GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Discreet verpakt
Nederlands
EnglishItalianoFrançaisPortuguêsEspañolPolski
NL
NL
Nederlands
EnglishItalianoFrançaisPortuguêsEspañolPolski
Login Winkels Blog Bellen E-mail

Paddo Kweekset Mexican

Stealthbox
Beschrijving

Dit is de paddenstoel waarmee Albert Hoffman voor het eerst psilocybine en psilocine heeft geïsoleerd! De Azteken gebruikten de Psilocybe cubesis Mexican bij religieuze ceremonies om contact te maken met de goden. Onder kwekers is deze veelvoorkomende variëteit een favoriet vanwege zijn gemakkelijke teelt en visionair effect.

Meer informatie
Dosering
Neem 5 tot 12,5 gram verse paddenstoelen voor een milde tot sterke trip.
Inhoud
100% bevolkt substraat. Opbrengst tussen de 200-300 gram vers (600ml) en 500-800 gram vers (1200ml).
Legale status

In Nederland zijn Smartshops 100% legale bedrijven. Alle producten die wij verkopen die voor consumptie bestemd zijn, vallen in Nederland onder de Warenwet en het toezicht van de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit (NVWA). In Nederland zijn paddo kweeksets (paddo growkits) expliciet uitgesloten van het zogenaamde paddoverbod en daarmee dus 100% legaal.

Uit een brief van 13 september 2001 van Herbert Schaepe, secretaris van de Internationale Controlecommissie voor Verdovende Middelen van de VN, aan het Nederlandse ministerie van Volksgezondheid: 
"Op grond van het internationaal recht vallen er op dit moment géén planten (natuurlijk materiaal) die psilocine en psilocybine bevatten onder de controle van de Conventie over Psychotrope Stoffen van 1971". 

In de meeste VN-lidstaten zijn planten (natuurlijk materiaal) die psilocine en psilocybine bevatten kennelijk dus legaal. Binnen de E.U. geldt vrij verkeer van goederen. Landen met een restrictief drugsbeleid hebben hun wetten echter aangepast. Wij hebben niet de mogelijkheden om voor elke E.U. lidstaat te laten controleren of paddo growkits wel- of niet legaal zijn. Wij adviseren je dan ook uitdrukkelijk eerst vast te stellen of paddo growkits legaal zijn in het land waar jij woont en waar jij paddo growkits mee naar toe wil nemen of naar toe wil laten sturen. Als je in onze winkels in Nederland paddo growkits koopt en deze mee over de grens neemt, of online paddo growkits bij ons koopt en deze naar een E.U. land buiten Nederland laat sturen, doe je dit geheel op eigen risico en vrijwaar je Sirius daar automatisch mee van elke vorm van juridische aansprakelijkheid.

€ 37,50
Studentenkorting Spaar 7 Spacemiles
Houd mij op de hoogte
Ma t/m vr voor 16:00 uur besteld… …binnen Nederland morgen in huis …de rest van Europa binnen 1-3 werkdagen* in huis
Wij verzenden dit product niet naar de volgende landen

Bulgarije, Duitsland, Estland, Hongarije, Kroatië, Letland, Litouwen, Noorwegen, Polen, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Verenigd Koninkrijk, Zwitserland

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, wij er géén artikelen van onze webshop naar verzenden.

Meer over Paddo Kweekset Mexican

De psilocybe cubensis is op dit moment een magische paddenstoelensoort die zeer populair is. Ze gemakkelijk te kweken en je hebt zonder moeite een grote oogst. In het Nederlands wordt ze vaak aangeduid met  ‘paddo’. Mexico bevat de grootste verscheidenheid aan paddenstoelensoorten die de actieve stoffen psilocybine en psilocine bevatten, namelijk 76. Psilocybe betekent kaalkop en komt van het Grieks ‘psilos’ (kaal) en kube (hoofd). Dit heeft vermoedelijk te maken met het uiterlijk van de paddenstoel.

In Non Nak Tha (Thailand) zijn botten gevonden van veedieren (zeboe). De botten die op deze archeologische vindplaats liggen (15.000 voor Christus) zijn van dieren die door de mens werden gebruikt. Hieruit is af te leiden dat de mens toen al in contact kwam met magische paddenstoelen. Psilocybe cubensis groeit namelijk in dit gebied op mestgrond. Voor Terrence McKenna was dit bewijs dat het samenleven van mens en (vee)dier betekende dat mensen toen als met paddo’s te maken hadden.

WAARSCHUWING
Paddo’s zijn niet geschikt voor vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven. Niet te gebruiken als je jonger bent dan 18 jaar. Bestuur geen gemotoriseerde voertuigen. Raadpleeg een arts wanneer je medicijnen neemt. Af te raden voor mensen die een depressie hebben. Niet combineren met alcohol en andere drugs.
Opgelet! Het substraat bevat gluten. De paddenstoelen zelf bevatten hier sporen van. Niet geschikt voor mensen met een (ernstige) glutenintolerantie.

Let op: Begin de kweek zodra je de kweekset hebt ontvangen. Indien dit niet meteen mogelijk is, bewaar de kit dan bij een temperatuur van 15 graden Celcius.

