GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Discreet verpakt
World's best assorted online smart shop
Spacemiles - Spaar voor korting - Meer info
Mushrooms 4 Life Verfijn je keuze
Merken Kies jouw favoriet

Mushrooms 4 Life

Martin Powell is wereldberoemd vanwege zijn onderzoeken en boeken over de kracht van medicinale paddenstoelen. Zijn kennis en ervaringen wil hij beschikbaar maken voor iedereen, wereldwijd. Vandaar de oprichting van Mushrooms 4 Life, een merk dat producten aan biedt van de zuiverste en hoogste kwaliteit biologische paddenstoelesupplementen, tegen betaalbare prijzen.

Meer
Vind sneller wat je zoekt
Health Poeders Health Capsules Healthshop aanbiedingen
Alle filters
14 producten
Sorteer op:

Biologisch gecertificeerde capsules voor optimale gezondheid

Alle voedingssupplementen van Mushrooms 4 Life zijn vervaardigd van biologisch gecertificeerde medicinale paddenstoelen. Er wordt veel zorg besteedt aan het creëeren van een waardevol eindproduct waarbij de effectiviteit van de paddenstoel is gemaximaliseerd. Onze capsules zijn gemaakt zonder additieven, hulp-en vulstoffen, chemicaliën of kunstmatige ingrediënten. Onze paddenstoelen komen rechtstreeks van vakkundige telers die op volledig biologische wijze deze prachtige natuurproducten aanbieden. Op deze manier krijg je een supplement van grote klasse voorzien van alle positieve en unieke eigenschappen en voedingsstoffen van de paddenstoel.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Volg ons:
GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Altijd een gratis cadeautje bij je bestelling
Uitstekend
4.9
Op basis van 3.842 reviews
Ben je 18 jaar of ouder?

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je je bestellingen naartoe wil laten sturen. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent en dat je notie hebt genomen van en akkoord bent met onze waarschuwing betreffende de van toepassing zijnde wetgeving.

Doorgaan Verlaten
Volg ons:


Je kunt in onze webshop gewoon bestellen.
Wij behandelen je bestelling met de grootste zorg.

Actuele status m.b.t. onze fysieke Sirius Smart Shops
in Roermond NL Zwartbroekstraat 35
en Maastricht NL Oude Tweebergenpoort 7A

Hartelijk Dank voor je vertrouwen in ons!

Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.