GRATIS verzending in NL vanaf € 20,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Discreet verpakt
World's best assorted online smart shop
spacemileshop icon Spacemiles - Spaar voor korting - Meer info
Growshop Verfijn je keuze
Merken Kies jouw favoriet

Sirius Growshop

Wil jij zelf op kleine schaal biologische cannabis kweken en ben je op zoek naar een online growshop? De online Growshop van Sirius heeft alle benodigdheden om zelf biologische cannabis te kweken, zowel indoor als outdoor. Denk aan biologische kweekvoeding, zoals NPK kweekvoeding, toppen boosters en kiem setjes om wietzaden gemakkelijk te ontkiemen. Ook kun je kweektenten en HPS kweeklampen kopen in onze online growshop. Verder kun je de beste kwaliteit LED lampen voor cannabis kopen in de Growshop van Sirius.

Meer
Onze merken Toon alle merken
Air-Pot Meer informatie
AutoPot Meer informatie
BAC Meer informatie
DrFertigo Meer informatie
Elektrox Meer informatie
Green House Feeding Meer informatie
LUMii Lighting Meer informatie
Merkloos Meer informatie
Method Seven Meer informatie
SANlight Meer informatie
Spongepot Meer informatie
Homebox Meer informatie
Royal Queen Seeds Meer informatie
California Lightworks Meer informatie
Growers Choice Meer informatie
G.I.B. Meer informatie
Ventilution Meer informatie
Biotabs Meer informatie
Bluelab Meer informatie
Bio Nova Meer informatie
Adwa Instruments Meer informatie
General Hydroponics Meer informatie
Meer merken
Vind sneller wat je zoekt
Ontkiemen Kweektenten Verlichting Klimaat Voeding Kweek boeken Diversen Growshop aanbiedingen
Alle filters
115 producten
Sorteer op:

Uitgebreid online growshop assortiment van Sirius om zelf wiet te kweken

Je kunt terecht bij onze fysieke smartshops voor growshop benodigdheden: Sirius in Maastricht en Roermond. Maar ook in onze online Growshop kun je alles vinden voor het kleinschalig kweken van cannabis voor eigen consumptie. 

In onze growshop verkopen we uitsluitend producten van de hoogste kwaliteit om de veiligheid te waarborgen. Ontkiemen, groeien, bloeien, oogsten, drogen en curen: in onze growshop vind je alles wat je nodig hebt voor een complete kweek van cannabis. Ben je een beginnende kweker of heb je al wat ervaring met kleinschalig kweken van cannabis? Wat zijn jouw favoriete growshop producten die iedere cannabis kweker nodig heeft? 

In onze growshop vind je de juiste ontkiemsetjes, cannabis kweekvoeding, growshop groeilampen en bloeilampen. Alles wat je nodig hebt voor het succesvol kweken van biologische wiet. Naast het uitgebreide online assortiment aan growshop artikelen kun je ook onze encyclopedie raadplegen, of blogs lezen over cannabis kweken en biologische kweekvoeding. Bezoek één van onze fysieke smartshops waar je terecht kunt voor al je vragen over growshop producten en professioneel advies krijgt over cannabis kweken. Je kunt onze klantenservice contacteren voor al jouw vragen over over biologisch cannabis kweken en wat je nodig hebt uit de growshop om te kunnen starten met jouw cannabis project. 

Biologische kweekvoeding en toppen boosters voor de beste wietplanten

Indoor en outdoor cannabis kweken zonder chemische kweekvoeding en pesticiden maar met biologische growshop producten is wat je bij de Growshop van Sirius kunt verwachten. Ons doel is om de benodigdheden en de informatie te verstrekken voor de kleinschalige kweek van biologische cannabis voor eigen consumptie. Sirius biedt growshop producten aan speciaal voor ecologisch en gezond kweken van cannabis voor eigen gebruik. 

Kweek biologisch en zonder bestrijdingsmiddelen. Ga voor de beste biologische kweekvoeding van Biotabs en BAC. Cannabis kweken is officieel verboden in Nederland. Kweek daarom op kleine schaal en alléén voor eigen consumptie!

Kun je in de growshop van Sirius cannabis potgrond kopen?

Onze fysieke smartshops zijn gelegen in de binnensteden van Maastricht en Roermond. Vanwege het negatieve stigma op cannabis zien wij niet graag het beeld dat er voor onze smartshop zakken potgrond in auto´s geladen worden. Ook is potgrond versturen via de online growshop een extra moeilijkheid. Goede potgrond is niet moeilijk te verkrijgen. Let hierbij wel altijd op het RHP-keurmerk. 

