GRATIS verzending in NL vanaf € 20,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Discreet verpakt
World's best assorted online smart shop
spacemileshop icon Spacemiles - Spaar voor korting - Meer info

Smartshop Enschede

Sirius.nl is een webshop en tevens groothandel die een grote range aan producten levert aan diverse smartshops in Enschede. De webwinkel Sirius.nl is onderdeel van Sirius, een Nederlands bedrijf dat onder andere leverancier en producent is van diverse smart producten, bijvoorbeeld grow kits, nöotropics, kruidenextracten en meer.

In 1995 zijn we gestart met een fysieke winkel in het zuiden van Limburg. Op dit moment beschikken wij over twee fysieke winkels: één in Roermond en één in Maastricht. Dankzij onze verzendmogelijkheid leveren we echter ook door aan andere winkels in Limburg en heel Nederland en meerdere buitenlandse landen!

Wij leveren aan smartshops in Enschede 

Sirius is onder andere een groothandel in Smart Products. Het aanbod wordt geleverd aan tal van smartshops Nederland. Onderstaand vind je het overzicht van smartshops in Enschede waar wij momenteel aan leveren. Je kunt zo eenvoudig op een fysieke locatie je favoriete Sirius producten kopen!

Wij leveren Sirius Smart Products aan de volgende smartshops in Enschede: 

Kosmic Kitchen
Korte Haaksbergerstraat 34
7511 JS, Enschede
0031 53 737 0261
Routeplanner

Liever online bestellen?

Wil je de deur niet uit om je favo smartshop producten in Enschede te kopen? Sirius heeft een webshop waarin je alles terugvindt wat je mag verwachten van een smartshop die in Enschede bezorgt. 

Enkele voordelen: 

Heb je nog vragen over de gang van zaken of wil je meer weten over Sirius? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn via mail bereikbaar op [email protected] en je kunt telefonisch terecht op het nummer +31464575800.

Volg ons:
GRATIS verzending in NL vanaf € 20,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Altijd een gratis cadeautje bij je bestelling
Worlds best assorted online smartshop Uitstekend
4.9
Op basis van 5.071 reviews
Ben je 18 jaar of ouder?

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je je bestellingen naartoe wil laten sturen. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent en dat je notie hebt genomen van en akkoord bent met onze waarschuwing betreffende de van toepassing zijnde wetgeving.

Doorgaan Verlaten
Volg ons:

Onze fysieke Sirius Smart Shops zijn ook OPEN

in Roermond NL Hamstraat 15 
en Maastricht NL Oude Tweebergenpoort 7A 
en Venlo NL Kleine Beekstraat 5

Hoe wil je de bestelling ontvangen? Maak hieronder je keuze
Kies eerst hoe je de bestelling wil ontvangen
Kies eerst een land van ontvangst
Selecteer je land:
Waarom vragen we dit?

Het is helaas niet mogelijk om ons gehele assortiment naar alle landen te sturen. Het is soms wel mogelijk om producten in verschillende pakketten te versturen.

Kies eerst een winkel
Kies een winkel:
Doorgaan
Deze keuze kan altijd nog aangepast worden in de winkelwagen.
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.