GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Discreet verpakt
World's best assorted online smart shop
Spacemiles - Spaar voor korting - Meer info
Dutch Harvest Verfijn je keuze
Merken Kies jouw favoriet

Dutch Harvest

Dit Nederlands bedrijf is gespecialiseerd in het kweken en verwerken van onbespoten hennep. De toepassingsmogelijkheden zijn eindeloos. De thee van Dutch Harvest is ontstaan toen er bij een hennep-oogst in Almere bladeren op de grond achterbleven. De thee die hier van werd gemaakt bleek een mild-prikkelende smaak te hebben. Bovendien is dit product duurzaam: thee vervaardigt op Nederlandse bodem, vrij van pesticiden en herbiciden en goed voor de bodem!

Meer
Vind sneller wat je zoekt
CBD Thee
Alle filters
4 producten
Sorteer op:

Hennep als duurzaam veelzijdig materiaal

In steeds meer duurzaamheidsprojecten blijkt hennep als geschikt materiaal ingezet te kunnen worden. De toepassingen zijn veelzijdig. Dit snelgroeiend, sterk gewas kan zonder hulp van pesticiden, herbiciden en kunstmatige meststoffen op korte tijd gecultiveerd worden. De inzetmogelijkheden gaan van bouwmaterialen tot textiel, tot.. voeding!
Dutch Harvest is ontstaan door de ambitie de veelzijdige hennepplant terug te introduceren aan het publiek. Kies uit de verschillende theesoorten, met toegevoegde kruiden of puur en alleen CBD-rijke hennep!

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Volg ons:
GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Altijd een gratis cadeautje bij je bestelling
Uitstekend
4.9
Op basis van 3.782 reviews
Ben je 18 jaar of ouder?

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je je bestellingen naartoe wil laten sturen. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent en dat je notie hebt genomen van en akkoord bent met onze waarschuwing betreffende de van toepassing zijnde wetgeving.

Doorgaan Verlaten
Volg ons:


Je kunt in onze webshop gewoon bestellen. 
Wij behandelen je bestelling met de grootste zorg.

Actuele status m.b.t. onze fysieke Sirius Smart Shops 
in Roermond NL Zwartbroekstraat 35 
en Maastricht NL Oude Tweebergenpoort 7A 

Check ons Corona nieuws voor de laatste updates.

Hartelijk Dank voor je vertrouwen in ons!

Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.