In ons online growshop assortiment vind je de beste cannabis kweekvoeding en boosters voor de groei én bloei van een wietplant. Sirius levert alleen de topmerken op het gebied van biologische kweekvoeding om zo een succesvolle en schone kweek te garanderen.

Growshop benodigdheden om zelf biologische cannabis te kweken

Cannabis kweken is helemaal niet moeilijk, maar het vraagt wel om de juiste benodigdheden die je kunt kopen in de growshop.

Wat heb je nodig om zelf wiet te kweken? Maak een lijstje met growshop benodigdheden, maar neem ook een kijkje in de Seedshop van Sirius voor de beste wietzaden om zelf biologische wiet te kweken. Wil je Amnesia Haze kweken? Of toch liever een Indica? Of wil je medicinale CBD wiet kweken? 

Verder heeft de Growshop van Sirius alles wat je nodig hebt voor een optimaal klimaat voor je indoor wietplanten. Denk aan digitale hygrometers en digitale thermometers, analoge tijdschakelaars en PH meters. Bestel in onze online growshop alles om de temperatuur en vochtigheid te reguleren.

Hoe krijg je de beste wietplanten met grootste opbrengst? 

Alles begint met een goed bodemleven. Als dit in orde is, kan de plant een goed en luchtige wortelstelsel ontwikkelen. Dit is belangrijk! Want zonder goed wortelstelsel geen gezonde planten. Dus hoe beter je voor het wortelstelsel zorgt, hoe beter de plant het doet. Wat resulteert in hogere opbrengst en betere geur en smaak van de cannabis. 

Kweek je binnen cannabis? Door het plaatsen van een afzuigventilator zorg je ervoor dat de lucht uit de kweekruimte wordt gezogen en door de onderdruk stroomt er verse lucht de ventilatie-openingen binnen. Zo wordt er een luchtcirculatie gecreëerd. Bij een te grote afzuiging bestaat de kans dat er te veel warmte uit de ruimte wordt getrokken. En bij een te geringe afzuiging kan de luchtvochtigheid te hoog worden. In beide gevallen heeft dit een slechte invloed op de cannabis oogst. De growshop afzuigventilatoren die wij leveren zijn perfect afgestemd op de kweektenten in ons growshop assortiment. Maar wij leveren ook losse onderdelen. In de laatste weken van de bloei produceert een cannabisplant een enorme geur. Maak daarom altijd gebruik van een actief koolstoffilter en voorkom stankoverlast! Met het plaatsen van een kleine zwenk ventilator in je kweekruimte, boots je de wind na.

HPS Kweekverlichting en LED lampen voor cannabis vind je in de Sirius Growshop

Zonder licht geen leven, makkelijk zat. Aangezien de zon zeer belangrijk is voor een cannabisplant, is dit in dit geval de lichtbron. Het kiezen van growshop cannabis kweekverlichting hangt af van waar je wilt kweken en hoe je wilt kweken. Een HPS-lamp produceert meer warmte dan een LED lamp. Dit kan een nadeel zijn, maar ook een voordeel. De afzuiging en de omgevingstemperatuur zijn hierbij ook van belang. Om de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden en de energiekosten te beperken, kun je ervoor kiezen om een energiezuinige LED lamp aan te schaffen. Sirius levert hoogwaardige growshop cannabis kweekverlichting die aan de strengste veiligheidseisen voldoet. Met betrouwbare en degelijke materialen om de kweeklampen aan te sluiten, op te hangen en aan te sturen. Meer informatie over alles uit onze growshop krijg je van ons bekwaam personeel in onze fysieke smartshops, maar ook telefonisch of via e-mail.

Legalisering wiet Duitsland 2024

Opwindend nieuws voor alle hobby tuiniers en cannabis liefhebbers: cannabis zal waarschijnlijk legaal zijn in Duitsland in 2024! Na lang overleg en discussies stemde de Duitse Bondsdag op 23.02.2024 met een overweldigende meerderheid voor de wetswijzigingen met betrekking tot de omgang met cannabis. Dit opent waarschijnlijk een nieuwe wereld van legale cannabisteelt voor particulieren in de Bondsrepubliek Duitsland.

