GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Discreet verpakt
Nederlands
English
NL
NL
Nederlands
English
Login Winkels Blog Bellen E-mail

FreshUp Microdoseren

FreshUp
Beschrijving

Wil jij legaal, veilig en zonder gedoe het microdosis avontuur aan gaan? Bij Sirius.nl vind je verse, onbewerkte magische truffels (sclerotia). We hebben zorgvuldig de magische truffel uitgekozen die van alle soorten het meest stabiel en geschikt is voor microdosering. 1 gram FreshUp magische truffels bevat exact de aanbevolen hoeveelheid (1-2 mg) psylocibine voor microdosering. FreshUp magische truffels voor microdoseren, kun je uiterst precies doseren (1 gram) met behulp van de FreshUp Microdoseren Starterkit; deze bevat een digitaal precisie weegschaaltje (0,01–100 gr) en een steriele scalpel voor een aangename prijs. 

Let Op
Wij houden ze koel, zodat jij ze vers ontvangt! 
We kiezen er bewust voor om onze magic truffels niet vacuüm te verpakken. Hierdoor blijven de magic truffels in onze Freshboxen een levend product, dat al zijn kracht behoudt. Om ze vers te houden, sturen we ze gekoeld op. Zendingen naar adressen in Nederland: Wil je de truffels voor het weekend in huis hebben, bestel dan uiterlijk donderdag voor 16.00 uur. Mocht er iets mis gaan met de levering dan is onze klantenservice op vrijdag tijdens onze kantooruren nog bereikbaar om dit op te lossen. Zendingen naar adressen in EU-landen: Om de versheid te behouden, is bestellen tussen zaterdag t/m woensdag voor 16.00 uur noodzakelijk. Hierdoor heb je de truffels voor het weekend in huis en zijn ze niet te lang onderweg. 
Onze magic truffels worden stealth (zonder etiket en verder niets in de verzenddoos) verstuurd, zodat we zeker weten dat ze bij jou aankomen. Hierdoor ontvang je na je bestelling een mail met de gebruiksaanwijzing. 

Meer informatie
Dosering
1 gram verse sclerotia (bevat 1 tot 2 mg psilocybine)
Inhoud
10 gram
Legale status

In Nederland zijn Smartshops 100% legale bedrijven. Alle producten die wij verkopen die voor consumptie bestemd zijn, vallen in Nederland onder de Warenwet en het toezicht van de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit (NVWA). 

Het Coördinatiepunt Assessment en Monitoring nieuwe drugs (CAM is onderdeel van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM)) heeft een risicobeoordeling uitgevoerd voor sclerotia a.k.a. hallucinogene / magische truffels. Het CAM heeft geconcludeerd dat het aantal gezondheidsincidenten gerelateerd aan het gebruik van sclerotia zeer gering is. Op basis van het CAM rapport heeft Nederland besloten sclerotia niet te verbieden.

Uit een brief van 13 september 2001 van Herbert Schaepe, secretaris van de Internationale Controlecommissie voor Verdovende Middelen van de VN, aan het Nederlandse ministerie van Volksgezondheid: 
"Op grond van het internationaal recht vallen er op dit moment géén planten (natuurlijk materiaal) die psilocine en psilocybine bevatten onder de controle van de Conventie over Psychotrope Stoffen van 1971". 

In de meeste VN-lidstaten zijn planten (natuurlijk materiaal) die psilocine en psilocybine bevatten kennelijk dus legaal. Binnen de E.U. geldt vrij verkeer van goederen. Landen met een restrictief drugsbeleid hebben hun wetten echter aangepast. Wij hebben niet de mogelijkheden om voor elke E.U. lidstaat te laten controleren of sclerotia en paddo growkits wel- of niet legaal zijn. Wij adviseren je dan ook uitdrukkelijk eerst vast te stellen of sclerotia of paddo growkits legaal zijn in het land waar jij woont en waar jij de sclerotia of paddo growkits mee naar toe wil nemen of naar toe wil laten sturen. Als je in onze winkels in Nederland sclerotia of paddo growkits koopt en deze mee over de grens neemt, of online sclerotia of paddo growkits bij ons koopt en deze naar een E.U. land buiten Nederland laat sturen, doe je dit geheel op eigen risico en vrijwaar je Sirius daar automatisch mee van elke vorm van juridische aansprakelijkheid.

€ 15,00 Uit voorraad leverbaar
Studentenkorting Spaar 3 Spacemiles
In winkelwagen
Bestel nog voor € 15,00 en betaal geen verzendkosten!
Tip: voeg bestellingen voor je vrienden toe, om het bedrag te bereiken voor gratis verzending.
Ma t/m vr voor 16:00 uur besteld… …binnen Nederland morgen in huis …de rest van Europa binnen 1-3 werkdagen* in huis
Wij verzenden dit product niet naar de volgende landen

Duitsland, Ierland, Italië, Noorwegen, Verenigd Koninkrijk, Zwitserland

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, wij er géén artikelen van onze webshop naar verzenden.

