GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Discreet verpakt
World's best assorted online smart shop
Spacemiles - Spaar voor korting - Meer info

Persoonlijk account

In onze offline winkels in Maastricht en Roermond is het niet mogelijk om aankopen te doen, zonder jezelf te laten zien. Zo kunnen onze medewerkers beoordelen of bepaalde producten wel geschikt voor jou zijn, of adviseren om bepaalde producten beter niet te gebruiken voor je eigen veiligheid. Om die reden kun je ook niet anoniem bestellen in onze webshop. We vragen dan ook om een paar gegevens, zodat wij een beetje weten wie er bij ons bestelt. 

Mijn Sirius

Als je producten wilt bestellen zonder een account, of zonder vooraf in te loggen, zul je tijdens het voltooien van je bestelling worden gevraagd om in te loggen of indien nodig een nieuw Mijn Sirius account aan te maken.

Naast een stukje veiligheid, biedt je persoonlijke Mijn Sirius account nog meer voordelen: je hoeft niet opnieuw al je gegevens in te vullen wanneer je nog eens bij ons bestelt, en bovendien spaar je met je persoonlijke account Spacemiles voor zeer aantrekkelijke korting op Sirius producten, en meer.

Als je eenmaal een Mijn Sirius account hebt, kun je altijd op de homepage (desktop computer) of via het hoofdmenu (mobiel of tablet) inloggen, en je persoonlijke gegevens en orderhistorie inzien. Persoonsgegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie ook ons Privacy Statement.

Volg ons:
GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Altijd een gratis cadeautje bij je bestelling
Uitstekend
4.9
Op basis van 3.780 reviews
Ben je 18 jaar of ouder?

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je je bestellingen naartoe wil laten sturen. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent en dat je notie hebt genomen van en akkoord bent met onze waarschuwing betreffende de van toepassing zijnde wetgeving.

Doorgaan Verlaten
Volg ons:


Je kunt in onze webshop gewoon bestellen. 
Wij behandelen je bestelling met de grootste zorg.

Actuele status m.b.t. onze fysieke Sirius Smart Shops 
in Roermond NL Zwartbroekstraat 35 
en Maastricht NL Oude Tweebergenpoort 7A 

Check ons Corona nieuws voor de laatste updates.

Hartelijk Dank voor je vertrouwen in ons!

Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.