GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Discreet verpakt
World's best assorted online smart shop
Spacemiles - Spaar voor korting - Meer info

Bitcoin

Bitcoin is de eenvoudigste manier om geld uit te wisselen tegen zeer lage kosten.

Een veilig gevoel en controle over uw geld

De cryptografie die Bitcoin-transacties beveiligt is net zo sterk als die die het leger gebruikt. Niemand kan namens u betalingen verrichten of uw geld incasseren. Als u de noodzakelijke stappen onderneemt om uw portemonnee te beschermen, biedt Bitcoin u het beheer van uw geld en bescherming tegen allerlei soorten fraude.

Werkt altijd en overal

Net als met e-mail hoeft niet iedereen hetzelfde programma of dezelfde provider te gebruiken. Ze kunnen gewoon de systemen gebruiken die ze het makkelijkst vinden. Alles werkt met elkaar samen, want het is allemaal gebaseerd op dezelfde open technologie. En het Bitcoin-netwerk slaapt nooit, zelfs niet op zon- en feestdagen!

Snelle internationale betalingen

Bitcoins kunnen worden overgemaakt van Afrika naar Canada in tien minuten. Er zit geen bank tussen, dus er zijn geen vertragingen, geen hoge kosten en geen geblokkeerde transacties. Er is geen verschil tussen een betaling aan uw buurman of aan uw familie aan de andere kant van de wereld.

Geen of lage verwerkingskosten

Met Bitcoin kunt u betalingen tegen zeer lage kosten verzenden en ontvangen. Met uitzondering van speciale gevallen als zeer kleine betalingen, worden er geen kosten in rekening gebracht. Het wordt echter aanbevolen om een ​​hogere vrijwillige vergoeding te betalen voor een snellere bevestiging van uw transactie en om de mensen achter het Bitcoin-netwerk te vergoeden.

Bescherm uw identiteit

Met Bitcoin bestaat er geen creditcardnummer dat iemand kan verzamelen om zich als u voor te doen. Het is zelfs mogelijk om een betaling te verrichten zonder uw identiteit te onthullen, net als met echt geld. U dient er echter op te letten dat er wel iets moet worden gedaan om uw privacy te beschermen.

Meer informatie

Uitgebreide informatie over Bitcoin is te te vinden op Bitcoin.org

Volg ons:
GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Altijd een gratis cadeautje bij je bestelling
Ben je 18 jaar of ouder?

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je je bestellingen naartoe wil laten sturen. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent en dat je notie hebt genomen van en akkoord bent met onze waarschuwing betreffende de van toepassing zijnde wetgeving.

Doorgaan Verlaten
Volg ons:


Je kunt in onze webshop gewoon bestellen. 
Wij behandelen je bestelling met de grootste zorg.

Actuele status m.b.t. onze fysieke Sirius Smart Shops 
in Roermond NL Zwartbroekstraat 35 
en Maastricht NL Oude Tweebergenpoort 7A 

Check ons Corona nieuws voor de laatste updates.

Hartelijk Dank voor je vertrouwen in ons!

Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.