GRATIS verzending in NL vanaf € 20,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Discreet verpakt
World's best assorted online smart shop
spacemileshop icon Spacemiles - Spaar voor korting - Meer info
Magictruffleshop Verfijn je keuze
Merken Kies jouw favoriet

Magictruffleshop

Bekijk hier alle benodigdheden voor jouw magic truffel avontuur. Van truffels tot microdoseringen en van paddo growkits tot de beste aanbiedingen. Je vindt het allemaal in de magic truffleshop van Sirius.

Meer
Onze merken Toon alle merken
FreshUp Meer informatie
Merkloos Meer informatie
miraculix Meer informatie
Sirius Meer informatie
Freshbox Meer informatie
Magicbox Meer informatie
Stealthbox Meer informatie
Innervisions Meer informatie
Meer merken
Vind sneller wat je zoekt
Microdoseren Magic truffels Paddo Growkits 100% mycelium Sporen en Kits Magictruffleshop aanbiedingen
Alle filters
55 producten
Sorteer op:

Magic truffleshop

Als je magic truffels wilt kopen, ben je bij Sirius aan het juiste adres. Magic truffels zijn een soort milde paddo's. Ze zorgen voor een ontspannen, melige roes en maken je zintuigen gevoeliger voor prikkels uit de omgeving. Zo kun je met deze truffels kleuren anders ervaren en kun je muziek en de mensen om je heen beter 'voelen'. Eigenlijk zorgen magic truffels ervoor dat je alles intenser ervaart en hier bovendien beter van kunt genieten, doordat je door de truffels heerlijk ontspannen wordt.

Wat zijn het precies?

Magic truffels zijn legale truffels met een geestverruimende werking. Truffels zijn geen paddenstoelen. Ze groeien niet boven de grond, maar ín de grond. De overeenkomst met paddenstoelen is echter wel dat magische truffels net als paddenstoelen ontstaan uit schimmelculturen. De overeenkomst met magic mushrooms is de werking van de truffels, als je deze eet of getrokken thee ervan drinkt. De truffels bevatten namelijk net als magic mushrooms psilocine en psilocybine. Deze stofjes hebben de geestverruimende werking, die je na 0,5 tot 2 uur na het eten van de truffels ervaart. De roes houdt ongeveer 3 tot 4 uur aan. Dat is wat minder lang dan bij paddo's. Overigens zijn magische truffels legaal verkrijgbaar. Je kunt dus gewoon één of meerdere porties magic truffels kopen in smartshops. Daarnaast kun je tegenwoordig ook gemakkelijk online magic truffels bestellen.

Magic truffels als vervanging voor paddo's

Sirius is een Smartshop, Magictruffelshop, Seedshop, Growshop, Headshop, Vaporizershop, CBD-shop en Healthshop. Sirius begon in 1995 met de verkoop van smartproducten, waaronder paddo's. Nu zijn paddo's niet meer legaal te verkopen, dus kun je deze niet meer bij ons vinden. Wel kun je magic truffels bij Sirius kopen. Dit kan in één van onze vestigingen, in Maastricht en Roermond. Ook kun je bij ons magic truffels online bestellen.

Soorten en doseringen

Kies uit de vele soorten, waaronder onder andere Mothers Finest, Space Shuttles en White Diamonds. Elke soort heeft zijn eigen intensiteit en een andere werking op de zintuigen. Twijfel je nog welke soort truffel bij jou past? Vind het antwoord in onze blog. Alle truffelsoorten worden beschreven en ze zijn verkrijgbaar in verschillende portiegroottes: 10 gram en 15 gram. Neem contact met ons op voor meer informatie over de dosering die bij jou past.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Volg ons:
GRATIS verzending in NL vanaf € 20,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Altijd een gratis cadeautje bij je bestelling
Worlds best assorted online smartshop Uitstekend
4.9
Op basis van 5.070 reviews
Ben je 18 jaar of ouder?

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je je bestellingen naartoe wil laten sturen. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent en dat je notie hebt genomen van en akkoord bent met onze waarschuwing betreffende de van toepassing zijnde wetgeving.

Doorgaan Verlaten
Volg ons:

Onze fysieke Sirius Smart Shops zijn ook OPEN

in Roermond NL Hamstraat 15 
en Maastricht NL Oude Tweebergenpoort 7A 
en Venlo NL Kleine Beekstraat 5

Hoe wil je de bestelling ontvangen? Maak hieronder je keuze
Kies eerst hoe je de bestelling wil ontvangen
Kies eerst een land van ontvangst
Selecteer je land:
Waarom vragen we dit?

Het is helaas niet mogelijk om ons gehele assortiment naar alle landen te sturen. Het is soms wel mogelijk om producten in verschillende pakketten te versturen.

Kies eerst een winkel
Kies een winkel:
Doorgaan
Deze keuze kan altijd nog aangepast worden in de winkelwagen.
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.