GRATIS verzending in NL vanaf € 20,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Discreet verpakt
World's best assorted online smart shop
spacemileshop icon Spacemiles - Spaar voor korting - Meer info
Freshbox Verfijn je keuze
Merken Kies jouw favoriet

Freshbox

Al meer dan 25 jaar is Sirius de professionele smartshop waar je terecht kunt voor de beste kwaliteit smartshop producten, waaronder natuurlijke psychedelica zoals psilocybe paddenstoelen. Magische truffels online bestellen kan gemakkelijk in de online smartshop van Sirius. Deze smartshop levert de beste kwaliteit magische truffels en worden discreet bij jou thuis bezorgt.

Meer
Vind sneller wat je zoekt
Magic truffels
Alle filters
19 producten
Sorteer op:

Korte geschiedenis van de paddo's

Sinds het begin van de jaren '90 van de vorige eeuw heeft Sirius in Nederland legaal paddo's (magische paddestoelen) verkocht. In 2008 kwam helaas het officiële besluit om de verkoop van paddo’s in Nederland illegaal te verklaren. Ondanks een lange juridische strijd was het vanaf dat moment onmogelijk voor smartshops om in Nederland paddo’s te verkopen. Gelukkig bleef de verkoop van magische truffels, ook wel sclerotia genoemd, legaal. Magische truffels bevatten net als magische paddenstoelen natuurlijke psychedelische stoffen waaronder psilocybine en psilocine.

Al meer dan 10 jaar verkoopt Sirius de beste kwaliteit aan magische truffels in onze Magictruffleshop. Ondertussen hebben wij ook een online smartshop waar wij magische truffels verkopen in Europa. Verder zijn wij ook een smartshop groothandel en zijn er vele verkooppunten van onze magische truffels te vinden in Nederland. Uiteraard verkopen wij ook onze magische truffels in onze eigen fysieke smartshops in Maastricht en Roermond. Vanwege de uitstekende kwaliteit, zijn onze Freshbox magische truffels werkelijk wereldberoemd!

Sclerotia, ook bekend als magische truffles of Philosophers Stones zijn een hallucinogeen product van Moeder Natuur. Sclerotia veranderen het bewustzijn en zorgen voor een intensere beleving van de wereld en de omstandigheden rondom je. Veel gebruikers vinden deze ervaring interessant en zeer waardevol. Magische truffels geven je een psychedelische ervaring waarin je zintuigen verscherpen. Effecten van magische truffels zijn altijd uniek en van invloed hierop is de ideale dosis magische truffels en de tolerantie van de gebruiker. Ook set en setting spelen een belangrijke rol in jouw tripervaring met magische truffels. 

Wat zijn magische truffels?

Magische truffels zien er uit als knolletjes en zijn onderdeel van de psilocybe paddenstoel. Het verschil met paddo’s is dat magische truffels ondergronds groeien. Truffels zijn energiereserves voor de paddo en dienen als overlevingsstrategie in de natuur. Wanneer er bijvoorbeeld een bosbrand uitbreekt, zitten truffels veilig onder de grond en kan het mycelium van de paddenstoel tot leven komen wanneer de omstandigheden weer gunstig zijn. 

Magische truffels bevatten net als paddo’s verschillende natuurlijke psychedelische stoffen waaronder psilocybine en psilocine. Van magische truffels ga je trippen, net zoals bij paddo’s. Magische truffels zijn gemakkelijk te doseren en zijn in het Freshbox assortiment van Sirius verkrijgbaar in verschillende porties. Zo worden de magische truffels uit de Magictruffelshop van Sirius verkocht in porties geschikt voor één persoon, maar kunnen deze ook gedeeld worden tussen twee personen voor een lichtere tripervaring. Sirius biedt een ruim aanbod aan verschillende magische truffels van verschillende sterktes. 

Hoe gebruik je magische truffels?

Magische truffels kunnen zo gegeten worden. Sirius verkoopt magische truffels in handige doosjes van verschillende porties. Een standaarddosering magische truffels is ongeveer 10 gram. Magische truffels smaken niet lekker. Een andere manier om ze te consumeren is door magische truffel thee te maken. Dit doe je eenvoudig door de magische truffels te raspen boven een kop heet water en ze hierin te laten trekken voor 15 minuten. Vervolgens zeef je de thee en drink je de vloeistof. Hier zit nu het grootste deel van de actieve bestanddelen in, waaronder psilocybine en psilocine. Truffelthee is een populaire manier om magische truffels te consumeren omdat je minder last hebt van de vieze smaak dan wanneer je magische truffels opeet. Het drinken van magische truffel thee zorgt voor een snellere werking van de trip die ook wat minder lang duurt. 

