GRATIS verzending in NL vanaf € 20,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Discreet verpakt
World's best assorted online smart shop
spacemileshop icon Spacemiles - Spaar voor korting - Meer info

Smartshop Den Haag

Sirius.nl is een webshop en tevens groothandel die een grote range aan producten levert aan diverse smartshops in Den Haag. De webwinkel Sirius.nl is onderdeel van Sirius, een Nederlands bedrijf dat onder andere leverancier en producent is van diverse smart producten, bijvoorbeeld growkits, nöotropics, kruidenextracten en meer. 

In 1995 zijn we gestart met een fysieke winkel in het zuiden van Limburg. Op dit moment beschikken wij over twee fysieke winkels: één in Roermond en één in Maastricht. Dankzij onze verzendmogelijkheid leveren we echter ook door heel Nederland en meerdere buitenlandse landen!

Wij leveren aan diverse smartshops in Den Haag

Sirius is onder andere een groothandel in Smart Products. Het aanbod wordt geleverd aan tal van smartshops Nederland. Onderstaand vind je het overzicht van smartshops in Den Haag waar wij momenteel aan leveren. Je kunt zo eenvoudig op een fysieke locatie je favoriete Sirius producten kopen! 

Wij leveren Sirius Smart Products aan de volgende smartshops in Den Haag: 

Euphoria
Schoolstraat 7A
2511 AW Den Haag
0031 70 3562551
Routeplanner

Liever online bestellen?

De webshop van Sirius.nl beschikt over alles wat je mag verwachten van een smartshop en stiekem nog ietsje meer. In onze webwinkel vind je onder andere supplementen, kruiden, geestverruimende en stimulerende middelen, CBD-producten, magic truffels, mushroom growkits en psilocybe cubensis sporenspuiten. Bovendien is het bij ons mogelijk om alle benodigdheden te kopen om je eigen cannabisplanten te kweken. 

Het aanbod van Sirius.nl is 100% legaal door heel Nederland. Vandaar dat wij ook de mogelijkheid hebben om als smartshop in Den Haag onze mooiste producten af te leveren.

Discreet verzonden, snel in huis & sparen voor gratis producten!

Ook in Den Haag worden smartshop producten van Sirius op een snelle en discrete wijze verzonden. Vanaf 15 euro worden er geen verzendkosten verrekend in Nederland en heb je het pakketje binnen één tot drie werkdagen in huis. Naast een kleinigheidje bij je bestelling spaar je ook voor gratis Spacemiles. Voor iedere volle 5 euro van de bestelwaarde ontvang je één Spacemile. Een volle spaarkaart van 20 Spacemiles resulteert in een shoptegoed van 25 euro die je vrij mag besteden in onze spacemileshop!

Heb je nog vragen over de gang van zaken of wil je meer weten over Sirius.nl? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn via mail bereikbaar op [email protected] en je kunt telefonisch terecht op het nummer +31464575800.

Binnenkort gaan we leveren aan een smartshop in Utrecht. Hou de website in de gaten.

Volg ons:
GRATIS verzending in NL vanaf € 20,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Altijd een gratis cadeautje bij je bestelling
Worlds best assorted online smartshop Uitstekend
4.9
Op basis van 5.411 reviews
Ben je 18 jaar of ouder?

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je je bestellingen naartoe wil laten sturen. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent en dat je notie hebt genomen van en akkoord bent met onze waarschuwing betreffende de van toepassing zijnde wetgeving.

Doorgaan Verlaten
Volg ons:

Onze fysieke Sirius Smart Shops zijn ook OPEN

in Roermond NL Hamstraat 15 
en Maastricht NL Oude Tweebergenpoort 7A 
en Venlo NL Kleine Beekstraat 5

Hoe wil je de bestelling ontvangen? Maak hieronder je keuze
Kies eerst hoe je de bestelling wil ontvangen
Kies eerst een land van ontvangst
Selecteer je land:
Waarom vragen we dit?

Het is helaas niet mogelijk om ons gehele assortiment naar alle landen te sturen. Het is soms wel mogelijk om producten in verschillende pakketten te versturen.

Kies eerst een winkel
Kies een winkel:
Doorgaan
Deze keuze kan altijd nog aangepast worden in de winkelwagen.
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.