GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Discreet verpakt
World's best assorted online smart shop
Spacemiles - Spaar voor korting - Meer info
Growshop Verfijn je keuze
Merken Kies jouw favoriet

Sirius Growshop

In onze Growshop kun je terecht voor alle benodigdheden voor het kleinschalig kweken van cannabis voor eigen consumptie. Wij verkopen uitsluitend producten van de hoogste kwaliteit om de veiligheid te waarborgen. Ontkiemen, groeien, bloeien, oogsten, drogen en curen, in onze growshop hebben wij alles in huis voor een complete kweek. Onze plantenvoeding is volledig biologisch, zonder pesticiden of chemicaliën.

Meer
Onze merken Toon alle merken
Elektrox Elektrox Meer informatie
Growers Choice Meer informatie
LUMii Lighting Meer informatie
Merkloos Merkloos Meer informatie
DrFertigo Meer informatie
Royal Queen Seeds Meer informatie
Biotabs Meer informatie
BAC Meer informatie
Green House Feeding Meer informatie
Homebox Meer informatie
California Lightworks Meer informatie
Adwa Instruments Meer informatie
Air-Pot Meer informatie
AutoPot Meer informatie
Bio Nova Meer informatie
Bluelab Meer informatie
G.I.B. Meer informatie
General Hydroponics Meer informatie
Spongepot Meer informatie
Ventilution Meer informatie
Method Seven Meer informatie
SANlight Meer informatie
Meer merken
Vind sneller wat je zoekt
Ontkiemen Kweektenten Verlichting Klimaat Voeding Kweek boeken Diversen
Alle filters
110 producten
Sorteer op:

Growshop online

Niet alleen bij de verkooppunten van Sirius in Maastricht en Roermond, maar ook online kun je terecht voor alle benodigdheden voor het kleinschalig kweken van cannabis voor eigen consumptie. In onze growshop verkopen we uitsluitend producten van de hoogste kwaliteit om de veiligheid te waarborgen. Ontkiemen, groeien, bloeien, oogsten, drogen en curen, wij hebben alles in huis voor een complete kweek. Ben je een beginnende kweker of heb je al wat ervaring met kleinschalig kweken, bij ons vind je de spullen voor een succesvolle kweek. Buiten de benodigde kweekartikelen kun je in onze encyclopedie of in één van onze fysieke winkels terecht voor al je vragen over de producten en de kweek. Wij willen niemand aanzetten tot het kweken van cannabis, maar constateren dat er steeds meer mensen zelf cannabis willen kweken voor hun welzijn. Ons doel is om de benodigdheden en de informatie te verstrekken voor de kleinschalige kweek van cannabis voor eigen consumptie. Waardoor het plaats kan vinden op een schone, veilige en verantwoorde manier, zowel recreatief als medicinaal.

Grond

Om goede cannabis te kweken, is het zaak om de plant tijdens het groeien en bloeien in de beste omstandigheden te laten verkeren. Het begint met een goed bodemleven. Als dit in orde is, kan de plant een goed wortelstelsel ontwikkelen. Dit is belangrijk! Want zonder goed wortelstelsel geen gezonde planten. Dus hoe beter je voor het wortelstelsel zorgt, hoe beter de plant het doet. Wat resulteert in hogere opbrengst en betere geur en smaak van de cannabis. Onze winkels zijn gelegen in de binnensteden van Maastricht en Roermond. Vanwege het negatieve stigma op cannabis zien wij niet graag het beeld dat er op de stoep zakken grond in auto´s geladen worden. Ook versturen via de webshop is een extra moeilijkheid. Goede potgrond is niet moeilijk te verkrijgen. Let hierbij wel altijd op het RHP-keurmerk. In ons assortiment vind je de juiste voedingsmiddelen en toevoegingen voor de groei én bloei van een wietplant. Sirius levert alleen de topmerken op het gebied van biologische voedingsmiddelen om zo een succesvolle en schone kweek te garanderen.

Lucht

Iedereen heeft behoefte aan frisse lucht. Zo ook een cannabisplant. Het is daarom van groot belang om hier de juiste aandacht aan te schenken. Door het plaatsen van een afzuig ventilator zorg je ervoor dat de lucht uit de kweekruimte wordt gezogen en door de onderdruk stroomt er verse lucht de ventilatie-openingen binnen. Zo wordt er een luchtcirculatie gecreëerd. Bij een te grote afzuiging bestaat de kans dat er te veel warmte uit de ruimte wordt getrokken. En bij een te geringe afzuiging kan de luchtvochtigheid te hoog worden. In beide gevallen heeft dit een slechte invloed op de oogst. De afzuig ventilatoren die wij leveren zijn perfect afgestemd op de kweektenten in ons assortiment. Maar wij leveren ook losse onderdelen. In de laatste weken van de bloei produceert een cannabisplant een enorme geur. Maak daarom altijd gebruik van een actief koolstoffilter en voorkom stank overlast! Met het plaatsen van een kleine zwenk ventilator in je kweekruimte, boots je de wind na.

Licht

Zonder licht geen leven, makkelijk zat. Aangezien de zon zeer belangrijk is voor een cannabisplant, is dit in dit geval de lichtbron. Het kiezen van verlichting hangt af van waar je wilt kweken en hoe je wilt kweken. Een HPS-lamp produceert meer warmte dan een Ledlamp. Dit kan een nadeel zijn, maar ook een voordeel. De afzuiging en de omgevingstemperatuur zijn hierbij ook van belang. Om de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden en de energiekosten te beperken, kun je ervoor kiezen om een energiezuinige Ledlamp aan te schaffen. Sirius levert hoogwaardige verlichting die aan de strengste veiligheidseisen voldoet. Met betrouwbare en deugdelijke materialen om de lampen aan te sluiten, op te hangen en aan te sturen. Laat je door ons informeren.

Kweek bewust!

Meten is weten. Sirius heeft een groot assortiment aan digitale meetmiddelen om temperatuur en vochtigheid in de kweekruimte te meten, of om de zuurtegraad van het kweekmedium te bepalen. Zo kun je de omgeving monitoren en aanpassen waar nodig. Kweek biologisch en zonder bestrijdingsmiddelen. Cannabis kweken is officieel verboden. Kweek daarom op kleine schaal en alléén voor eigen consumptie! Doe dit op een veilige manier en wees niemand tot last.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Volg ons:
GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Altijd een gratis cadeautje bij je bestelling
Uitstekend
4.9
Op basis van 3.867 reviews
Ben je 18 jaar of ouder?

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je je bestellingen naartoe wil laten sturen. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent en dat je notie hebt genomen van en akkoord bent met onze waarschuwing betreffende de van toepassing zijnde wetgeving.

Doorgaan Verlaten
Volg ons:


Je kunt in onze webshop gewoon bestellen.
Wij behandelen je bestelling met de grootste zorg.

Actuele status m.b.t. onze fysieke Sirius Smart Shops
in Roermond NL Zwartbroekstraat 35
en Maastricht NL Oude Tweebergenpoort 7A

Hartelijk Dank voor je vertrouwen in ons!

Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.