GRATIS verzending in NL vanaf € 20,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Discreet verpakt
World's best assorted online smart shop
spacemileshop icon Spacemiles - Spaar voor korting - Meer info
Salvia Divinorum Verfijn je keuze
Merken Kies jouw favoriet

Salvia divinorum kopen

Wil je graag Salvia divinorum kopen? Salvia divinorum, een plant uit Mexico, is een van de krachtigste natuurlijke hallucinogenen. Het actieve ingrediënt salvinorin A veroorzaakt een unieke trip. De psychedelische effecten zijn zeer speciaal vergeleken met andere psychedelics. Het meest gebruikelijke is om Salvia te roken, hetzij van gedroogde Salvia bladeren of Salvia extract. Het is belangrijk om dit natuurlijke psychedelische middel met zorg en respect te behandelen, daarom voeren we een klantencheck uit voordat we Salvia producten verkopen.

Meer
Onze merken Toon alle merken
IQ+
Dit merk heeft geen producten binnen de gekozen filtering
Meer informatie
Merkloos
Dit merk heeft geen producten binnen de gekozen filtering
Meer informatie
miraculix
Dit merk heeft geen producten binnen de gekozen filtering
Meer informatie
Sirius Meer informatie
Sirius Mescaline Cactussen
Dit merk heeft geen producten binnen de gekozen filtering
Meer informatie
Smart Choice
Dit merk heeft geen producten binnen de gekozen filtering
Meer informatie
The Chocolate Love Factory
Dit merk heeft geen producten binnen de gekozen filtering
Meer informatie
NXT PHASE
Dit merk heeft geen producten binnen de gekozen filtering
Meer informatie
Bionix
Dit merk heeft geen producten binnen de gekozen filtering
Meer informatie
Magic Touch
Dit merk heeft geen producten binnen de gekozen filtering
Meer informatie
Open Up Meer informatie
Holy Smoke Meer informatie
Knaster
Dit merk heeft geen producten binnen de gekozen filtering
Meer informatie
EZ Test
Dit merk heeft geen producten binnen de gekozen filtering
Meer informatie
Sensatonics
Dit merk heeft geen producten binnen de gekozen filtering
Meer informatie
Meer merken
Energie Ontspanning Afrodisiacum Gezondheid Noötropica Geestverruimend Salvia Divinorum Kratom Kanna Mescaline Cactussen Rapé Drug tests
Alle filters
5 producten
Sorteer op:

Wat is Salvia divinorum?

Salvia divinorum, ook bekend als Ska Maria Pastora of "salie van de wichelroedelopers", is een psychedelische plant die oorspronkelijk voorkomt in de nevelwouden van de Sierra Mazateca in Oaxaca, Mexico. Het belangrijkste werkzame bestanddeel van Salvia divinorum is salvinorin A, een krachtig natuurlijk hallucinogeen. Dit is een zeer unieke psychedelische molecule, omdat het geen alkaloïde is (zoals psilocybine - het actieve ingrediënt van paddo's en magische truffels), maar een diterpeen. Diterpenen zijn een klasse van chemische stoffen die worden gevonden in verschillende planten, kruiden en specerijen. Vanwege de sterke werkingskracht van salvinorin A en de hoge aanwezigheid ervan in de Salvia plant, wordt Salvia divinorum ook wel het sterkste natuurlijke psychedelicum genoemd

Salvinorin A werkt op opioïde receptoren, met name op het kappa opioïde receptor subtype. Ook al wordt Salvia als een psychedelic gezien, is dit eigenlijk erg ongebruikelijk voor een psychedelische stof, omdat de meeste daarvan (zoals LSD of psilocybine) werken op de 5-HT2A receptor. De kappa opioïde receptor is betrokken bij verschillende functies, zoals stemming, motorische controle, bewustzijn en perceptie. Door zich aan deze receptor te binden, induceert Salvia divinorum/salvinorin A zijn effecten, waaronder veranderde waarneming, hallucinaties en onthechting van de werkelijkheid. Toch wordt het mechanisme waardoor dit werkt nog niet helemaal begrepen - voornamelijk omdat stoffen die inwerken op opioïde receptoren (opioïden en opiaten) meestal worden gebruikt als pijnstillers en geen psychedelische effecten hebben. Vanwege de effecten die het teweegbrengt, wordt Salvia divinorum echter niet geclassificeerd als een opioïde, maar als een psychedelisch middel. 

De meest bekende manier om Salvia te nuttigen, is om het te roken. Deze manier van consumeren leidt ertoe dat salvinorin A de hersenen zeer snel bereikt. Dus de effecten treden snel op, maar duren in het algemeen vrij kort. Desalniettemin kan tijd anders aanvoelen tijdens een Salvia trip, waar 15 minuten kunnen voelen als een eeuwigheid.

