GRATIS verzending in NL vanaf € 20,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Discreet verpakt
World's best assorted online smart shop
spacemileshop icon Spacemiles - Spaar voor korting - Meer info
Magic truffels Verfijn je keuze
Merken Kies jouw favoriet

Magic truffels kopen

Wil jij de beste magic truffels kopen? Bestel dan veilig en discreet in de online smartshop van Sirius magic truffles voor een spirituele ervaring. Wij verkopen verse truffles van de beste kwaliteit. Magische truffels zijn natuurlijke psychedelica en legaal te koop in de online shop van Sirius. Magic truffels worden snel thuisbezorgd, veilig en discreet. 

Meer
Onze merken Toon alle merken
FreshUp
Dit merk heeft geen producten binnen de gekozen filtering
Meer informatie
Merkloos
Dit merk heeft geen producten binnen de gekozen filtering
Meer informatie
miraculix
Dit merk heeft geen producten binnen de gekozen filtering
Meer informatie
Sirius Meer informatie
Freshbox Meer informatie
Magicbox
Dit merk heeft geen producten binnen de gekozen filtering
Meer informatie
Stealthbox
Dit merk heeft geen producten binnen de gekozen filtering
Meer informatie
Innervisions
Dit merk heeft geen producten binnen de gekozen filtering
Meer informatie
Meer merken
Microdoseren Magic truffels Paddo Growkits 100% mycelium Sporen en Kits Magictruffleshop aanbiedingen
Alle filters
19 producten
Sorteer op:

Wat zijn magic truffels?

Magic truffels zijn legale truffels met een geestverruimende werking. Truffels zijn geen paddenstoelen maar sclerotia. Magische truffels groeien niet boven de grond, maar ín de grond. Magic truffels zorgen voor een psychedelische trip, net zoals bij paddo’s

Truffels zijn natuurlijke psychedelische truffels en bevatten psychedelische stoffen, waaronder psilocine en psilocybine. Deze stoffen zijn volledig natuurlijk en veilig. Magische truffels kunnen voor een sterke trip zorgen, kies daarom altijd een dosis magic truffles die past bij jouw tolerantie en ervaring met psychedelica. 

Is truffels kopen legaal?

Sinds 2008 is het verboden om magische paddenstoelen te verkopen, maar gelukkig kun je in een smartshop wel nog legaal magic truffles kopen en online bestellen. Heb respect voor de natuur en gebruik magische truffels voorzichtig. Ga je voor het eerst trippen op de magic truffels? De klantenservice van Sirius smartshop geeft antwoord op jouw vragen over trippen en magische truffels. Ook kun je in onze blog en encyclopedie informatie vinden over gebruik van psychedelica en veilig trippen. 

Wat zijn effecten van magic truffels?

De overeenkomst met paddenstoelen is echter wel dat magische truffels net als paddenstoelen ontstaan uit schimmelculturen. De overeenkomst met magic mushrooms is de werking van de truffels, als je deze eet of getrokken thee ervan drinkt. De truffels bevatten namelijk net als magic mushrooms psilocine en psilocybine. Deze stofjes hebben de geestverruimende werking, die je na ongeveer een halfuur na het eten van de truffels ervaart. Het effect duurt gemiddeld 6 uur. Overigens zijn magische truffels legaal verkrijgbaar. Je kunt dus gewoon één of meerdere porties magic truffels kopen in smartshops. Daarnaast kun je tegenwoordig ook gemakkelijk online magic truffels bestellen.

Ben je nieuwsgierig naar de psychedelische effecten van magic truffels? Trippen kan voor een prachtige ervaring zorgen. Magische truffels zorgen ervoor dat je zintuigen verscherpen. Kleuren kunnen intenser worden. Je krijgt visuals en psychedelische effecten waarbij objecten kunnen vervormen en je visuele effecten krijgt zoals tracers.

Welke dosis magic truffels kopen?

In het magic truffel assortiment van Sirius vind je de sterkste magische truffels en ook magische truffels die geschikt zijn voor beginners. Ga je voor het eerst magic truffels gebruiken? Begin dan bijvoorbeeld met Freshbox Space Shuttles. Dit zijn ideale magische truffels voor beginners. Een standaarddosis magic truffels is 10 gram, maar je kunt ook beginnen met een lagere dosering magic truffels, of zelfs een microdosis magic truffels. Zo kun je de psychedelische effecten van magische truffels leren kennen. Wij verkopen magische truffels in handige Freshbox doosjes in porties van 10 gram, 15 gram en 20 gram. Het is ook mogelijk om een portie magische truffels te delen, of verschillende soorten magische truffels te combineren. 

Voor ervaren psychonauten en mensen die op zoek zijn naar een diepe spirituele ervaring, zijn er ook magic truffels voor gevorderden. Sirius verkoopt de sterkste verse magic truffels van het eigen merk Freshbox. Favoriete magic truffel Freshbox is Mothers Finest. Ook biedt Sirius drie Mystery Mix magische truffels van de sterkste soorten. Enkel geschikt voor ervaren psychonauten! 

Magic truffels vs. paddo’s 

Wat zijn de verschillen tussen magische truffels en paddo’s? Magische truffels bevatten net als magische paddenstoelen de actieve bestanddelen psilocine en psilocybine. Paddo’s zijn paddenstoelen en groeien boven de grond. Magische truffels, ook wel sclerotia genoemd, zijn kleine ondergrondse knolletjes en zijn geen paddenstoelen. 

