GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Discreet verpakt
World's best assorted online smart shop
Spacemiles - Spaar voor korting - Meer info

Tijdens de Corona lockdown

Webshop orders

Ook in deze periode blijven we webshop bestellingen inpakken en uitsturen. Je ontvangt alle artikelen discreet en veilig op het door jou gekozen adres, hieraan verandert in deze periode niets. Door drukte bij de bezorgdienst kan de levering van je bestelling echter langer duren dan gewoonlijk. Houd de track&trace van de bezorgdienst in de gaten voor de verwachte levertijd.

Click & Collect

Wil je jouw producten het liefst online bestellen en afhalen bij één van onze fysieke winkels? Ga dan voor de optie Ophalen bij één van onze winkels (Click & Collect).

Bezoek onze Sirius Smartshops

Heb je niets met digitaal shoppen en kom je liever naar onze fysieke Sirius Smartshop, om ter plekke je favoriete producten uit te kiezen en te betalen, dan kun je vanaf woensdag 28 april weer komen winkelen (zonder afspraak)! Volg a.u.b. onze huisregels als je onze winkel bezoekt.

Volg ons:
GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Altijd een gratis cadeautje bij je bestelling
Uitstekend
4.9
Op basis van 3.780 reviews
Ben je 18 jaar of ouder?

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je je bestellingen naartoe wil laten sturen. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent en dat je notie hebt genomen van en akkoord bent met onze waarschuwing betreffende de van toepassing zijnde wetgeving.

Doorgaan Verlaten
Volg ons:


Je kunt in onze webshop gewoon bestellen. 
Wij behandelen je bestelling met de grootste zorg.

Actuele status m.b.t. onze fysieke Sirius Smart Shops 
in Roermond NL Zwartbroekstraat 35 
en Maastricht NL Oude Tweebergenpoort 7A 

Check ons Corona nieuws voor de laatste updates.

Hartelijk Dank voor je vertrouwen in ons!

Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.