GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Discreet verpakt
World's best assorted online smart shop
Spacemiles - Spaar voor korting - Meer info
Magictruffleshop Verfijn je keuze
Merken Kies jouw favoriet

Sirius Magic Truffleshop

Bij Sirius kun je al meer dan 10 jaar legale magische truffels (sclerotia) kopen. Magische truffels bevatten psilocybine; een natuurlijk stofje met een bewustzijnsveranderende werking. Gebruikers spreken van zinvolle en spiritueel belangrijke mystieke ervaringen. Onze wereldberoemde Freshboxen (11 verschillende) bevatten direct voor consumptie geschikte magische truffels van de allerhoogste kwaliteit. Je kunt de magic truffels kopen in onze online Magictruffleshop 🍄 en naar het door jou gekozen adres laten sturen, of koop deze in één van onze fysieke smartshops. Daarnaast bieden we in onze online shop en tevens in onze fysieke smartshops een grote variatie kant en klare paddo kweeksets en overige losse kweekbenodigdheden, waarmee je zelf thuis magische paddestoelen (magic mushrooms) kan kweken.

Meer
Onze merken Toon alle merken
Merkloos Merkloos Meer informatie
Freshbox Meer informatie
FreshUp Meer informatie
Magicbox Meer informatie
Stealthbox Meer informatie
Innervisions Meer informatie
Meer merken
Vind sneller wat je zoekt
Microdoseren Magic truffels Paddo Growkits 100% mycelium Sporen en Kits Magictruffleshop aanbiedingen
Alle filters
41 producten
Sorteer op:

Magic Truffles kopen

In onze magische truffel shop bieden wij 11 verschillende soorten Freshbox magische truffels, of sclerotia, ook bekend als philosopher stones. Sclerotia zijn een hallucinogeen product van moeder natuur. Magische truffels beïnvloeden je bewustzijn, zodat je jezelf en de wereld om je heen intenser gaat beleven. Veel gebruikers vinden deze ervaring heilzaam en zeer waardevol. In onze encyclopedie en blogs vertellen we je graag meer over de werking, inname en contra-indicaties van magische truffels.

In onze Magictruffleshop vindt je verschillende producten. Je kunt kiezen voor een portie kant-en-klare magic truffles. Deze zijn reeds gekweekt en zijn dus direct te gebruiken. Je kunt ze los opeten, verwerken in gerechten of je trekt er thee van. Hoe je magische truffels ook tot je neemt, het effect is dat je een high voelt en in een geestverruimende trip terechtkomt.

Houdbaarheid

De kant-en-klare magische truffels zijn direct te gebruiken. Ze zijn echter ook goed houdbaar, in je koelkast. Truffels, ook wel sclerotia, zijn namelijk een overlevingsmechanisme van bepaalde schimmels. Omdat ze daadwerkelijk nog 'in leven' zijn, worden onze Freshbox truffels bewust niet vacuüm verpakt. De uiterste verkoopdatum op de onderzijde van de verpakking garandeert de versheid, maar ze zijn vaak nog heel lang daarna goed en veilig te gebruiken.

Magische paddo's kweken

Met een kweekset en kweekbenodigdheden kun je zelf je eigen magische paddenstoelen kweken, mits dit in jouw land toegestaan is (in Nederland zijn psilocybe paddenstoelen verboden). Het kweken met een kant-en-klare growkit is zeer eenvoudig. Net als bij andere schimmelculturen is hier niet veel inspanning en verzorging voor nodig. Eigenlijk hoef je de kweekset alleen maar op een geschikte plek te zetten: een donkere plaats met een temperatuur tussen de 22 en 24 graden.

Het verschil tussen magische truffels en paddo's

Magische truffels zijn niet hetzelfde als paddo's. Toch is er maar weinig verschil in de effecten van deze twee producten. Truffels hebben net als paddo's een geestverruimende werking. Het verschil tussen truffels en paddo's is dat de eerstgenoemde legaal zijn en dat deze onder de grond groeien in plaats van boven de grond. Doordat ze onder de grond groeien, zien ze er anders uit dan paddo's, die duidelijk paddenstoelen zijn. Toch bevatten truffels net als paddo's dezelfde twee stofjes die een geestverruimende werking veroorzaken, namelijk psilocine en psilocybine. Meer over deze stofjes kun je lezen in ons kenniscentrum.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Volg ons:
GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Altijd een gratis cadeautje bij je bestelling
Uitstekend
4.9
Op basis van 3.867 reviews
Ben je 18 jaar of ouder?

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je je bestellingen naartoe wil laten sturen. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent en dat je notie hebt genomen van en akkoord bent met onze waarschuwing betreffende de van toepassing zijnde wetgeving.

Doorgaan Verlaten
Volg ons:


Je kunt in onze webshop gewoon bestellen.
Wij behandelen je bestelling met de grootste zorg.

Actuele status m.b.t. onze fysieke Sirius Smart Shops
in Roermond NL Zwartbroekstraat 35
en Maastricht NL Oude Tweebergenpoort 7A

Hartelijk Dank voor je vertrouwen in ons!

Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.