GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Discreet verpakt
Nederlands
English
NL
NL
Nederlands
English
Login Winkels Blog Bellen E-mail

Paddo Kweekset Ecuador

Stealthbox
Beschrijving

Afkomstig uit het Andesgebied in Ecuador, op 1000 meter hoogte. De Psilocybe cubensis Ecuador is zeer geliefd. Hij produceert meestal grote, stevige paddenstoelen. Hij is gemakkelijk te kweken en levert een grote oogst op, een echte aanraders voor beginners! Mycologen en biologen kiezen vaak voor deze soort om onderzoeken mee te doen.

De werkzame stof in paddo's is een plantaardige alkaloïde genaamd psilocybine. Psilocybine is een tryptamine dat chemisch vergelijkbaar is met de menselijke neurotransmitter DMT (dimethyltryptamine). DMT is een van de sterkste visionaire psychedelica, die overvloedig voorkomt in de natuur (bomen, grassen, etc.) en gemakkelijk wordt afgebroken door de MAO-enzymen van het lichaam, waardoor er geen giftige bijproducten achterblijven.
 

Meer informatie
Dosering
Neem 5 tot 12,5 gram verse paddenstoelen voor een milde tot sterke trip.
Inhoud
100% bevolkt substraat. Opbrengst tussen de 200-300 gram vers (600ml) en 500-800 gram vers (1200ml)
Legale status

In Nederland zijn Smartshops 100% legale bedrijven. Alle producten die wij verkopen die voor consumptie bestemd zijn, vallen in Nederland onder de Warenwet en het toezicht van de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit (NVWA). In Nederland zijn paddo kweeksets (paddo growkits) expliciet uitgesloten van het zogenaamde paddoverbod en daarmee dus 100% legaal.

Uit een brief van 13 september 2001 van Herbert Schaepe, secretaris van de Internationale Controlecommissie voor Verdovende Middelen van de VN, aan het Nederlandse ministerie van Volksgezondheid: 
"Op grond van het internationaal recht vallen er op dit moment géén planten (natuurlijk materiaal) die psilocine en psilocybine bevatten onder de controle van de Conventie over Psychotrope Stoffen van 1971". 

In de meeste VN-lidstaten zijn planten (natuurlijk materiaal) die psilocine en psilocybine bevatten kennelijk dus legaal. Binnen de E.U. geldt vrij verkeer van goederen. Landen met een restrictief drugsbeleid hebben hun wetten echter aangepast. Wij hebben niet de mogelijkheden om voor elke E.U. lidstaat te laten controleren of paddo growkits wel- of niet legaal zijn. Wij adviseren je dan ook uitdrukkelijk eerst vast te stellen of paddo growkits legaal zijn in het land waar jij woont en waar jij paddo growkits mee naar toe wil nemen of naar toe wil laten sturen. Als je in onze winkels in Nederland paddo growkits koopt en deze mee over de grens neemt, of online paddo growkits bij ons koopt en deze naar een E.U. land buiten Nederland laat sturen, doe je dit geheel op eigen risico en vrijwaar je Sirius daar automatisch mee van elke vorm van juridische aansprakelijkheid.

€ 21,90 Uit voorraad leverbaar
Studentenkorting Spaar 4 Spacemiles
In winkelwagen
Bestel nog voor € 15,00 en betaal geen verzendkosten!
Tip: voeg bestellingen voor je vrienden toe, om het bedrag te bereiken voor gratis verzending.
Ma t/m vr voor 16:00 uur besteld… …binnen Nederland morgen in huis …de rest van Europa binnen 1-3 werkdagen* in huis
Wij verzenden dit product niet naar de volgende landen

Duitsland, Noorwegen, Verenigd Koninkrijk, Zweden, Zwitserland

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, wij er géén artikelen van onze webshop naar verzenden.

