GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Discreet verpakt
World's best assorted online smart shop
spacemileshop icon Spacemiles - Spaar voor korting - Meer info

Over Bent

Bent is geboren en getogen in Duitsland, vlakbij de stad Koblenz. Zijn geboorteplaats is omgeven door velden en bossen; daarom wordt hij al van kinds af aan aangetrokken door de natuur. Hij gaat graag wandelen in het bos of zwemmen in het dichtstbijzijnde meer. Als hij tijd heeft, gaat hij graag snowboarden en kitesurfen. Bent koos ervoor om in 2019 Psychology & Neuroscience te studeren aan de Universiteit Maastricht, om meer te leren over drugs en de manier waarop ze onze hersenen beïnvloeden.

Toen Bent een jong kind was (ongeveer 11 jaar oud), begon hij documentaires over drugsmisbruik te kijken. Nog voordat hij zijn eerste biertje of sigaret had gedronken, wist hij al van drugs als cocaïne en heroïne en de schade die ze aanrichten aan de samenleving. Toen hij een tiener werd, realiseerde hij zich al snel dat de maatschappelijke opvattingen over drugs verschillen van de feitelijke wetenschappelijke feiten; het best geïllustreerd door de vergelijking van (legale) alcohol en (illegale) cannabis. Hij besloot dat hij zich moest concentreren op het creëren van een wereld waarin drugs op de juiste manier worden gepland en waarin de samenleving goed wordt voorgelicht over de effecten en risico's van verschillende drugs, legaal of illegaal. Hij schreef zijn bachelorscriptie over het gebruik van ayahuasca bij de behandeling van stoornissen in het gebruik van stimulerende middelen en solliciteerde voor een onderzoeksmaster in cognitieve en klinische neurowetenschappen met een focus op medicijnontwikkeling (momenteel in afwachting van reactie).

Balans is alles

In zijn dagelijkse leven probeert Bent de perfecte balans tussen werk en privé te vinden door zijn baan(en) te combineren met zijn (academische) interesses, zoveel mogelijk naar de sportschool te gaan, maar ook gewoon op de bank te zitten en soms videogames spelen. Hij houdt er niet van om zoveel te drinken als je van een stereotype Duitser zou verwachten, in plaats daarvan geeft hij de voorkeur aan een joint na een zware dag om de rand van te nemen. Hij heeft een grote expertise als het gaat om cannabis en psychedelica zoals magische truffels, die ook in zijn studieprogramma werd uitgebreid.

Het favoriete Sirius-product van Bent, hoewel het niet gemakkelijk was om te beslissen, is de Totem Bong van Blaze Glass. Hij noemde het zijn 'speciale gelegenheid-Bong', wat betekent dat hij alleen rookt in zeer zeldzame gevallen, wanneer hij het echt heeft verdiend, bijvoorbeeld na het afronden van een examen of zijn bachelorscriptie.

Artikelen geschreven door Bent Lees deze ook eens
Volg ons:
GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Altijd een gratis cadeautje bij je bestelling
Uitstekend
4.9
Op basis van 4.073 reviews
Ben je 18 jaar of ouder?

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je je bestellingen naartoe wil laten sturen. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent en dat je notie hebt genomen van en akkoord bent met onze waarschuwing betreffende de van toepassing zijnde wetgeving.

Doorgaan Verlaten
Volg ons:


Je kunt in onze webshop gewoon bestellen.
Wij behandelen je bestelling met de grootste zorg.

Actuele status m.b.t. onze fysieke Sirius Smart Shops
in Roermond NL Hamstraat 15
en Maastricht NL Oude Tweebergenpoort 7A

Hartelijk Dank voor je vertrouwen in ons!

Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.