Ondanks de zeer krachtige psychedelische eigenschappen, wordt Salvia divinorum relatief als niet schadelijk en niet-verslavend beschouwd. Het moet echter alleen onder toezicht en met voorzichtigheid gebruikt en met respect worden behandeld. Het wordt echter sterk aangeraden om het onder toezicht te doen. 

Inheems gebruik van Salvia 

In haar oorspronkelijke leefgebied in de Sierra Mazateca in Oaxaca, heeft het gebruik van Salvia in traditionele spirituele en medicinale praktijken door de inheemse Mazateekse bevolking Mexico een rijke geschiedenis. Traditioneel gebruiken Mazateekse sjamanen de plant voor spirituele genezing en waarzeggerij. Salvia wordt dus als heilig beschouwd. In Salvia rituelen komen Mazateekse sjamanen of de persoon die de plant inneemt in een visionaire staat. Hierdoor kunnen ze door het onbewuste reizen een andere realiteit waarnemen of communiceren met goddelijke zielen. 

Vanwege haar rijke geschiedenis is het belangrijk om deze psychedelische plant met respect te behandelen - dit is geen drug die je alleen voor de lol neemt, maar om je geest te openen en een ander niveau van bewustzijn te ervaren. Het gebruik ervan leidt tot een reis naar de diepten van je psyche en kan transformerende inzichten en perspectieven bieden. Benader Salvia daarom altijd met het respect dat het verdient en erken de culturele en historische impact.

Hoe kweek je Salvia divinorum? 

Salvia divinorum planten groeien in schaduwrijke en vochtige omstandigheden in hooggelegen gebieden en worden vaak gevonden in de onderste laag van het bos. Het is erg moeilijk om Salvia divinorum planten buiten hun natuurlijke habitat te kweken, omdat ze specifieke omstandigheden nodig hebben om goed te kunnen groeien (aldus vochtige omgeving met indirect zonlicht of weinig verlichting). Salvia zaden worden zelden verkocht omdat de zaden niet echt  ontkiemen. Dus als het je lukt om Salvia zaden te bemachtigen, is het onwaarschijnlijk dat ze ontkiemen en uitgroeien tot volwassen planten. In zijn natuurlijke omgeving plant de plant zich voornamelijk voort door nieuwe planten te kweken uit delen van bestaande planten, een proces dat "gelaagdheid" wordt genoemd. Daarom wordt Salvia divinorum meestal gekweekt door middel van stekken in plaats van zaden. Dit is echter een zeer ingewikkeld proces en vooral in Europa is het extreem moeilijk om Salvia divinorum zelf te kweken. Gelukkig is Salvia in de meeste Europese landen legaal  en kun je Salvia bladeren en Salvia extract kopen in de online Smartshop van Sirius.

Verschillende soorten Salvia kopen, doe je bij Sirius.nl 

Wil je graag Salvia kopen in de vorm van bladeren of extracten? Sirius is de juiste Smartshop om dat te doen, want wij bieden een breed scala aan Salvia producten van de hoogste kwaliteit. We voeren klantcontroles uit om ervoor te zorgen dat alleen degenen die al veel ervaring hebben in het gebruik van psychedelische middelen Salvia kunnen kopen (meer informatie aan het einde van deze pagina). 

Salvia kopen bij Sirius - Open Up Salvia Blad  

Je kunt bij Sirius Salvia kopen van het huismerk Open Up. Niet alleen zijn de Salvia bladeren van de hoogste kwaliteit, maar ze zijn ook voordelig. De Salvia blad kan gekauwd of gerookt worden en afhankelijk van de manier van inname zijn de effecten vrij langzaam en langdurig (gekauwd) of snel en kortdurend, maar zeer intens (gerookt). Het gebruik van het Salvia blad is de meest traditionele vorm van het gebruik van Salvia, maar het is ook verkrijgbaar in andere vormen.

Salvia kopen bij Sirius - Holy Smoke extract 

Je kunt ook Salvia kopen van het merk Holy Smoke dat hoge kwaliteit Salvia biedt in verschillende sterktes. De verschillende sterktes zijn ideaal voor mensen die Salvia extract willen kopen. Holy Smoke Salvia extract is verkrijgbaar in 5x, 10x, 15x, en 20x, met hogere nummers betekent een hoger salvinorin A gehalte. Holy Smoke Salvia 5x bevat 6,5 mg pure salvinorin A, gestandaardiseerd uit 2,5 gr gedroogd Salvia divinorum blad, herverdeeld in 0,5 gr gedroogd blad. Holy Smoke Salvia 10x bevat 13 mg, Holy Smoke Salvia 15x 19 mg, en Holy Smoke Salvia 20x 26mg pure salvinorin A. Koop Salvia dus bij ons!