Gebruik

Bij traditioneel gebruik van psilocybe paddenstoelen wordt van te voren gevast. Het is zeker aanbevolen om de dag dat je gaat trippen enkel lichte, goed verteerbare maaltijden nuttigt. Vermijd dierlijke producten (vlees, kaas, eieren). Eet een paar uur van te voren niets meer. Drink tijdens de trip voldoende water om gehydrateerd te blijven. Cacao wordt wel samen met paddenstoelen genomen om de smaak te verbeteren. Cacao werkt als een milde MAO-remmer. Dit wil zeggen dat het effect van de paddenstoel versterkt wordt. Er zijn verschillende manieren waarop je paddo’s kunt consumeren. De gemakkelijkste is door de paddo’s op te eten. Goed kauwen (in je mond worden al wat werkzame stoffen opgenomen), meestal beginnen de effecten binnen een half uur op te komen, afhankelijk of je van te voren hebt gegeten of niet. Een fijne manier is om thee te maken van gedroogde paddo’s (Let op: paddo’s drogen is verboden in Nederland). Je kunt dit doen door water te koken voor een theepot, hier de gewogen paddo’s in te laten trekken voor 20 minuten. Wikkel een theedoek rond de theepot zodat de temperatuur behouden blijft. Voeg naar smaak kruiden(thee) toe en eventueel een beetje honing of suiker. De effecten van paddenstoelenthee zullen sneller opkomen en het is gemakkelijker te verwerken voor het lichaam.

Kweken van Psilocybe cubensis Mexican

Lees deze handleiding voor alle stappen in het kweekproces van magische paddenstoelen.

Meer informatie
Zeer klantvriendelijk geholpen!

Zeer klantvriendelijk geholpen nadat iets mis was met een bestelling, keurig netjes opgelost en nog een kadootje op de koop toe! Ik zal zeker bij dit bedrijf blijven bestellen, echt een aanrader!

Door: Rem | Op: 02-07-2020
B+ MM

B+ did a great job. Looking forward for the next experience.

Door: Maki | Op: 02-07-2020
Excellent service

They realised what I ordered was out of stock and contacted me immediatey telling me when they would have it back and apologising, got the product 3 days later, so efficient! Really good.

Door: Aine Murphy | Op: 01-07-2020
Op de juiste tijd geleverd en netjes…

Op de juiste tijd geleverd en netjes verpakt zoals altijd en nu we een grotere fles hebben gekocht zat er een tas bij 

Door: Hanneke Jansen-Kok | Op: 01-07-2020
👌OK

👌 deliver, quality, corect products - any mistakes - 🤩

Door: Cam | Op: 30-06-2020
excellent service

excellent service

Door: Ale | Op: 30-06-2020
Ik had wat advies nodig om mijn keuze…

Ik had wat advies nodig om mijn keuze te maken voor mijn volle spacemiles kaart. Heb op aanraden van de vriendelijke klantenservice mijn keuze kunnen maken. Bedankt 🙏 team Sirius. 👍

Door: H.G.J. Driessen | Op: 30-06-2020
Ich empfiehne

Ich empfiehne

Door: antonnio | Op: 29-06-2020
Goede klantenservice

Goede klantenservice, leuke producten tegen schappelijke prijzen Verstuurd in degelijke discrete verpakking.

Door: H.G.J. Driessen | Op: 29-06-2020
Alles bestens

Alles bestens, sehr schnelle Lieferung!

Door: Alexander R | Op: 29-06-2020
ja toch

chill🙏😊 en relaxt ja toch

Door: Fitzgerald Hendrison | Op: 29-06-2020
Second to none on price and customer service

Sirius have fantastic customer service. When something goes wrong as it sometimes will they are always there to give you advise on how to move forward. I've been a customer at their shops and online. Both services are excellent. Negativity is not something I have ever experienced as a customer. There is always a friendly welcome and an honest feeling of 'see you again' when you are leaving. That's what keeps me going back. Cannot recommend sirius.nl enough.

Door: Ross Lawless | Op: 29-06-2020
very good

very good i am satisfied

Door: Tibor Bányai | Op: 28-06-2020
Snelle levering en uitstekende service!

Snelle levering en uitstekende service!

Door: René | Op: 28-06-2020
Altijd een snelle bezorging netjes…

Altijd een snelle bezorging netjes verpakt

Door: Romeijn | Op: 28-06-2020
Wie immer perfekt

Wie immer perfekt

Door: Barbara Harnau | Op: 26-06-2020
Prima en heel snel in huis.

Prima en heel snel in huis.

Door: Agnes | Op: 26-06-2020
Fast delivery time with provided…

Fast delivery time with provided services just as described on webpage.

Door: kund | Op: 26-06-2020
Really nice people and I got my order…

Really nice people and I got my order really fast delivered. Overall 10/10. I’ve been to the shop and they recommend you and give you really good info on their products.

Door: Ane Dicks Herrán | Op: 26-06-2020
All good

Discrete and fast. I received my package the next days. Great job !

Door: Alexis | Op: 26-06-2020
Neem contact op over het product 'Paddo Kweekset Mexican'
Houd mij op de hoogte

Ontvang een bericht wanneer dit product weer op voorraad is.


Je kunt in onze webshop gewoon bestellen. 
Wij behandelen je bestelling met de grootste zorg.

Onze
fysieke Sirius Smart Shops zijn ook OPEN
in Roermond NL Zwartbroekstraat 35 
en Maastricht NL Oude Tweebergenpoort 7A 

Hartelijk Dank voor je vertrouwen in ons!

Ben je 18 jaar of ouder?

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je je bestellingen naartoe wil laten sturen. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent en dat je notie hebt genomen van en akkoord bent met onze waarschuwing betreffende de van toepassing zijnde wetgeving.

Doorgaan Verlaten
Toegevoegd aan jouw winkelmandje
Incl. BTW
Verder winkelen
Winkelmandje
Bestelling afronden