Volgens de huidige ontwerpen mag een volwassene onder bepaalde voorwaarden tot drie wietplanten kweken voor persoonlijk gebruik. Dit is een belangrijk keerpunt in het Europese cannabisbeleid en biedt cannabis liefhebbers eindelijk de kans om zich binnen een wettelijk kader te bewegen en risico's op criminaliteit te vermijden. Wij van Sirius steunen deze politieke beweging omdat ze verantwoord en autonoom gebruik promoot en de gevaren van cannabis op de zwarte markt vermindert. Het verbod op cannabis heeft duidelijk niet gewerkt, want de consumptie in Duitsland is voortdurend toegenomen en de wiet is sterker geworden (met gevaarlijk hoge THC-niveaus en giftige additieven). Om te voorkomen dat criminelen profiteren van de zwarte markt en om jongeren te beschermen tegen mogelijke gevaren, is een legale en gecontroleerde omgang met cannabis essentieel.

Bij de Sirius Growshop ondersteunen we deze stap naar legalisering en bieden we je alles wat je nodig hebt voor het succesvol kweken van je eigen wietplanten. Van zaden van hoge kwaliteit met een kiemgarantie tot professionele kweekbakken en organische meststoffen - ons assortiment is speciaal ontworpen om een vruchtbare en gezonde oogst mogelijk te maken.

Voor degenen die meer willen weten over de wetswijziging, hebben we een gedetailleerde blog geschreven over de cannabis legalisering in Duitsland. In deze gids vind je alle informatie over de nieuwe wetgeving. Als je op zoek bent naar praktische tips over hoe je legaal kunt beginnen met het kweken van wiet in Duitsland, bekijk dan onze blog over wiet kweken voor beginners.

Wij bij Sirius zijn er trots op dat we deel uitmaken van jouw reis naar legale wietteelt, en we hechten veel waarde aan hoge kwaliteit en klanttevredenheid. Daarom kun je bij ons alle apparatuur kopen die je nodig hebt om je voor te bereiden op de nieuwe wietwet in Duitsland.

WAARSCHUWING: Sirius is geen officiële overheidsinstantie en kan geen officieel geldige informatie verstrekken over de legaliteit van cannabis. Wetten verschillen lokaal en kunnen op elk moment veranderen. Het is daarom belangrijk om jezelf te informeren over de huidige wettelijke situatie met betrekking tot het kweken van cannabis voordat je zaden bestelt of kweekt.

Ontdek het enorme assortiment wietzaden bij Sirius.nl

Als je de beste wietzaadjes wilt kopen, dan moet je zeker een kijkje nemen in onze online Seedshop. Daar vind je een enorme selectie indica, sativa en hybride soorten, zowel regular, gefeminiseerd als autoflowering.

Alleen bij Sirius: Onze kiemgarantie. Bij Sirius staan we volledig achter de kwaliteit van onze cannabiszaden. Daarom bieden we een kiemgarantie. Als de cannabiszaden die je in de Sirius Seedshop hebt gekocht niet ontkiemen, vervangen wij ze door nieuwe. Op die manier kun je gezonde en sterke wietplanten kweken. Deze garantie geldt natuurlijk alleen als je de zaden op de juiste manier hebt behandeld. Om gebruik te maken van onze kiemgarantie vragen we je om het kiemproces te documenteren met foto's en zoveel mogelijk informatie. Als je ons kunt bewijzen dat je wietzaden ondanks de juiste behandeling niet zijn ontkiemd, vervangen we ze door nieuwe of betalen we (een deel van) het aankoopbedrag terug.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Volg ons:
GRATIS verzending in NL vanaf € 20,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Altijd een gratis cadeautje bij je bestelling
Worlds best assorted online smartshop Uitstekend
4.9
Op basis van 5.427 reviews
Ben je 18 jaar of ouder?

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je je bestellingen naartoe wil laten sturen. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent en dat je notie hebt genomen van en akkoord bent met onze waarschuwing betreffende de van toepassing zijnde wetgeving.

Doorgaan Verlaten
Volg ons:

Onze fysieke Sirius Smart Shops zijn ook OPEN

in Roermond NL Hamstraat 15 
en Maastricht NL Oude Tweebergenpoort 7A 
en Venlo NL Kleine Beekstraat 5

Hoe wil je de bestelling ontvangen? Maak hieronder je keuze
Kies eerst hoe je de bestelling wil ontvangen
Kies eerst een land van ontvangst
Selecteer je land:
Waarom vragen we dit?

Het is helaas niet mogelijk om ons gehele assortiment naar alle landen te sturen. Het is soms wel mogelijk om producten in verschillende pakketten te versturen.

Kies eerst een winkel
Kies een winkel:
Doorgaan
Deze keuze kan altijd nog aangepast worden in de winkelwagen.
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.