SPEDIZIONE GRATUITA in NL da € 15,- Consegna in UE entro 1-3 giorni lavorativi * Confezione discreta
World's best assorted online smart shop
Spacemiles - Accumulare sconto - Maggiori info

Recensioni dei clienti

Eccellente
4.9
Basato su 3.962 recensioni
Vuoi condividere la tua esperienza? Scrivi una recensione
Filtro attivo: Valutazione Tutte le lingue
Eccellente 92%
Buona 5%
Media < 1%
Bassa < 1%
Molto bassa 1%
Fassotte 19-01-2022
Ordine verificato
Super magasin mais à la ...

Super magasin mais à la livraison attention au livreur celui si dépose les Payets devant la porte sonne et part heureusement que je les vu si nn quelle quand d autre l’ aurais prix 😐 à parc ça je recommande se magasin il sons sérieux honnête 😜

Lukas Handl 18-01-2022
Ordine verificato
It all went very easy an...

It all went very easy and quick!

gabriele 18-01-2022
Ordine verificato
arrivati! senza problemi

arrivati! senza problemi

Matthew 17-01-2022
Ordine verificato
Great staff and products

Products are great quality, and the staff are very knowledgable and friendly. 10/10 (Thank you for the bonus box!)

Jaden 17-01-2022
Ordine verificato
Golden teacher truffels

Heb goed getript op 10 gram van de golden teachers. Visuals waren minder, maar mentaal een heel avontuur. Zeker een aanrader.

Holger 15-01-2022
Ordine verificato
Perfect - as alwaysThan...

Perfect - as always Thanks

Pieter 13-01-2022
Ordine verificato
Ooit in Maastricht binnen gestapt...

Ooit in Maastricht langsgeweest in de fysieke winkel en daar erg goed en professioneel geholpen geweest. Daarna verschillende online bestellingen gedaan. De informatie op de website is duidelijk en zeer behulpzaam bij het beslissen van het volgende avontuur. De levering is punctueel en stealth. Heerlijk! De producten zijn steeds van outstanding kwaliteit. Nog nooit slecht mee gevaren. Ik blijf dit nog wel even doen.

Lacroix 06-01-2022
Parfait!!Merci à l'équipe :)

Parfait!! Merci à l'équipe pour le service au top et la rapidité de traitement et d'envoi des commandes : éclairs et au top!! Merci :)

Eryk 06-01-2022
Ordine verificato
bardzo dobry sklep

bardzo dobry sklep wysyłka przyszła szybko

SIMON 05-01-2022
Ordine verificato
Tremendous help and supp...

Tremendous help and support. Your order will never be lost with these guys ! They are super pro and cherry on the top : super kind and available ! Don't buy anywhere else , you pay for quality or services and products and it totally worth extra bucks !

Thomas 03-01-2022
Goede service, snelle le...

Goede service, snelle levering en kwaliteit goederen! Te gekke onderneming met een mooi spaar systeem.

Erfan 03-01-2022
Ordine verificato
Best smartshop 😍 High q...

Best smartshop 😍 High quality products

Doeloe 01-01-2022
Uitgebreid assortiment en snelle verzending

Uitgebreid assortiment, goede prijs-kwaliteit verhouding, uitstekend verpakt en snelle verzending. Wat wil je nog meer? ;)

Gabor Goblos 01-01-2022
Ordine verificato
Gabor from Hungary

Good preliminary information by phone, excellent service, fast delivered.

guille 31-12-2021
Ordine verificato
Au top , qualité des pro...

Au top , qualité des produits, correspondance de l'équipe, le colis, l'envoi… l'affaire est rodée, et c'est fort sympathique et je ne peux que recomander.. en tous cas pour moi c'est sûr.

Peter Stegen 28-12-2021
Ik heb voor het eerst tr...

Ik heb voor het eerst truffels gebruikt. Erg spannend en wist niet wat er ging gebeuren. Het eten van de truffel was wat minder maar daarna super mooie ervaring. Ik ben natuurlijk met de laagste dosering begonnen. Nu ga ik over op microdosering en hoop dat wat het moet brengen aan mij ook is wat men er van belooft.

Tiiu Tuohimäki 28-12-2021
Ordine verificato
Nothing to complain

I've alwayd received my orders fast and I have nothing to complain. Love ordering here plus love the products

bram 27-12-2021
Ordine verificato
top webshop!

top webshop! bestellen ging snel, heb besteld via bankoverschrijven en kreeg al snel een bevestiging van de betaling! top service!

Mikkel Krog 26-12-2021
Ordine verificato
Good service

Good service

Andrew Thompson 25-12-2021
Ordine verificato
Delivery came quick very...

Delivery came quick very happy with my order

Angela 25-12-2021
Ordine verificato
Dank jullie wel👍👍🤗🤗

Oud en nieuw was extra geslaagd, dankzij de producten👌👌🤗

Thi 23-12-2021
Ordine verificato
Super top !

Super top ! rien à redire, Très pro, qualité au rendez-vous. je ne peux que recommander !

Abel 20-12-2021
Ordine verificato
Trufas increíbles. Al se...

Trufas increíbles. Al ser la primera vez no estaba seguro de la cantidad, pero siguiendo las instrucciones no hay problemas. Vienen muy bien empaquetadas y todo perfecto. Ahora voy a hacer otro pedido para una buena fiesta en Navidad. Muy aconsejable y ganas de probar más variedades

Oisin Heelan 20-12-2021
Ordine verificato
Very polite and organise...

Very polite and organised. I have had no problems with them so far and will continue to shop from them in the future

Sirius.nl
World's best assorted online smart shop
Nato nel 1995
Da 24 anni membro della VLOS
Webshop da 5 stelle
Due negozi fisici
Molti negozi acquistano all'ingrosso
Più di 25 anni di esperienza
Scrivi una recensione
Seguici:
Spedizione GRATUITA in NL da € 15, - Consegna nell'UE entro 1-3 giorni lavorativi * Ricevi sempre un omaggio con il tuo ordine
Eccellente
4.9
Basato su 3.962 recensioni

La lingua che avete scelto non è stata ancora perfettamente tradotta al 100% da noi. 

Ci stiamo lavorando sodo. 

Se vi imbattete in pezzi che secondo voi dovrebbero essere tradotti in modo diverso, fatecelo sapere via e-mail: webshop@sirius.nl

Potete anche scegliere di visualizzare il sito in inglese per il momento.

Hai 18 anni o più?

Si prega di tenere conto della legislazione del paese in cui si desidera che vengano inviati gli ordini. Il nostro negozio online è soggetto alla legge olandese.

Facendo clic su Continua, confermi di avere almeno 18 anni e di aver preso nota e di accettare il nostro avvertimento in merito alla legislazione applicabile.

Continua Partire
Seguici:


Puoi ordinare nel nostro negozio online come al solito .
Trattiamo il tuo ordine con la massima cura.

Stato attuale dei nostri Sirius Smart Shop fisici
in Roermond NL Hamstraat 15
e Maastricht NL Oude Tweebergenpoort 7A

Grazie mille per la tua fiducia in noi!

Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.