Meer over Paddo Kweekset Ecuador

Op aarde bestaan zo’n 180 paddenstoelensoorten die het psychedelische stofje psilocybine of psilocine bevatten. Deze paddenstoelen worden al sinds mensengeheugenis gebruikt als belangrijk onderdeel van de cultuur. Verschillende beeldjes en schilderingen zijn teruggevonden waar de paddenstoel is afgebeeld, vaak met menselijke trekken. In de Sahara zijn veel van dit soort kunstwerken teruggevonden, evenals in Centraal en Zuid-Amerika. Hier zijn tempels teruggevonden die zijn gebouwd ter ere van paddenstoelengoden. De dateringen gaan terug van 1000 tot 500 jaar voor Christus.
De Spaanse priester Bernardino de Sahagún heeft in de 16de eeuw opgetekend wat er tijdens zo’n paddenstoelen ceremonie van de Azteken gebeurde:

‘…Eerst aten ze kleine, donkere paddenstoelen, die zij nanacatl noemden en hen dronken maakten en deed hallucineren en wellustig maakte. Voor zonsondergang aten zij deze paddenstoelen met honing. Toen zij de effecten voelden begonnen zij te dansen, sommigen zongen, anderen huilden… Toen het dronken gevoel van de paddenstoel verdween, sproken ze met elkaar over de visioenen die ze hadden gehad’

Zo werd deze mysterieuze, magische paddenstoel ook bekend in de westerse wereld, en wekte de interesse van academici. Er begonnen onderzoeken en expedities, waarbij voor het eerst een westerling meedeed met een ceremonie.
Gordon Wasson publiceerde in 1957 in Life Magazine een artikel waarin deze ervaring werd opgetekend. Hierdoor wist ineens iedereen van het bestaan van deze tot dan toe onbekende gebruiken.
In de jaren ’60 kwam met de psychedelische golf ook het wetenschappelijk onderzoek. Albert Hoffman heeft de actieve bestanddelen psilocybine en psilocine geïsoleerd uit de psilocybe paddenstoel. Nog steeds zijn slechts de sluiers van de magische werking van deze paddenstoelen een beetje opgetild.

Huidig onderzoek naar psychedelica

Momenteel worden er verschillende onderzoeken gedaan naar de werking van psychedelische middelen, waaronder psilocybine bevattende paddenstoelen. Er wordt gebruik gemaakt van simpele cognitieve tests om de invloed op de hersenen te evalueren. Multidisciplinary Association for Psychedelic Studies (MAPS) is een organisatie die veel werk verricht in dit interessante veld.

Trippen op magische paddenstoelen

Een paddotrip duurt gemiddeld 6 uur. De effecten komen het snelst op als je van te voren een paar uur niet hebt gegeten, dit is ook aan te raden om eventuele maagkrampen te vermijden. Je gaat waarschijnlijk tijdens de trip geen hongergevoelens ervaren, maar het kan wel erg leuk zijn om smaken te ervaren. Bovendien kan suiker helpen om je energie te geven. (Biologisch) fruit is de beste keuze en gaat tijdens een paddotrip ook het lekkerst smaken omdat het natuurlijk is.
Zorg voor voldoende water, hoofdpijn de volgende dag kan voorkomen als je tijdens de trip uitgedroogd raakt.
De effecten van een trip worden grotendeels bepaald door jouw gemoedstoestand. Het is belangrijk dat je goed in je vel zit en open staat voor wat er op je af komt. Rustig ademhalen en je niet verzetten helpt enorm om de trip organisch te laten verlopen.

WAARSCHUWING

Niet gebruiken bij zwangerschap of het geven van borstvoeding, bij gebruik van medicijnen, tijdens depressie of het besturen van gemotoriseerde voertuigen, en wanneer je jonger bent dan 18 jaar. Niet combineren met  stimulerende middelen of alcohol.Opgelet! Het substraat bevat gluten. De paddenstoelen zelf bevatten hier sporen van.  Niet geschikt voor mensen met een (ernstige) glutenintolerantie.

Let op: Begin de kweek zodra je de kweekset hebt ontvangen. Indien dit niet meteen mogelijk is, bewaar de kit dan bij een temperatuur van 15 graden Celcius.

Gebruik

Na het oogsten van je kit kun je de verse paddo’s ongeveer een week bewaren in de koelkast. Aangezien je waarschijnlijk meer dan genoeg gaat hebben voor verschillende trips kun je de paddo’s alleen lang bewaren door ze te drogen. Let op: dit is verboden in Nederland! Je kunt magische paddenstoelen op verschillende manieren consumeren. Het gemakkelijkst is door je dosis af te wegen en dit op te eten. De smaak is niet lekker, dus een thee maken is een goed alternatief om de smaak wat te verbeteren door er bijvoorbeeld kruiden en een beetje honing aan toe te voegen.

