GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Discreet verpakt
World's best assorted online smart shop
spacemileshop icon Spacemiles - Spaar voor korting - Meer info

Salvia Divinorum

Open Up
spacemileshop icon Gratis met Spacemiles
Open Up Salvia Divinorum Open Up Salvia Divinorum
Beschrijving

Salvia divinorum is een plant die onder de psychedelica valt. De actieve stof Salvinorin A is de meest potente hallucinoge stof die in de natuur voorkomt. De plant kan gerookt worden of er kan op de bladeren worden gekauwd. Alleen voor ervaren psychonauten, en uitsluitend te gebruiken in het bijzijn van een nuchtere persoon!

Meer informatie
€ 7,50 Uit voorraad leverbaar
Studentenkorting Spaar 1 Spacemiles
Dit product is uitsluitend verkrijgbaar in onze gespecialiseerde fysieke winkels

Meer over Salvia Divinorum

Salvia divinorum is een plant die haar oorsprong vindt in het Sierra Madre gebergte in Mexico. Ze behoort tot de Labiatae familie, ofwel de ‘munt familie’. De soortnaam van de plant ‘divinorum’, zou de betekenis hebben ‘van de ziener’ (Ott 1996) en is gelinkt aan de traditionele functie van deze plant door sjamanen: het herkennen en de oorzaak vinden van een ziekte.
Andere traditionele benamingen van de plant zijn ‘ska Pastora’ (Herderinnenkruid), ska María Pastora (Maria Herderinnenkruid), ‘Hojas de la Pastora (Bladeren van de herderin), La hambra (de vrouw).

Effect van Salvia divinorum

Veel mensen rapporteren dat de unieke effecten van Salvia divinorum moeilijk te vergelijken zijn met andere psychoactieve stoffen. De actieve stof is salvinorin A.
Effecten die veelvoorkomend zijn:

  • Ongecontroleerde lachbuien
  • Verschillende realiteiten ervaren
  • Een gevoel van vrede
  • Een gevoel van diep begrip
  • Een gevoel van eenheid
  • Verandering in perceptie
  • Verlies van lichamelijk coördinatie
  • In een droomachtige staat verkeren
  • Gevoel hebben een object te zijn (een stoel, de tafel…)

Gebruik

Er zijn verschillende manieren waarom Salvia Divinorum gebruikt worden. Oorspronkelijk worden de bladeren gekauwd of verwerkt tot een infusie, waardoor de effecten gradueel opkomen. Ook kunnen de bladeren (of een extract hiervan) gerookt worden. Op deze wijze zal de opkomst zeer snel zijn en de piek in een mum van tijd zijn behaald, waarna het effect ook sneller weer zal afnemen.

Een tripsitter

Een tripsitter is iemand die je vertrouwd en nuchter blijft om jou in de gaten te houden terwijl je de ervaring ondergaat. Omdat Salvia divinorum er voor kan zorgen dat je controle verliest over je eigen lichaam is het noodzakelijk dat er iemand een oogje in het zeil houdt.

Een veilige omgeving

Dit is ook zeer belangrijk, om zoveel mogelijk onnodige risico’s te voorkomen. Ervaren Salvia divinorum gebruikers geven aan dat de beste plek een comfortabel bed is, in een half verduisterde ruimte.

Geen verplichtingen

Kies een dag uit waarop je vrij bent, zonder (sociale) verplichtingen. Zet je telefoon en pc uit zodat je niet gestoord wordt. Wacht na de trip nog minstens een paar uur alvorens weer deel te nemen aan het verkeer.

Gebruik

De duur van de effecten is afhankelijk van de dosis en manier van inname. Over algemeen houden de effecten van 15 minuten tot 3 uur aan. Wanneer Salvia divinorum wordt gerookt komen de effecten snel, pieken voor zo’n 5 tot 20 minuten en verdwijnen daarna weer. Met orale inname duurt dit alles langer en gaat meer geleidelijk.

Waarschuwing!

Alleen te gebruiken door zeer ervaren psychonauten!
Geen verkoop aan personen onder 18 jaar!
Buiten bereik van kinderen houden!

Contra indicaties

Gebruik geen Salvia divinorum bij: depressie, zwangerschap, lactatie, hart- en vaatziekten en leveraandoeningen. Personen die medicijnen of M.A.O.-remmende middelen gebruiken wordt dringend geadviseerd contact op te nemen met hun (huis)arts, alvorens Salvia divinorum te gebruiken!

Meer informatie
Volg ons:
GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Altijd een gratis cadeautje bij je bestelling
Uitstekend
4.9
Op basis van 4.187 reviews
Ben je 18 jaar of ouder?

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je je bestellingen naartoe wil laten sturen. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent en dat je notie hebt genomen van en akkoord bent met onze waarschuwing betreffende de van toepassing zijnde wetgeving.

Doorgaan Verlaten
Volg ons:

Bezoek ook onze fysieke Sirius Smart Shops
in Roermond NL Hamstraat 15
en Maastricht NL Oude Tweebergenpoort 7A

Hartelijk Dank voor je vertrouwen in ons!

Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.