GRATIS verzending in NL vanaf € 20,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Discreet verpakt
World's best assorted online smart shop
spacemileshop icon Spacemiles - Spaar voor korting - Meer info
Satya Verfijn je keuze
Merken Kies jouw favoriet

Satya

Met de zegen van de goddelijke Shri. Satya Sai Baba, maakte Shri K. N. Satyam Setty een bescheiden begin met de productie van wierookstokjes in 1964 in een klein bedrijfje, dat Shrinivas Sudghandalaya werd genoemd. Shri Satyam Setty werd al snel erkend als koning van "Masala Incenses". Hij creëerde magie met zijn wieroken. Zijn creaties als de "Nag Champa" waren goddelijk en hemels en zijn overal ter wereld in trek, zelfs na 5 decennia.

Meer
Vind sneller wat je zoekt
Wierook
Alle filters
7 producten
Sorteer op:

Satya Sai Baba Nag Champa

Indiase wierook is zeer beroemd om zijn kwaliteit; vooral Satya Sai Baba Nagchampa wierook. Het productieproces van handgerolde agarbatti (wierook) bestaat uit de bereiding van deeg door het mengen van sterk geparfumeerde ingrediënten tot een pasta, en dan wordt deze handmatig op de bamboestokjes gerold. Shrinivas Sugandhalaya, de moederorganisatie van Shrinivas Sugandhalaya LLP, Bangalore & Mumbai, is de pionier in de bereiding van handgerolde wierook. Dit product is handgerold met masala mix. Het product is gemaakt van natuurlijke extracten en bij de productie wordt geen dierlijk vet gebruikt. Het unieke karakter van de productie zorgt voor een lange verbranding. Omdat de rook geen benzine of tolueen bevat is het vrij van gevaar voor de gezondheid. Omdat de kwaliteit consistent is, geven de eindgebruikers er de voorkeur aan deze continu te gebruiken. Handgerolde Satya Sai Baba Nagchampa Agarbatti wordt dagelijks gebruikt als luchtverfrisser en voor meditatiedoeleinden in westerse landen. Het aroma verspreid in de omgeving roept positieve energie op en creëert een opwindende houding.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Volg ons:
GRATIS verzending in NL vanaf € 20,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Altijd een gratis cadeautje bij je bestelling
Worlds best assorted online smartshop Uitstekend
4.9
Op basis van 5.034 reviews
Ben je 18 jaar of ouder?

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je je bestellingen naartoe wil laten sturen. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent en dat je notie hebt genomen van en akkoord bent met onze waarschuwing betreffende de van toepassing zijnde wetgeving.

Doorgaan Verlaten
Volg ons:

Onze fysieke Sirius Smart Shops zijn ook OPEN

in Roermond NL Hamstraat 15 
en Maastricht NL Oude Tweebergenpoort 7A 
en Venlo NL Kleine Beekstraat 5

Hoe wil je de bestelling ontvangen? Maak hieronder je keuze
Kies eerst hoe je de bestelling wil ontvangen
Kies eerst een land van ontvangst
Selecteer je land:
Waarom vragen we dit?

Het is helaas niet mogelijk om ons gehele assortiment naar alle landen te sturen. Het is soms wel mogelijk om producten in verschillende pakketten te versturen.

Kies eerst een winkel
Kies een winkel:
Doorgaan
Deze keuze kan altijd nog aangepast worden in de winkelwagen.
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.