GRATIS verzending in NL vanaf € 20,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Discreet verpakt
World's best assorted online smart shop
spacemileshop icon Spacemiles - Spaar voor korting - Meer info

Persoonlijk account

In onze offline winkels in Maastricht, Venlo en Roermond is het niet mogelijk om aankopen te doen, zonder jezelf te laten zien. Zo kunnen onze medewerkers beoordelen of bepaalde producten wel geschikt voor jou zijn, of adviseren om bepaalde producten beter niet te gebruiken voor je eigen veiligheid. Om die reden kun je ook niet anoniem bestellen in onze webshop. We vragen dan ook om een paar gegevens, zodat wij een beetje weten wie er bij ons bestelt. 

Mijn Sirius

Als je producten wilt bestellen zonder een account, of zonder vooraf in te loggen, zul je tijdens het voltooien van je bestelling worden gevraagd om in te loggen of indien nodig een nieuw Mijn Sirius account aan te maken.

Naast een stukje veiligheid, biedt je persoonlijke Mijn Sirius account nog meer voordelen: je hoeft niet opnieuw al je gegevens in te vullen wanneer je nog eens bij ons bestelt, en bovendien spaar je met je persoonlijke account Spacemiles voor zeer aantrekkelijke korting op Sirius producten, en meer.

Als je eenmaal een Mijn Sirius account hebt, kun je altijd op de homepage (desktop computer) of via het hoofdmenu (mobiel of tablet) inloggen, en je persoonlijke gegevens en orderhistorie inzien. Persoonsgegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie ook ons Privacy Statement.

Volg ons:
GRATIS verzending in NL vanaf € 20,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Altijd een gratis cadeautje bij je bestelling
Worlds best assorted online smartshop Uitstekend
4.9
Op basis van 5.063 reviews
Ben je 18 jaar of ouder?

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je je bestellingen naartoe wil laten sturen. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent en dat je notie hebt genomen van en akkoord bent met onze waarschuwing betreffende de van toepassing zijnde wetgeving.

Doorgaan Verlaten
Volg ons:

Onze fysieke Sirius Smart Shops zijn ook OPEN

in Roermond NL Hamstraat 15 
en Maastricht NL Oude Tweebergenpoort 7A 
en Venlo NL Kleine Beekstraat 5

Hoe wil je de bestelling ontvangen? Maak hieronder je keuze
Kies eerst hoe je de bestelling wil ontvangen
Kies eerst een land van ontvangst
Selecteer je land:
Waarom vragen we dit?

Het is helaas niet mogelijk om ons gehele assortiment naar alle landen te sturen. Het is soms wel mogelijk om producten in verschillende pakketten te versturen.

Kies eerst een winkel
Kies een winkel:
Doorgaan
Deze keuze kan altijd nog aangepast worden in de winkelwagen.
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.