GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Discreet verpakt
The Mushroomist Verfijn je keuze
Merken Kies jouw favoriet

The Mushroomist

De mushroomist kweekt haar paddenstoelen, die aan strenge eisen voldoen. Ze worden gecontroleerd en met zorg verwerkt tot elixers. The Mushroomist biedt u een product aan dat drievoudig is geëxtraheerd waardoor alle actieve stoffen zoveel mogelijk behouden blijven en geconcentreerd zijn en ingenomen worden in de vorm van druppels.

Meer
Vind sneller wat je zoekt
Formules
Alle filters
1 producten
Sorteer op:

Hersenelixer

In Japan wordt Lion’s Mane (Hericium erinaceus) ook wel de Mountain Priest Mushroom genoemd. Ze wordt ingezet bij onderzoeken naar de verbetering van de cognitieve functies. Zeker bij mensen met de ziekte van Alzheimers en mensen met de ziekten van Parkinson is er mogelijk een veelbelovend hulpmiddel bij het verbeteren en verstevigen van de hersenfuncties.

Neuronen groei stimulatie

Lion’s Mane bezit de eigenschap de groei van neuronen te stimuleren en ze tevens te onderhouden. Deze neuronen zijn zeer belangrijk voor het optimaal functioneren van de hersenfuncties.

Full Spectrum

Dit elixer van The Mushroomist bevat het full spectrum actieve bestanddelen die teruggevonden worden in de Lion’s Mane paddenstoel.

 

 

Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b...
GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Altijd een gratis cadeautje bij je bestelling
Ben je 18 jaar of ouder?

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je je bestellingen naartoe wil laten sturen. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent en dat je notie hebt genomen van en akkoord bent met onze waarschuwing betreffende de van toepassing zijnde wetgeving.

Doorgaan Verlaten


Je kunt in onze webshop gewoon bestellen. 
Wij behandelen je bestelling met de grootste zorg.

Onze
fysieke Sirius Smart Shops zijn ook OPEN
in Roermond NL Zwartbroekstraat 35 
en Maastricht NL Oude Tweebergenpoort 7A 

Hartelijk Dank voor je vertrouwen in ons!

Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.