Paddo’s vs. Magische truffels: wat zijn de verschillen?

Paddo’s, ook wel magische paddenstoelen genoemd, bevatten dezelfde actieve bestanddelen als magische truffels. Bij Sirius kun je geen verse of gedroogde paddo’s kopen maar wel kweeksets om je eigen magische paddenstoelen te kweken. Wij verkopen handige paddo kweeksets die gemakkelijk zijn in gebruik en grote oogsten opleveren. Wij versturen onze magische paddenstoelen growkits binnen Europa. De kits worden verstuurt zonder opdruk, zodat de paddo growkit discreet bij jou thuis wordt afgeleverd. Check altijd of paddo growkits legaal zijn in het land waar je bent. 

Magische truffels zijn handig in gebruik, omdat je meteen een ready-to-eat trip product hebt. Magische truffels zijn nog betrouwbaarder dan paddo’s omdat ze zeer stabiel zijn in hoeveelheid psilocybine en psilocine. Dus ook voor microdosing met psilocybine zijn magische truffels ideaal. Zo heb je elke keer dezelfde microdosis. Kijk in het Microdosing assortiment van Sirius voor de beste Freshup Microdosing kit, met microdosing truffels, Lion’s Mane en niacine. Microdosing met psilocybine is voor vele gebruikers een effectieve manier om te werken aan angstproblemen, depressie, cognitieve problemen maar ook om lichamelijk lekker in je vel te zitten en te leren omgaan met emoties. Check onze blog voor tips over microdoseren met psilocybine.

Wat zijn de sterkste magische truffels?

Voor de ervaren psychonauten biedt Sirius magische truffels met een sterk psychedelisch effect. Denk bijvoorbeeld aan Mothers Finest, een sterke magische truffel met prachtige visuals en een intense body high. Heb je ervaring met magische truffels en ben je op zoek naar een spannende mix van intens tripeffecten? Speciaal voor de ervaren psychonaut heeft Sirius haar magische truffel Freshbox assortiment uitgebreid met drie verschillende magische truffel mixen: de Mystery Mix Green, Orange en Purple. Deze boxen bevatten een mix van verschillende sterke magische truffelsoorten en zijn bedoeld voor een intense psychedelische ervaring. 

De magische truffels van het Freshbox assortiment van Sirius zijn van de hoogste kwaliteit. Onze magische truffels worden geteeld door zeer ervaren en professionele kwekers. Deze selecteren zorgvuldig de beste kwaliteit sclerotia. Op die manier wordt een prachtig psychedelisch product aangeboden. 

Sirius verkoopt enkel verse magische truffels en deze worden niet vacuüm verpakt. Hierdoor blijft de kracht van dit natuurlijke hallucinogeen beter behouden en daarom staan de Freshbox magische truffels van Sirius bekend om hun ongekende magische effect. De houdbaarheidsdatum op de achterkant van de doosjes magische truffels garanderen absolute versheid. Het is zelfs zo dat onze magische truffels ook na deze officiële houdbaarheidsdatum nog geconsumeerd kunnen worden. Bewaar magische truffels altijd in de koelkast. Bij twijfel over de houdbaarheid van jouw magische truffels adviseren wij contact op te nemen met onze klantenservice

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Volg ons:
GRATIS verzending in NL vanaf € 20,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Altijd een gratis cadeautje bij je bestelling
Worlds best assorted online smartshop Uitstekend
4.9
Op basis van 4.816 reviews
Ben je 18 jaar of ouder?

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je je bestellingen naartoe wil laten sturen. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent en dat je notie hebt genomen van en akkoord bent met onze waarschuwing betreffende de van toepassing zijnde wetgeving.

Doorgaan Verlaten
Volg ons:

Onze fysieke Sirius Smart Shops zijn ook OPEN

in Roermond NL Hamstraat 15 
en Maastricht NL Oude Tweebergenpoort 7A 
en Venlo NL Kleine Beekstraat 5

Hoe wil je de bestelling ontvangen? Maak hieronder je keuze
Kies eerst hoe je de bestelling wil ontvangen
Kies eerst een land van ontvangst
Selecteer je land:
Waarom vragen we dit?

Het is helaas niet mogelijk om ons gehele assortiment naar alle landen te sturen. Het is soms wel mogelijk om producten in verschillende pakketten te versturen.

Kies eerst een winkel
Kies een winkel:
Doorgaan
Deze keuze kan altijd nog aangepast worden in de winkelwagen.
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.