GRATIS verzending in NL vanaf € 20,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Discreet verpakt
World's best assorted online smart shop
spacemileshop icon Spacemiles - Spaar voor korting - Meer info

Cryptocurrency

Cryptocurrency is de eenvoudigste manier om geld uit te wisselen tegen zeer lage kosten.

Een veilig gevoel en controle over jouw geld

De cryptografie die cryptocurrency-transacties beveiligt is net zo sterk als die die het leger gebruikt. Niemand kan namens jou betalingen verrichten of jouw geld incasseren. Als je de noodzakelijke stappen onderneemt om jouw portemonnee te beschermen, biedt het cryptocurrency platform je het beheer van jouw geld en bescherming tegen allerlei soorten fraude.

Werkt altijd en overal

Net als met e-mail hoeft niet iedereen hetzelfde programma of dezelfde provider te gebruiken. Ze kunnen gewoon de systemen gebruiken die ze het makkelijkst vinden. Alles werkt met elkaar samen, want het is allemaal gebaseerd op dezelfde open technologie. En het cryptocurrency-netwerk slaapt nooit, zelfs niet op zon- en feestdagen!

Snelle internationale betalingen

Bitcoins bijvoorbeeld, kunnen worden overgemaakt van Afrika naar Canada in tien minuten. Er zit geen bank tussen, dus er zijn geen vertragingen, geen hoge kosten en geen geblokkeerde transacties. Er is geen verschil tussen een betaling aan je buurman of aan je familie aan de andere kant van de wereld.

Geen of lage verwerkingskosten

Met cryptocurrency kun je betalingen tegen zeer lage kosten verzenden en ontvangen. Met uitzondering van speciale gevallen als zeer kleine betalingen, worden er geen kosten in rekening gebracht. Het wordt echter aanbevolen om een ​​hogere vrijwillige vergoeding te betalen voor een snellere bevestiging van jouw transactie en om de mensen achter het cryptocurrency-netwerk te vergoeden.

Bescherm je identiteit

Met cryptocurrency bestaat er geen creditcardnummer dat iemand kan verzamelen om zich als jou voor te doen. Het is zelfs mogelijk om een betaling te verrichten zonder jouw identiteit te onthullen, net als met echt geld. Je dient er echter op te letten dat er wel iets moet worden gedaan om jouw privacy te beschermen.

Meer informatie over diverse currencies

Volg ons:
GRATIS verzending in NL vanaf € 20,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Altijd een gratis cadeautje bij je bestelling
Worlds best assorted online smartshop Uitstekend
4.9
Op basis van 5.327 reviews
Ben je 18 jaar of ouder?

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je je bestellingen naartoe wil laten sturen. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent en dat je notie hebt genomen van en akkoord bent met onze waarschuwing betreffende de van toepassing zijnde wetgeving.

Doorgaan Verlaten
Volg ons:

Onze fysieke Sirius Smart Shops zijn ook OPEN

in Roermond NL Hamstraat 15 
en Maastricht NL Oude Tweebergenpoort 7A 
en Venlo NL Kleine Beekstraat 5

Hoe wil je de bestelling ontvangen? Maak hieronder je keuze
Kies eerst hoe je de bestelling wil ontvangen
Kies eerst een land van ontvangst
Selecteer je land:
Waarom vragen we dit?

Het is helaas niet mogelijk om ons gehele assortiment naar alle landen te sturen. Het is soms wel mogelijk om producten in verschillende pakketten te versturen.

Kies eerst een winkel
Kies een winkel:
Doorgaan
Deze keuze kan altijd nog aangepast worden in de winkelwagen.
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.