GRATIS verzending in NL vanaf € 20,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Discreet verpakt
World's best assorted online smart shop
spacemileshop icon Spacemiles - Spaar voor korting - Meer info
Planet Paleo Verfijn je keuze
Merken Kies jouw favoriet

Planet Paleo

Collageen-rijk voedsel is wereldwijd voor duizenden jaren de basis geweest van het dieet van de mens. Onze voorouders aten niet enkel het vlees van de dieren dat ze vingen, maar ook de huid en botten. Het idee achter het Paleo dieet is zo dicht mogelijk in de buurt komen van de voedingsstoffen die wij mensen vroeger binnen kregen.

Meer
Vind sneller wat je zoekt
Health Poeders
Alle filters
11 producten
Sorteer op:

Bron van eiwitten in poedervorm

Het collageen gebruikt in de producten van Planet Paleo is afkomstig van grazende weidekoeien. Ze krijgen geen antibiotica en kunnen zich vrij bewegen in kuddes in Zuid-Amerika. Collageen-rijke voeding heeft voor duizenden jaren aan de basis gestaan van het dieet van de mens. Zeer rijk in eiwitten, die er voor zorgen dat ons lichaam structureel gesteund wordt en van kracht is voorzien. Het woord collageen komt uit het Grieks van ‘kolla’, dat lijm betekent. Door deze belangrijke eiwitten blijft ons lichaam bij elkaar. Verder zorgt collageen voor flexibiliteit en speelt een rol bij de vitale organen en ondersteuning van het lichaam. De bouillon die je van je grootmoeder kreeg om aan te sterken als je de griep had komt dus van deze gedachte: collageenrijk krachtvoer.

Planet Paleo gelooft in het terugbrengen van het paleo dieet in de 21ste eeuw, door traditionele voedingswaarden te combineren met geavanceerde technieken.

Alle producten van Planet Paleo zijn toegankelijk voor iedereen vanwege hun handige poeder vorm met lekker smaken.

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
Volg ons:
GRATIS verzending in NL vanaf € 20,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Altijd een gratis cadeautje bij je bestelling
Worlds best assorted online smartshop Uitstekend
4.9
Op basis van 5.427 reviews
Ben je 18 jaar of ouder?

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je je bestellingen naartoe wil laten sturen. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent en dat je notie hebt genomen van en akkoord bent met onze waarschuwing betreffende de van toepassing zijnde wetgeving.

Doorgaan Verlaten
Volg ons:

Onze fysieke Sirius Smart Shops zijn ook OPEN

in Roermond NL Hamstraat 15 
en Maastricht NL Oude Tweebergenpoort 7A 
en Venlo NL Kleine Beekstraat 5

Hoe wil je de bestelling ontvangen? Maak hieronder je keuze
Kies eerst hoe je de bestelling wil ontvangen
Kies eerst een land van ontvangst
Selecteer je land:
Waarom vragen we dit?

Het is helaas niet mogelijk om ons gehele assortiment naar alle landen te sturen. Het is soms wel mogelijk om producten in verschillende pakketten te versturen.

Kies eerst een winkel
Kies een winkel:
Doorgaan
Deze keuze kan altijd nog aangepast worden in de winkelwagen.
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.