GRATIS verzending in NL vanaf € 20,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Discreet verpakt
World's best assorted online smart shop
spacemileshop icon Spacemiles - Spaar voor korting - Meer info

JURIDISCH

Op al onze transacties zijn onze algemene voorwaarden en disclaimer van toepassing. Bekijk hier onze algemene voorwaarden en onze disclaimer.

Op deze website is tevens het onderstaande privacy statement van toepassing:

Privacy notice

Bekijk het Privacy Statement hier

Intellectueel eigendom

De intellectuele eigendomsrechten op alle teksten, beelden, geluiden en programmatuur van deze site zijn voorbehouden aan Sirius. De inhoud van deze site is bestemd voor gebruik Sirius. Voor elk ander gebruik is vooraf toestemming van Sirius vereist.

Alle informatie op de site van Sirius is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up to date is. Sirius is hiervoor niet aansprakelijk en is tevens niet aansprakelijk voor informatie en/of prijzen welke op de site zijn geplaatst. Zoals bijvoorbeeld het assortiment, mededelingen en/of de gevolgen van hierdoor ontstane transacties. Foto´s getoond op de site kunnen afwijken van werkelijke producten en/of diensten en dienen slechts als voorbeeld. De algemene voorwaarden van Sirius zijn terug te vinden onder Algemene Voorwaarden.

Websites van derden

Op onze website staan op de pagina Interessante Websites diverse websites van derden vermeld. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid en géén verantwoordelijkheid voor het gebruik, de beschikbaarheid en de inhoud van websites van derden. Het gebruik van deze links is dan ook geheel op eigen risico. De informatie die op websites van derden staat vermeld, is niet door Sirius gecontroleerd op inhoud, juistheid, redelijkheid, actualiteit en volledigheid.

Volg ons:
GRATIS verzending in NL vanaf € 20,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Altijd een gratis cadeautje bij je bestelling
Worlds best assorted online smartshop Uitstekend
4.9
Op basis van 5.235 reviews
Ben je 18 jaar of ouder?

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je je bestellingen naartoe wil laten sturen. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent en dat je notie hebt genomen van en akkoord bent met onze waarschuwing betreffende de van toepassing zijnde wetgeving.

Doorgaan Verlaten
Volg ons:

Onze fysieke Sirius Smart Shops zijn ook OPEN

in Roermond NL Hamstraat 15 
en Maastricht NL Oude Tweebergenpoort 7A 
en Venlo NL Kleine Beekstraat 5

Hoe wil je de bestelling ontvangen? Maak hieronder je keuze
Kies eerst hoe je de bestelling wil ontvangen
Kies eerst een land van ontvangst
Selecteer je land:
Waarom vragen we dit?

Het is helaas niet mogelijk om ons gehele assortiment naar alle landen te sturen. Het is soms wel mogelijk om producten in verschillende pakketten te versturen.

Kies eerst een winkel
Kies een winkel:
Doorgaan
Deze keuze kan altijd nog aangepast worden in de winkelwagen.
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.