GRATIS verzending in NL vanaf € 20,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Discreet verpakt
World's best assorted online smart shop
spacemileshop icon Spacemiles - Spaar voor korting - Meer info

Retourneren

Natuurlijk hopen wij dat je tevreden bent met jouw aankopen bij Sirius.nl. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn, dan kun je je gekochte artikel retourneren. Hieraan zijn enkele voorwaarden verbonden die wij graag kenbaar maken.

4. Retour voorwaarden

– U heeft het recht om na ontvangst van de bestelling binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

– Nadat u heeft aangegeven dat u gebruik wilt maken van het herroepingsrecht, heeft u 14 dagen de tijd om uw producten te retourneren.

– Indien mogelijk het artikel retourneren in de oorspronkelijke en ongeopende verpakking.

– Wij zouden het waarderen als u de reden van uw retourzending aan ons kenbaar maakt. Dit is optioneel. Dit kan middels een briefje bij de retourzending of middels een email naar het volgende emailadres: [email protected]. Gaarne ook uw naam en bestelnummer bijvoegen.

– Retourzending gaarne voldoende frankeren.

– De retourzending kan als volgt worden geadresseerd:
    Sirius.nl Returns
    Bergstraat 25
    6163AV Sittard - NL

– Wij zullen het aankoopbedrag, inclusief verzendkosten voor de heenzending, zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding van de koopovereenkomst terugstorten op uw rekening. Wij mogen wachten met terugbetalen totdat wij uw retourzending hebben ontvangen, of totdat u heeft aangetoond dat u het heeft verzonden.

– U mag het product beoordelen om te kijken of u het product wilt houden. Doet u méér dan alleen beoordelen van het product, en is er daardoor schade ontstaan, dan bent u als consument aansprakelijk voor de waardevermindering.

Graag verwijzen we u naar de algemene voorwaarden voor meer informatie.

Download hier het Retourformulier.

Volg ons:
GRATIS verzending in NL vanaf € 20,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Altijd een gratis cadeautje bij je bestelling
Worlds best assorted online smartshop Uitstekend
4.9
Op basis van 5.235 reviews
Ben je 18 jaar of ouder?

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je je bestellingen naartoe wil laten sturen. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent en dat je notie hebt genomen van en akkoord bent met onze waarschuwing betreffende de van toepassing zijnde wetgeving.

Doorgaan Verlaten
Volg ons:

Onze fysieke Sirius Smart Shops zijn ook OPEN

in Roermond NL Hamstraat 15 
en Maastricht NL Oude Tweebergenpoort 7A 
en Venlo NL Kleine Beekstraat 5

Hoe wil je de bestelling ontvangen? Maak hieronder je keuze
Kies eerst hoe je de bestelling wil ontvangen
Kies eerst een land van ontvangst
Selecteer je land:
Waarom vragen we dit?

Het is helaas niet mogelijk om ons gehele assortiment naar alle landen te sturen. Het is soms wel mogelijk om producten in verschillende pakketten te versturen.

Kies eerst een winkel
Kies een winkel:
Doorgaan
Deze keuze kan altijd nog aangepast worden in de winkelwagen.
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.