Salvia bestellen? Doe het met korting! 

Wil je graag Salvia bestellen? Dan ben je bij de Sirius online Smartshop aan het juiste adres. Houd deze pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van speciale kortingen en aanbiedingen als je Salvia wilt bestellen.

Salvia roken of kauwen - Het gebruik van Salvia

Weet je niet hoe je het beste Salvia kan gebruiken? Salvia roken of kauwen (pruimen) zijn de meest voorkomende gebruikswijzen. Salvia bladeren kunnen gekauwd of gerookt worden terwijl de extracten meestal gerookt worden met een waterpijp of bong. Als je Salvia voor het eerst gebruikt, begin dan met een zo laag mogelijke dosering. Bereid je goed voor als je op salvia gaat trippen en kies een dag waarop je vrij bent van enige afspraken en verplichtingen. Zorg ervoor dat je in een veilige omgeving bent, bijvoorbeeld thuis of in (een veilige ruimte in) de natuur. De effecten van Salvia kunnen zo extreem overweldigend zijn dat je je evenwicht en oriëntatievermogen volledig kunt verliezen, vooral wanneer je de sterkste extracten gebruikt. Vallen en je stoten aan meubels is een veelvoorkomend gevaar bij het gebruik van Salvia. Het is daarom sterk aan te raden om het te nuttigen op een plek waar je comfortabel kunt zitten of liggen zonder het risico te lopen jezelf te bezeren.

Vanwege de sterke effecten die Salvia kan teweegbrengen, is het belangrijk om altijd een tripsitter aanwezig te hebben wanneer je Salvia neemt. Dit zorgt ervoor dat je onder toezicht bent en in het ergste geval kunnen de hulpdiensten ingeschakeld worden. Salvia is niet geschikt voor personen onder de 18 jaar en mag alleen worden gebruikt door mensen die al ervaring hebben met andere psychedelics. Lees de blog over Salvia om je zo goed mogelijk te helpen met het voorbereiden van een Salvia trip

Salvia kopen bij Sirius Smartshops

De accounts worden altijd gecheckt als onze klanten Salvia kopen bij Sirius Smartshops. Dit is omdat veel mensen niet goed geïnformeerd zijn over de effecten van Salvia, of het zelfs onderschatten. Wanneer je Open Up Salvia divinorum bladeren online koopt, voeren we een klantencheck uit, wat betekent dat we je bellen of een e-mail sturen om te controleren of je goed geïnformeerd bent over de effecten en mogelijke risico's van Salvia. Als we het gevoel hebben dat je er niet klaar voor bent, of Salvia niet met het nodige respect behandelt, kunnen we weigeren je bestelling af te ronden. Natuurlijk krijg je dan al je geld terug. 

Vanwege de klantencheck die we uitvoeren voor Salvia en aanverwante producten, raden we je aan om naar onze fysieke smartshops in Maastricht, Venlo of Roermond te komen, waar we Salvia te koop hebben en de klantencheck persoonlijk kunnen uitvoeren. Zo kan een van onze getrainde medewerkers je ook instructies en tips geven voor je eerste Salvia trip. 

Vragen over Salvia? Neem contact met ons op!

Bij het kopen van Salvia is het nogmaals belangrijk om bewust te zijn van de zeer unieke en interessante psychedelische effecten. Het zou alleen gebruikt moeten worden door ervaren psychonauten en behandeld moeten worden met respect. Als je vragen hebt over Salvia aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice - wij van Sirius helpen je graag.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Volg ons:
GRATIS verzending in NL vanaf € 20,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Altijd een gratis cadeautje bij je bestelling
Worlds best assorted online smartshop Uitstekend
4.9
Op basis van 5.321 reviews
Ben je 18 jaar of ouder?

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je je bestellingen naartoe wil laten sturen. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent en dat je notie hebt genomen van en akkoord bent met onze waarschuwing betreffende de van toepassing zijnde wetgeving.

Doorgaan Verlaten
Volg ons:

Onze fysieke Sirius Smart Shops zijn ook OPEN

in Roermond NL Hamstraat 15 
en Maastricht NL Oude Tweebergenpoort 7A 
en Venlo NL Kleine Beekstraat 5

Hoe wil je de bestelling ontvangen? Maak hieronder je keuze
Kies eerst hoe je de bestelling wil ontvangen
Kies eerst een land van ontvangst
Selecteer je land:
Waarom vragen we dit?

Het is helaas niet mogelijk om ons gehele assortiment naar alle landen te sturen. Het is soms wel mogelijk om producten in verschillende pakketten te versturen.

Kies eerst een winkel
Kies een winkel:
Doorgaan
Deze keuze kan altijd nog aangepast worden in de winkelwagen.
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.