Magische paddenstoelen kweken

Lees hier de volledige handleiding voor het kweken van je eigen Psilocybe Cubensis.

Meer informatie
Very prompt delivery.

Very prompt delivery. I am satisfied with the service. Thank you Sirius!

Door: Julie Nettey | Op: 20-05-2020
fast shipping and good customer service

fast shipping and good customer service

Door: Daniel Szadvari | Op: 19-05-2020
Goeie service en goede kwaliteit truffels

Goeie service en goede kwaliteit truffels 3x freshbox dolphins.

Door: kevin | Op: 19-05-2020
Excellent

Excellent, good quality and fast delivery

Door: jca | Op: 19-05-2020
At the first look I think item got really great quality.

At the first look I think item got really great quality. At the current moment I cannot say enything more unfortunatelly, but mycelium seems to be well rank and ready to grow up. Thank you.

Door: Robert Rutkowski | Op: 19-05-2020
alles top

Super service

Door: pat | Op: 19-05-2020
alles prima

Stipte levering. Goede klantenservice.

Door: MGM.S. | Op: 19-05-2020
Snelle levering!

Snelle levering!

Door: M. | Op: 19-05-2020
great!!

great!! Good and affordable products! Definitely recommend

Door: Franz Schwennicke | Op: 19-05-2020
Nice work!

Nice work! Wonderful products! Beautiful people! =)

Door: bams | Op: 19-05-2020
thank you very much

thank you very much

Door: Louise Le Du | Op: 19-05-2020
Schneller Versand, Preis super.

Schneller Versand und unschlagbarer Preis.

Door: Torsten Müller | Op: 19-05-2020
Fast delivery with sweet surprises :)

Fast delivery with sweet surprises :)

Door: sarah | Op: 19-05-2020
Goede service klantvriendelijk

Goede service klantvriendelijk en korting op de CBD druppelsJacob Hooy Darrim bestel ik bij Sirius,

Door: Gerda Gommans | Op: 19-05-2020
Excellent support, good prices, good payment options and fast shipping.!

Excellent support, good prices, good payment options and fast shipping.! If you pay with bitcoins i would like to see you get better prices or discount since your paying with 'sound money' or 'hard money' its value is greater than issued currency, so you actually pay more than with fiat money, but that's all. Highly recommended.!! Will definitely buy from them again.!

Door: Bob Strongman | Op: 18-05-2020
alles bestens

alles bestens, superschnelle Lieferung, gerne wieder

Door: Ludger Boor | Op: 18-05-2020
sirius

the service is very nice,fast delivery and professional stuff thanks!

Door: Matteo Prati | Op: 18-05-2020
great!

Great, speedy packaging and delivery. And I was given very generous phone consultation on related matters, great advice, super-friendly attitude. Will shop here again, for sure!

Door: Dharma Boi | Op: 18-05-2020
top winkel!

Al een paar keer truffels besteld via Sirius en het is top. Goed verpakt, snelle levering, studentenkorting en een aansteker cadeau. Dankjuliewel!

Door: Nazlican | Op: 18-05-2020
aan te raden!

Snelle verzending en product komt overeen met beschrijving! Ik raad deze site altijd aan voor vrienden die liever bestellen dan naar een winkel gaan.

Door: --- | Op: 18-05-2020
Paddo Kweekset Ecuador € 21,90
In winkelwagen
Houd mij op de hoogte

Ontvang een bericht wanneer dit product weer op voorraad is.


Je kunt in onze webshop gewoon bestellen. 
Wij behandelen je bestelling met de grootste zorg.

Onze
fysieke Sirius Smart Shops zijn ook OPEN
in Roermond NL Zwartbroekstraat 35 
en Maastricht NL Oude Tweebergenpoort 7A 

Hartelijk Dank voor je vertrouwen in ons!

Choose your language:
Nederlands Nederlands
Ben je 18 jaar of ouder?

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je je bestellingen naartoe wil laten sturen. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent en dat je notie hebt genomen van en akkoord bent met onze waarschuwing betreffende de van toepassing zijnde wetgeving.

Doorgaan Verlaten
Toegevoegd aan jouw winkelmandje
Incl. BTW
Verder winkelen
Winkelmandje
Bestelling afronden