GRATIS verzending in NL vanaf € 20,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Discreet verpakt
World's best assorted online smart shop
spacemileshop icon Spacemiles - Spaar voor korting - Meer info

Sirius auteurs

Hier vind je een overzicht van alle auteurs die artikelen voor Sirius schrijven. Ben je geïnteresseerd in de artikelen van één specifieke auteur? Of wil je meer informatie over een van onze auteurs? Kijk dan op de persoonlijke pagina voor meer informatie en alle artikelen.

Elena Ervaringsdeskundige (psychedelica, psychoactieve & medicinale planten), blogger, passie voor gezonde voeding Elena studeert Biologische en Biodynamische landbouw omdat ze, naast psychedelica en psychoactieve & medicinale planten, ook een passie heeft voor gezonde voeding. Leren over het endocannabinoïde systeem en verschillende cannabinoïden en terpenen vindt ze super interessant. Gweedo Deskundige op het gebied van kweken, verwerken en toepassen van cannabis Gweedo Gweedo is een ware deskundige op het gebied van cannabis. Dit omvat zowel het kweken, verwerken als het toepassen van cannabis. Met meer dan 25 jaar ervaring is hij een wandelende kennisbank voor alles wat met cannabinoïden te maken heeft. Luna Science bachelor met ervaring in psychoactieve en medicinale planten. Contentschrijver, onderzoeker en antropologieliefhebber. Luna is geboren in Brazilië, in het hart van de Pantanal-regio, waar 3 verschillende biomen elkaar ontmoeten en waar veel inheemse culturen op elkaar inwerken. Luna is zich altijd bewust geweest van de verschillende manieren waarop het leven kan worden geleefd. Haar missie is om zoveel mogelijk verschillende manieren van leven te verkennen en deze diversiteit te vieren waar ze ook gaat. Bent Psychologie & Neuroscience Bachelor student, Focus op Psychopharmacology, Expertise in Cannabis, Psychedelica, Party-Drugs en Smartshop producten. Vertaler & Content-Creator Bent is een derdejaars Bachelor Student aan de Universiteit van Maastricht. Hij richt zich op het leren over hersenanatomie, medicijnmechanisme en onderzoek naar psychedelica. Hij heeft veel ervaring als het gaat om cannabis en psychedelica, zowel anekdotisch als wetenschappelijk. Hij is van mening dat de samenleving de manier waarop (psychedelische) drugs worden waargenomen en gereguleerd, fundamenteel moet veranderen.
Volg ons:
GRATIS verzending in NL vanaf € 20,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Altijd een gratis cadeautje bij je bestelling
Worlds best assorted online smartshop Uitstekend
4.9
Op basis van 5.071 reviews
Ben je 18 jaar of ouder?

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je je bestellingen naartoe wil laten sturen. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent en dat je notie hebt genomen van en akkoord bent met onze waarschuwing betreffende de van toepassing zijnde wetgeving.

Doorgaan Verlaten
Volg ons:

Onze fysieke Sirius Smart Shops zijn ook OPEN

in Roermond NL Hamstraat 15 
en Maastricht NL Oude Tweebergenpoort 7A 
en Venlo NL Kleine Beekstraat 5

Hoe wil je de bestelling ontvangen? Maak hieronder je keuze
Kies eerst hoe je de bestelling wil ontvangen
Kies eerst een land van ontvangst
Selecteer je land:
Waarom vragen we dit?

Het is helaas niet mogelijk om ons gehele assortiment naar alle landen te sturen. Het is soms wel mogelijk om producten in verschillende pakketten te versturen.

Kies eerst een winkel
Kies een winkel:
Doorgaan
Deze keuze kan altijd nog aangepast worden in de winkelwagen.
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.