie immer, 1a Ware zum guten Preis. Und ich möchte hier einmal loben, was für einen tollen Service Serius bietet. Wurde richtig gut beraten. Danke dafür🥰

Samuel Sheffield 18-05-2024
Geverifieerde order
Awesome! I love you guys

Awesome! I love you guys

Savannah Kroh 18-05-2024
Geverifieerde order
Best products

Best products

Ahmad Khatibi Baygi 18-05-2024
Geverifieerde order
The growkit looks great and stealth :)

Good product and support

Baptiste Galdemar 18-05-2024
Geverifieerde order
LIVRAISON AU TOP

LIVRAISON AU TOP

Leandro Drosghic 18-05-2024
Geverifieerde order
Ótima.

Ótima.

Sebastian Schlüter 17-05-2024
Geverifieerde order
Reibungsloser Bestellvor...

Reibungsloser Bestellvorgang, schneller, nachverfolgbarer und diskreter Versand. Zudem faire, angemessene Preise und schnelle Hilfe bei Fragen und Problemen.

Pablo Ribera 17-05-2024
Geverifieerde order
I ordered it on Monday a...

I ordered it on Monday and arrived the next day, great shipment service. Thanks Sirius Team

Blandine LE BOUTEILLER 17-05-2024
Geverifieerde order
♥️

♥️

Hugo Rzepecki 17-05-2024
Geverifieerde order
Good truffles man

Good truffles man

Michael Lauer 17-05-2024
Geverifieerde order
Alles soweit super , Ver...

Alles soweit super , Versand sehr schnell in 3 Tagen in DE. Die Ware war gut verpackt , hatte aber leider kein kleines Geschenk bei meiner Bestellung dabei

Dieter Schiffert 17-05-2024
Geverifieerde order
Top Service, Top Qualitä...

Top Service, Top Qualität

Sirius.nl
World's best assorted online smart shop
Sinds 1995
27 jaar lid van VLOS
5 sterren webshop
3 eigen fysieke smartshops
Veel shops van groothandelklanten
Meer dan 28 jaar ervaring
Schrijf een review
Volg ons:
GRATIS verzending in NL vanaf € 20,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Altijd een gratis cadeautje bij je bestelling
Worlds best assorted online smartshop Uitstekend
4.9
Op basis van 5.211 reviews
Ben je 18 jaar of ouder?

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je je bestellingen naartoe wil laten sturen. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent en dat je notie hebt genomen van en akkoord bent met onze waarschuwing betreffende de van toepassing zijnde wetgeving.

Doorgaan Verlaten
Volg ons:

Onze fysieke Sirius Smart Shops zijn ook OPEN

in Roermond NL Hamstraat 15 
en Maastricht NL Oude Tweebergenpoort 7A 
en Venlo NL Kleine Beekstraat 5

Hoe wil je de bestelling ontvangen? Maak hieronder je keuze
Kies eerst hoe je de bestelling wil ontvangen
Kies eerst een land van ontvangst
Selecteer je land:
Waarom vragen we dit?

Het is helaas niet mogelijk om ons gehele assortiment naar alle landen te sturen. Het is soms wel mogelijk om producten in verschillende pakketten te versturen.

Kies eerst een winkel
Kies een winkel:
Doorgaan
Deze keuze kan altijd nog aangepast worden in de winkelwagen.
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.