GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Discreet verpakt
World's best assorted online smart shop
spacemileshop icon Spacemiles - Spaar voor korting - Meer info

Smartshop Kerkrade

Sirius.nl is een webshop en tevens groothandel die een grote range aan producten levert aan diverse smartshops in Kerkrade. De webwinkel Sirius.nl is onderdeel van Sirius, een Nederlands bedrijf dat onder andere leverancier en producent is van diverse smart producten, bijvoorbeeld growkits, nöotropics, kruidenextracten en meer. 

In 1995 zijn we gestart met een fysieke winkel in het zuiden van Limburg. Op dit moment beschikken wij over twee fysieke winkels: één in Roermond en één in Maastricht. Dankzij onze verzendmogelijkheid leveren we echter ook door aan andere winkels in Limburg en heel Nederland en meerdere buitenlandse landen!

Wij leveren aan diverse smartshops in Kerkrade 

Sirius is onder andere een groothandel in Smart Products. Het aanbod wordt geleverd aan tal van smartshops Nederland. Onderstaand vind je het overzicht van smartshops in Kerkrade waar wij momenteel aan leveren. Je kunt zo eenvoudig op een fysieke locatie je favoriete Sirius producten kopen! 

Wij leveren Sirius Smart Products aan de volgende smartshops in Kerkrade: 

Spirro
Maria Gorettistraat 16
462 XK, Kerkrade
0031 45 5355153
Routeplanner

Liever online bestellen?

De webshop van Sirius.nl beschikt over alles wat je mag verwachten van een smartshop en stiekem nog ietsje meer. In onze webwinkel vind je onder andere supplementen, kruiden, geestverruimende en stimulerende middelen, CBD-producten, magic truffels, mushroom growkits en psilocybe cubensis sporenspuiten. Bovendien is het bij ons mogelijk om alle benodigdheden te kopen om je eigen cannabisplanten te kweken. 

Het aanbod van Sirius.nl is 100% legaal door heel Nederland. Vandaar dat wij ook de mogelijkheid hebben om als smartshop in Kerkrade onze mooiste producten af te leveren.

Discreet verzonden, snel in huis & sparen voor gratis producten!

Ook in Kerkrade worden smartshop producten van Sirius op een snelle en discrete wijze verzonden. Vanaf 15 euro worden er geen verzendkosten verrekend in Nederland en heb je het pakketje binnen één tot drie werkdagen in huis. Naast een kleinigheidje bij je bestelling spaar je ook voor gratis Spacemiles. Voor iedere volle 5 euro van de bestelwaarde ontvang je één Spacemile. Een volle spaarkaart van 20 Spacemiles resulteert in een shoptegoed van 25 euro die je vrij mag besteden in onze spacemileshop!

Heb je nog vragen over de gang van zaken of wil je meer weten over Sirius? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn via mail bereikbaar op webshop@sirius.nl en je kunt telefonisch terecht op het nummer +31464575800.

Volg ons:
GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Altijd een gratis cadeautje bij je bestelling
Uitstekend
4.9
Op basis van 4.256 reviews
Ben je 18 jaar of ouder?

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je je bestellingen naartoe wil laten sturen. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent en dat je notie hebt genomen van en akkoord bent met onze waarschuwing betreffende de van toepassing zijnde wetgeving.

Doorgaan Verlaten
Volg ons:

Bezoek ook onze fysieke Sirius Smart Shops
in Roermond NL Hamstraat 15
en Maastricht NL Oude Tweebergenpoort 7A

Hartelijk Dank voor je vertrouwen in ons!

Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.