Meer over FreshUp Microdoseren

De naam R. Gordon Wasson en Valentina Pawlowna doen misschien een belletje bij je rinkelen. Zij waren de westerlingen die in Zuid-Amerika (jaren ’50) het gebruik van de psilocybe paddenstoel herondekten en meededen met een ceremonie (Velada). Na onderzoek werd al snel duidelijk dat deze magische paddenstoelen niet enkel in het amazonegebied groeiden, maar ook met behulp van een kweekset, gewoon thuis!
Er bleek een aantal paddenstoelensoorten te zijn waarbij zich onder de grond sclerotia vormde.
Vooral de Psilocybe cubensis (gecultiveerd op mest) en de Psilocybe mexicana (gecultiveerd op compost) leenden zich hier goed voor.
Sclerotia, of truffels zijn kleine ondergrondse ‘knolletjes’ van dichte massa , die ook de psychoactieve stof psilocybine (en minieme hoeveelheden psilocine) bevatten. Zij dragen bij aan het overleven van de soort tijdens ongunstige leefomstandigheden (bijvoorbeeld bij een bosbrand). Zodra de mogelijkheid er is, zorgt de sclerotia ervoor dat het mycelium zijn weg kan banen en nieuwe paddenstoelen kunnen onstaan.

Wil je beginnen met microdoseren? Wat je zeker in gedachten moet houden, is dat een product van moeder natuur sterk kan variëren. Een kleine paddenstoel kan een veel hogere concentratie psychoactieve stoffen bevatten dan een exemplaar dat een stuk meer weegt.
Om er zeker van te zijn dat je steeds eenzelfde hoeveelheid binnen krijgt, zul je je paddo’s moeten drogen (dit is illegaal in Nederland), vermalen tot poeder en in capsules verpakken.
Gelukkig heeft onderzoek aangetoond dat sclerotia zeer constante concentraties psilocybine bevat. 1 gram verse truffels is 1 tot 2 mg psilocybine, precies de dosis die het het farmaceutisch-chemische bedrijf Sandoz aanhield toen het nog tabletten maakten voor wetenschappelijk onderzoek.

Als je legaal en veilig wilt beginnen met microdoseren, is het gebruik van magic truffles veruit de beste methode. Geen gedoe met fluctuerende hoeveelheden actieve stoffen, heel gemakkelijk in gebruik en lang te bewaren in de koelkast zonder dat ze hun kwaliteit verliezen.
We zijn op zoek gegaan naar de sclerotia die van alle soorten het meest stabiel en geschikt is voor microdoseren. Hierdoor krijg je altijd precies de juiste micro hoeveelheid binnen en kun je perfect je 'normale' dag beginnen!
Je wilt natuurlijk niet in de trein zitten op weg naar je werk en beseffen dat je toch wat visuals ziet. Bij 1 gram verse sclerotia is dit uitgesloten. Naargelang je eigen gevoeligheid kun je algauw bepalen wat voor jou het best werkt. Bij de juiste dosis beginnen de positieve kenmerken steeds duidelijker te worden.

Attentie: Zeker bij extra gevoeligheid is het aan te raden te beginnen met 0.5 gram FreshUp Microdoseer Truffels op een dag zonder verplichtingen. Kijk hoe je hier op reageert en verhoog al dan niet de dosis naar de aanbevolen 1 gram bij de eerstvolgende microdoseer dag. 
 

Gebruik

's Ochtends op een nuchtere maag. Zo lang mogelijk op kauwen. Eet liefst tot 1 uur niet naderhand.

Ingrediënten

Magische Truffels

Eigenschappen:

 • Positieve invloed op het concentratievermogen
 • In het hier en nu zijn
 • Werk/Studeren gaat vlotter
 • Probleem oplossend denken verloopt soepeler
 • Meer energie
 • Betere nachtrust
 • Verscherpte zintuigen
 • Verbetering in humeur
 • Minder stemmingsschommelingen
 • Verslavingspatronen doorbreken
 • Afname depressieve gevoelens
 • Gevoel van verbondenheid
 • Liefde voor jezelf en de ander
 • Bewustere keuzes maken, o.a. omtrent gezondheid, levensstijl
 • Groter gevoel van dankbaarheid voor het leven

Belangrijke Informatie:

 • De verse sclerotia zijn een consumptiegoed in de zin van de Nederlandse Warenwet.
 • Dit product is vers en onbewerkte en mag niet worden verwerkt volgens de wet.
 • Gebruik is volledig op eigen risico. In geval van twijfel, raadpleeg altijd een arts of specialist. 
 • In het geval van psychische problemen, wordt het gebruik sterk afgeraden! 
 • Nooit consumeren in combinatie met alcohol en/of andere stoffen, zoals MAO-remmers en/of anti-depressiva! 
 • Buiten bereik van kinderen houden!
 • Geen verkoop toegestaan aan personen onder de 18 jaar!
 • Controleer eerst of magische truffels legaal zijn in jou land, alvorens je overweegt dit product mee over de grens te nemen!
 • Inhoud: vers en onbewerkte sclerotia.
 • Netto gewicht ℮: Zie gewichts indicatie. 
 • Houdbaarheid: Tenminste Houdbaar Tot (indien koel bewaard bij 3 °C - 4 °C): Zie achterzijde van de verpakking.

Meer informatie
Great

Great experience

Door: igor | Op: 02-06-2020
Yet again

Yet again, great communication and service, cannot fault it after third time ordering, I even used my accumulated space miles!

Door: Paul Mcgrath | Op: 02-06-2020
5 stars

Allways kind, fast and stealth.

Door: Tarek S. | Op: 02-06-2020
Great website with lots of great

Great website with lots of great products. The prices are great too. ⭐⭐⭐⭐⭐

Door: Philip | Op: 02-06-2020
Alles is perfect verlopen

Alles is perfect verlopen

Door: Marco Dekker | Op: 02-06-2020
5 stars is to little

5 stars is to little for the service iv recieved for them best in the business

Door: Mintyspice | Op: 02-06-2020
❤🙏☯️ zeer goed

❤🙏☯️ zeer goed

Door: DaveH. | Op: 02-06-2020
Goede producten

Goede producten. Snelle levering.

Door: Joeri Vanhees | Op: 01-06-2020
I love your shop!

Quality, information(about products), fast delivery, surprise , everything is on point. Sirius is my favorite smart shop. Keep up with amazing job !

Door: Silvija Miknevi?i?t? | Op: 01-06-2020
Snel verzonden ondanks feestdag…

Snel verzonden ondanks feestdag ertussen binnen 24 uur in huis. Gratis merchandise erbij leuk. Thanx sirius.

Door: klant | Op: 01-06-2020
almost perfect

As I was ordering on the website there was written at the bottom at the page that with every order you get a free gift. I was disappointed to discover that my box contained no gift even though I spent almost 100 euros. :( Except that, everything was perfect. I purchased the Freshbox Golden Teacher and it was the first time I had such an intense trip on shrooms. I also ordered the Mckennaii growkit. I harvested 4 times and the result was satisfying for me and my friends. With my next order I am aiming to some more intense visual effects.

Door: SoleVero | Op: 01-06-2020
Snel geleverd.

Snel geleverd. Alles vlot

Door: Lesley Verelst | Op: 31-05-2020
3rd time delivered to Ireland

3rd time delivered to Ireland with no issues. For anyone who is skeptical and wants to expirement with your own consciousness (which is your god given right), order a stealth box today and you'll have it within a week. Give it the right conditions and you'll have yourself a fair amount of medicine. Great service as always, fast dispatch and delivery.

Door: gman | Op: 31-05-2020
Snelle levering en zeer goede,

Snelle levering en zeer goede klantendienst

Door: Cécile De Mûelenaere | Op: 31-05-2020
the best

great products, amazing serve and stall

Door: Mintyspice | Op: 31-05-2020
goed

+++++++++++++++++=

Door: Francois Beaulieu | Op: 31-05-2020
Super efficient service...easy ordering

Super efficient service...easy ordering system, with speedy and discrete shipping.

Door: stephan | Op: 31-05-2020
100%

Cannot be done better.

Door: first order | Op: 31-05-2020
Perfect, as usual.

Perfect, as usual.

Door: Eliott Sommade | Op: 31-05-2020
Good price

Good price, fast delivery.

Door: pablo | Op: 31-05-2020
FreshUp Microdoseren € 15,00
In winkelwagen
Houd mij op de hoogte

Ontvang een bericht wanneer dit product weer op voorraad is.


Je kunt in onze webshop gewoon bestellen. 
Wij behandelen je bestelling met de grootste zorg.

Onze
fysieke Sirius Smart Shops zijn ook OPEN
in Roermond NL Zwartbroekstraat 35 
en Maastricht NL Oude Tweebergenpoort 7A 

Hartelijk Dank voor je vertrouwen in ons!

Choose your language:
Nederlands Nederlands
Ben je 18 jaar of ouder?

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je je bestellingen naartoe wil laten sturen. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent en dat je notie hebt genomen van en akkoord bent met onze waarschuwing betreffende de van toepassing zijnde wetgeving.

Doorgaan Verlaten
Toegevoegd aan jouw winkelmandje
Incl. BTW
Verder winkelen
Winkelmandje
Bestelling afronden