
Indiase wierook is zeer beroemd om zijn kwaliteit; vooral Satya Sai Baba Nagchampa wierook. Het productieproces van handgerolde agarbatti (wierook) bestaat uit de bereiding van deeg door het mengen van sterk geparfumeerde ingrediënten tot een pasta, en dan wordt deze handmatig op de bamboestokjes gerold. Shrinivas Sugandhalaya, de moederorganisatie van Shrinivas Sugandhalaya LLP, Bangalore & Mumbai, is de pionier in de bereiding van handgerolde wierook. Dit product is handgerold met masala mix. Het product is gemaakt van natuurlijke extracten en bij de productie wordt geen dierlijk vet gebruikt. Het unieke karakter van de productie zorgt voor een lange verbranding. Omdat de rook geen benzine of tolueen bevat is het vrij van gevaar voor de gezondheid. Omdat de kwaliteit consistent is, geven de eindgebruikers er de voorkeur aan deze continu te gebruiken. Handgerolde Satya Sai Baba Nagchampa Agarbatti wordt dagelijks gebruikt als luchtverfrisser en voor meditatiedoeleinden in westerse landen. Het aroma verspreid in de omgeving roept positieve energie op en creëert een opwindende houding.