GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Discreet verpakt
World's best assorted online smart shop
spacemileshop icon Spacemiles - Spaar voor korting - Meer info

Klanten reviews

Uitstekend
4.9
Op basis van 4.182 reviews
Ook je ervaring delen? Schrijf een review
Filter op: Waardering Alle talen
Uitstekend 92%
Goed 5%
Gemiddeld < 1%
Slecht < 1%
Zeer slecht 1%
Guido 23-11-2022
Geverifieerde order
Ottimi prodotti. Consegn...

Ottimi prodotti. Consegna veloce e assistenza professionale. Consigliato!

Kliment 23-11-2022
Geverifieerde order
Really fast shipping

Fast shipping and great products! It arrived the next day

John 19-11-2022
Geverifieerde order
Snelle en correcte lever...

Snelle en correcte levering!! Super!

Ivan 18-11-2022
Geverifieerde order
Consigliatissimi!!!!

Ottimo sito, professionali e velocissimi.

Oskars 17-11-2022
Geverifieerde order
It was lifechanging, try...

It was lifechanging, tryed first time and it was somrhing

Nicolas 16-11-2022
Geverifieerde order
Livraison rapide, aucun ...

Livraison rapide, aucun souci. Very Nice!!!!! :)

Leevi Kesti 13-11-2022
Geverifieerde order
Amazing products and fas...

Amazing products and fast shipping

Alieke 12-11-2022
Geverifieerde order
Ik heb 15 gr mothers fin...

Ik heb 15 gr mothers finest genomen.. het voelde alsof ik opnieuw helemaal mezelf kon zijn en alle dingen die niet bij me passen weg van me gingen, dit zag ik ook voor me. Heel mooi

Pranav 12-11-2022
Geverifieerde order
Great experience, stuff ...

Great experience, stuff got delivered very quickly.

Pranav 11-11-2022
Geverifieerde order
Ordered some filters and...

Ordered some filters and papers, they were v good. Delivery on time.

Franc 11-11-2022
Geverifieerde order
Quick delivery. Nice pro...

Quick delivery. Nice product !

Shane 10-11-2022
Geverifieerde order
Here we go 🍄😂

So far so good just started 3 days ago. Shipping took a week to Ireland cannot complain well done guys 🍄👊

Otavio 09-11-2022
Geverifieerde order
Sirius the best

it arrived on the expected date and there was a gift, I really liked the discreet packaging and all the support in the store one day I will go to the physical store to honor it, thank you very much sirius.

Oscar 06-11-2022
Geverifieerde order
Like always kratom top c...

Like always kratom top class and the guys in the shop helpful that's a shop where you like to come back

David 03-11-2022
Geverifieerde order
Great products.

Great products. Never disappointed with this website . If i need to have a great experience I order on this website

Juris Sorokins 29-10-2022
Geverifieerde order
Fastest Delivery ever

Ordered some kratom on Friday late afternoon and received my package on saturday morning in the package machine. Never had I experienced such fast delivery.

sławek 28-10-2022
Geverifieerde order
życie potrafi nadal zaskakiwać hehehehe

jak zwykle nic dodać nic ująć , ta ekipa która tam pracuje to na pewno ludzie z misją hehehe na pewno z pasją tak trzymać. dla niezdecydowanych powtarzam ta ekipa pozwoli ci się cieszyć życiem w bezpieczny sposób

Sławek 27-10-2022
Geverifieerde order
Rewelacyjny sklep i zało...

Rewelacyjny sklep i załoga pierwszy raz ktoś do mnie zadzwonił i zapytał czy wiem co robię? Rewelacja polecam wszystkim. Takich ludzi i sklepów potrzeba więcej

Gabriel 26-10-2022
Geverifieerde order
Good

Good

Alieke 26-10-2022
Geverifieerde order
Space trips

De space trips waren erg heftig, hele nacht getript en ook daarbij de zelfde effecten als mijn vrienden die xtc op hadden. Erg leuk maar je moet er wel heel veel van overgeven.

Katarina S.J. 25-10-2022
Geverifieerde order
Perfect experience. I am...

Perfect experience. I am very satisfied with very fast delivery and perfect service.

Stavros 23-10-2022
Geverifieerde order
Great packaging, fast de...

Great packaging, fast delivery, products as promised.

Eunice 23-10-2022
Geverifieerde order
Altijd netjes geholpen

Altijd netjes geholpen

Sak 21-10-2022
Geverifieerde order
Uitstekend producten met mooie klantenservice

Snelle levering met uitstekend kwaliteit en goede klantenservice

Sirius.nl
World's best assorted online smart shop
Sinds 1995
25 jaar lid van VLOS
5 sterren webshop
2 eigen fysieke smartshops
Veel shops van groothandelklanten
Meer dan 27 jaar ervaring
Schrijf een review
Volg ons:
GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Altijd een gratis cadeautje bij je bestelling
Uitstekend
4.9
Op basis van 4.182 reviews
Ben je 18 jaar of ouder?

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je je bestellingen naartoe wil laten sturen. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent en dat je notie hebt genomen van en akkoord bent met onze waarschuwing betreffende de van toepassing zijnde wetgeving.

Doorgaan Verlaten
Volg ons:

Bezoek ook onze fysieke Sirius Smart Shops
in Roermond NL Hamstraat 15
en Maastricht NL Oude Tweebergenpoort 7A

Hartelijk Dank voor je vertrouwen in ons!

Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.