GRATIS verzending in NL vanaf € 20,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Discreet verpakt
World's best assorted online smart shop
spacemileshop icon Spacemiles - Spaar voor korting - Meer info

Smartshop Deventer

Sirius.nl is een webshop en tevens groothandel die een grote range aan producten levert aan diverse smartshops in Deventer. De webwinkel Sirius.nl is onderdeel van Sirius, een Nederlands bedrijf dat onder andere leverancier en producent is van diverse smart producten, bijvoorbeeld grow kits, nöotropics, kruidenextracten en meer.

In 1995 zijn we gestart met een fysieke winkel in het zuiden van Limburg. Op dit moment beschikken wij over twee fysieke winkels: één in Roermond en één in Maastricht. Dankzij onze verzendmogelijkheid leveren we echter ook door aan andere winkels in Limburg en heel Nederland en meerdere buitenlandse landen!

Wij leveren aan diverse smartshops in Deventer 

Sirius is onder andere een groothandel in Smart Products. Het aanbod wordt geleverd aan tal van smartshops Nederland. Onderstaand vind je het overzicht van smartshops in Deventer waar wij momenteel aan leveren. Je kunt zo eenvoudig op een fysieke locatie je favoriete Sirius producten kopen!

Wij leveren Sirius Smart Products aan de volgende smartshops in Deventer: 

De Stoelendans
Nieuwstraat 53
7411 LH, Deventer
0031 570 670247
Routeplanner

Waarom een fysieke smartshop bezoeken?

Het is dus mogelijk om bij ons in de online shop te bestellen, maar als je woonachtend bent in (omgeving) Deventer is het zeker aan te raden om eens een bezoekje te brengen aan De Stoelendans. Door een fysieke smartshop te bezoeken kun je ter plekke advies vragen aan de winkelmedewerkers. Tevens is het mogelijk om producten rustig te bekijken en soms zelfs vast te houden, zoals een bong of een vaporizer. Op deze wijze krijg je een beter beeld van het product dat je wilt aanschaffen, waardoor de kans op een succesvolle aankoop groter wordt. En aangezien wij onze Smart Products ook gewoon leveren aan de smartshop in Deventer, kun je ook daar je favoriete Sirius Smart Products aanschaffen. Alleen maar voordelen dus!

Kies voor kwaliteit, kies voor Sirius Smart Products

Informeer bij je bezoek aan smartshop De Stoelendans in Deventer dus zeker over de Sirius Smart Products. Onze producten zijn ontstaan door jarenlange ervaring te combineren met een passie voor pure producten van hoge kwaliteit. Geen onnodige toevoegingen, gewoon de wonderlijke kracht van moeder natuur! De enige manier om deze kracht te voelen is om het uit te proberen natuurlijk, op verantwoorde wijze.

Volg ons:
GRATIS verzending in NL vanaf € 20,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Altijd een gratis cadeautje bij je bestelling
Worlds best assorted online smartshop Uitstekend
4.9
Op basis van 4.816 reviews
Ben je 18 jaar of ouder?

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je je bestellingen naartoe wil laten sturen. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent en dat je notie hebt genomen van en akkoord bent met onze waarschuwing betreffende de van toepassing zijnde wetgeving.

Doorgaan Verlaten
Volg ons:

Onze fysieke Sirius Smart Shops zijn ook OPEN

in Roermond NL Hamstraat 15 
en Maastricht NL Oude Tweebergenpoort 7A 
en Venlo NL Kleine Beekstraat 5

Hoe wil je de bestelling ontvangen? Maak hieronder je keuze
Kies eerst hoe je de bestelling wil ontvangen
Kies eerst een land van ontvangst
Selecteer je land:
Waarom vragen we dit?

Het is helaas niet mogelijk om ons gehele assortiment naar alle landen te sturen. Het is soms wel mogelijk om producten in verschillende pakketten te versturen.

Kies eerst een winkel
Kies een winkel:
Doorgaan
Deze keuze kan altijd nog aangepast worden in de winkelwagen.
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.