GRATIS verzending in NL vanaf € 20,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Discreet verpakt
World's best assorted online smart shop
spacemileshop icon Spacemiles - Spaar voor korting - Meer info
miraculix Verfijn je keuze
Merken Kies jouw favoriet

Miraculix

Kennis is macht. De sneltesten van Miraculix geven je nauwkeurige en onbevooroordeelde informatie over je gekochte of zelfgekweekte psychedelische middelen. In landen waar psychedelische middelen niet legaal zijn, moeten veel mensen hun toevlucht nemen tot de zwarte markt. Het gebrek aan controle leidt echter waarschijnlijk tot vervuiling en vervalsing met mogelijk schadelijke stoffen. In sommige gevallen wordt er iets heel anders verkocht zonder dat je het weet. Daarom geven de testkits van Miraculix de macht aan de gebruikers door precies te meten wat er in zit en hoeveel! 

Meer
Vind sneller wat je zoekt
Drug tests
Alle filters
5 producten
Sorteer op:

Het kopen van psychedelische stoffen op de zwarte markt is soms de enige manier om ze te verkrijgen. Het kopen van stoffen op de zwarte markt kan echter extreem gevaarlijk zijn, omdat de drugs onder de verkeerde naam of met de verkeerde inhoud verkocht kunnen worden, terwijl de koper zich hier totaal niet van bewust is. Daarom kan het consumeren van drugs van de zwarte markt levensbedreigend zijn. 

Voor de ontwikkeling van Miraculix testkits was er geen gemakkelijke en betrouwbare manier om psychoactieve stoffen te meten zonder een laboratorium te raadplegen. Een laboratoriumanalyse kan ook om verschillende redenen onhandig zijn, waaronder potentieel hoge kosten en lange wachttijden. Daarom kwam Dr. Blei van Miraculix op het idee om een eenvoudige test te ontwikkelen waarmee mensen zelf kunnen achterhalen wat én hoeveel werkzame stof in hun laatste aankoop of groei zit. Geef jezelf rust in je hart door deze innovatieve drugstesten van Miraculix te gebruiken.

Sirius Smart Products is de exclusieve distributeur van Miraculix producten voor Europa. Stuur voor meer informatie over groothandel een e-mail naar [email protected].

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Volg ons:
GRATIS verzending in NL vanaf € 20,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Altijd een gratis cadeautje bij je bestelling
Worlds best assorted online smartshop Uitstekend
4.9
Op basis van 5.239 reviews
Ben je 18 jaar of ouder?

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je je bestellingen naartoe wil laten sturen. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent en dat je notie hebt genomen van en akkoord bent met onze waarschuwing betreffende de van toepassing zijnde wetgeving.

Doorgaan Verlaten
Volg ons:

Onze fysieke Sirius Smart Shops zijn ook OPEN

in Roermond NL Hamstraat 15 
en Maastricht NL Oude Tweebergenpoort 7A 
en Venlo NL Kleine Beekstraat 5

Hoe wil je de bestelling ontvangen? Maak hieronder je keuze
Kies eerst hoe je de bestelling wil ontvangen
Kies eerst een land van ontvangst
Selecteer je land:
Waarom vragen we dit?

Het is helaas niet mogelijk om ons gehele assortiment naar alle landen te sturen. Het is soms wel mogelijk om producten in verschillende pakketten te versturen.

Kies eerst een winkel
Kies een winkel:
Doorgaan
Deze keuze kan altijd nog aangepast worden in de winkelwagen.
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.