Sirius is een Smartshop, Magictruffelshop, Seedshop, Growshop, Headshop, Vaporizershop, CBD-shop en Healthshop. Sirius begon in 1995 met de verkoop van smartproducten, waaronder paddo's. Sinds 2008 zijn paddo's niet meer legaal te verkopen in Nederland, dus kun je deze niet meer bij ons vinden. Wel kun je magic truffels bij Sirius kopen. Dit kan in één van onze fysieke smartshops, in Maastricht en Roermond. Ook kun je bij Sirius magic truffels online bestellen. 

Wil je zelf paddo’s kweken? Dat kan. Sirius verkoopt legale kweeksetjes waarmee je zelf magische paddenstoelen kunt kweken. Bestel paddo kweeksets online in de Magictruffleshop van Sirius. Paddo kweeksetjes worden discreet en zonder enige opdruk verstuurd en veilig thuisbezorgd. 

Microdosing met magic truffels

Sirius verkoopt online magic truffels voor microdosing. Magische truffels zijn heel geschikt om mee te microdoseren, omdat ze gemakkelijk te doseren zijn. De microdosing magische truffels van Sirius zijn speciaal gekozen vanwege de stabiele hoeveelheid psilocybine en psilocine. Ook zijn magische truffels veilig en legaal. Sirius verkoopt FreshUp Microdosing setjes met 10 gram microdosing truffels. Bestel de microdosing set met precisieweegschaaltje, om de magische truffels tot een microdosis af te wegen. Ook biedt Sirius de Microdosing Stacking Formula aan, gebaseerd op onderzoek van Paul Stamets: microdoseren met magische truffels, Lion’s Mane en niacine. De is de microdosing stacking formule voor het verbeteren van de hersenfuncties en helpt het verouderingsproces en aftakeling van de hersenen te vertragen. 

Microdosing met psychedelica is hot. De populariteit van microdosing met psychedelica, waaronder magic truffels en paddo’s maar ook LSD en DMT, stijgt. Microdosing met psychedelica kan helpen om van verslavingen af te komen, je gemoedstoestand te verbeteren en creatiever te worden. Ook kan microdosing helpen om traumatische ervaringen te verwerken en mentale blokkades op te heffen. Microdosing met psilocybine kan helpen om je mentale gezondheid te verbeteren en stress te verminderen. Er is veel wetenschappelijk onderzoek gaande naar microdosing met psychedelica, waaronder microdosing met psilocybine. De resultaten van dit onderzoek naar microdosing is veelbelovend!

Hoe lang zijn magische truffels houdbaar?

Wij verkopen verse magic truffels. Onze Freshbox magic truffels zijn dus niet vacuüm verpakt en behouden zo hun versheid en kracht. Sirius gelooft sterk in de kracht van de natuur en laat magische truffels zo levend mogelijk. De magische truffels van Sirius kunnen ademen en zijn heel lang houdbaar. Er staat een houdbaarheidsdatum op de verpakking van magische truffels. Vaak kun je magische truffels na de houdbaarheidsdatum nog consumeren. Bij twijfel over de houdbaarheid van magische truffels kun je het Sirius team contacteren. Stuur ons een foto van de magic truffels via e-mail. Of kijk in onze blog voor tips over magic truffels.

Wij versturen onze verse magische truffels met een coolpack, zodat ze gekoeld verzonden worden. Heb je magic truffels online besteld en thuis ontvangen? Bewaar magic truffels altijd in de koelkast! 

Welke magische truffels van Freshbox zijn de beste?

Kies uit de vele soorten, waaronder onder andere Mothers Finest, Space Shuttles en White Diamonds. Elke soort heeft zijn eigen intensiteit en een andere werking op de zintuigen. Twijfel je nog welke soort truffel bij jou past? Vind het antwoord in onze blog. Alle truffelsoorten worden beschreven en ze zijn verkrijgbaar in verschillende portiegroottes: 10 gram en 15 gram. Neem contact met ons op voor meer informatie over de dosering die bij jou past.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Volg ons:
GRATIS verzending in NL vanaf € 20,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Altijd een gratis cadeautje bij je bestelling
Worlds best assorted online smartshop Uitstekend
4.9
Op basis van 4.816 reviews
Ben je 18 jaar of ouder?

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je je bestellingen naartoe wil laten sturen. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent en dat je notie hebt genomen van en akkoord bent met onze waarschuwing betreffende de van toepassing zijnde wetgeving.

Doorgaan Verlaten
Volg ons:

Onze fysieke Sirius Smart Shops zijn ook OPEN

in Roermond NL Hamstraat 15 
en Maastricht NL Oude Tweebergenpoort 7A 
en Venlo NL Kleine Beekstraat 5

Hoe wil je de bestelling ontvangen? Maak hieronder je keuze
Kies eerst hoe je de bestelling wil ontvangen
Kies eerst een land van ontvangst
Selecteer je land:
Waarom vragen we dit?

Het is helaas niet mogelijk om ons gehele assortiment naar alle landen te sturen. Het is soms wel mogelijk om producten in verschillende pakketten te versturen.

Kies eerst een winkel
Kies een winkel:
Doorgaan
Deze keuze kan altijd nog aangepast worden in de winkelwagen.
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.