GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Discreet verpakt
World's best assorted online smart shop
Spacemiles - Spaar voor korting - Meer info

Veelgestelde vragen

Wil je meer informatie over een product, bezorging of onze website? Deze veelgestelde vragen helpen jou alvast op weg. Staat je vraag er toch niet tussen? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag.
 

- Waarom moet ik een account aanmaken om te bestellen?

In onze fysieke winkels geldt een minimum leeftijd van 18 jaar en kan om legitimatie gevraagd worden. Daarnaast beslissen onze winkelmedewerkers in een persoonlijk gesprek of bepaalde producten wel geschikt zijn voor de betreffende klant. Dit om onnodige risico's te vermijden, dus voor de veiligheid van de klant. In onze online shop is er helaas geen persoonlijk contact, en vragen wij je om een paar gegevens in te vullen, zodat wij in geval van twijfel contact op kunnen nemen.

- Sturen jullie magische truffels naar alle landen in de EU?

Nee. Psilocybe truffels (sclerotia) en growkits met mycelium die ook psilocine en psilocybine bevatten zijn alleen legaal in Nederland, en worden dan ook alleen naar adressen binnen Nederland verzonden. Growkits met aparte sporenspuiten mogen we wel naar het buitenland versturen, en in onze winkels - en veel andere smartshops in Nederland - zijn alle nationaliteiten van harte welkom dus daar kun je Freshbox truffels wel altijd zelf komen halen.

- Waarom verzenden jullie met UPS?

Uit ervaring is gebleken dat UPS de beste service biedt in Europa: zendingen worden snel en betrouwbaar geleverd, en zijn goed te volgen. Met andere vervoerders is dit vaak niet het geval, zeker niet bij internationale zendingen waarbij meerdere vervoerders betrokken zijn. Neem contact met ons op wanneer je denkt dat wij je bestelling goedkoper op kunnen sturen en jij de nadelen daarvan voor lief neemt. We kunnen dan misschien een alternatief overeenkomen, en in dat geval zullen we teveel betaalde verzendkosten terugbetalen.

- Waarom kan ik een product dat in mijn land gewoon wordt verkocht, bij jullie toch niet bestellen?

Wij doen ons best om ons zoveel mogelijk aan de wet en regelgeving in de verschillende Europese landen te houden, en willen het risico op eventuele vervolging zo veel mogelijk vermijden. Daarom nemen wij bij twijfel het zekere voor het onzekere en blokkeren soms onterecht een land voor een bepaald product. Mocht je er zeker van zijn dat het betreffende product in jouw geblokkeerde land wel legaal is, neem dan contact met ons op.

Volg ons:
GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Altijd een gratis cadeautje bij je bestelling
Ben je 18 jaar of ouder?

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je je bestellingen naartoe wil laten sturen. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent en dat je notie hebt genomen van en akkoord bent met onze waarschuwing betreffende de van toepassing zijnde wetgeving.

Doorgaan Verlaten
Volg ons:


Je kunt in onze webshop gewoon bestellen. 
Wij behandelen je bestelling met de grootste zorg.

Actuele status m.b.t. onze fysieke Sirius Smart Shops 
in Roermond NL Zwartbroekstraat 35 
en Maastricht NL Oude Tweebergenpoort 7A 

Check ons Corona nieuws voor de laatste updates.

Afwijkende levertijden rondom Hemelvaartsdag.

Hartelijk Dank voor je vertrouwen in ons!

Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.