GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Discreet verpakt
World's best assorted online smart shop
spacemileshop icon Spacemiles - Spaar voor korting - Meer info

Bezorging

GRATIS verzending naar afleveradressen binnen Nederland, bij bestellingen vanaf 15 euro. Deze worden verzonden met PostNL. Indien mogelijk versturen wij de bestelling als brievenbuspakje, en anders als standaard pakket. Je hebt ook de mogelijkheid om voor een UPS service te kiezen.

Vanwege de betrouwbaarheid en snelle service heeft Sirius.nl ervoor gekozen om bestellingen naar de overige EU landen te verzenden met UPS.

Levertijd

Bezorging in Bestellen op Bezorging Bezorgdagen
Nederland (PostNL) Ma t/m vr voor 16:00 Volgende dag ma t/m za
Europa (UPS)* Ma t/m vr voor 16:00     1-3 werkdagen* ma t/m vr

* Uitgezonderd Bulgarije, Roemenië, Estland, Letland en Litouwen: alleen met UPS Express Saver binnen 3 werkdagen, met UPS Standard 7 werkdagen.

Op de volgende feestdagen wordt er niet bezorgd door PostNL en UPS, en kunnen wij ook geen pakketten versturen: Nieuwjaarsdag, Eerste en Tweede Paasdag, Hemelvaart, Eerste en Tweede Pinksterdag, Eerste en Tweede Kerstdag. Houd dan rekening met 1 of 2 werkdagen vertraging.

Na verzending ontvang je via e-mail details over je zending, waarmee je jouw zending kunt volgen.

Tarieven

Alleen voor bestellingen onder bepaalde minimumbedragen, of voor speciale extra diensten, worden verzendkosten in rekening gebracht. Deze minimum bedragen en kosten zijn afhankelijk van de service, en de afstand vanaf Nederland. Hier vind je een compleet overzicht.

Algemene Verzendlijst

Volg ons:
GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Altijd een gratis cadeautje bij je bestelling
Uitstekend
4.9
Op basis van 4.232 reviews
Ben je 18 jaar of ouder?

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je je bestellingen naartoe wil laten sturen. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent en dat je notie hebt genomen van en akkoord bent met onze waarschuwing betreffende de van toepassing zijnde wetgeving.

Doorgaan Verlaten
Volg ons:

Bezoek ook onze fysieke Sirius Smart Shops
in Roermond NL Hamstraat 15
en Maastricht NL Oude Tweebergenpoort 7A

Hartelijk Dank voor je vertrouwen in ons!

Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.