GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Discreet verpakt

Rembours / C.O.D. (Cash On Delivery)

Je betaalt het totaalbedrag contant (gepast, in euro's) aan de postbode, of chauffeur van PostNL of UPS, bij aflevering. De extra kosten voor deze service bedragen 18 euro, en zijn voor rekening van de klant.

Wanneer je kiest voor deze betaalmethode, ontvang je na het afronden van je bestelling een e-mail met daarin het ordernummer en het totaalbedrag van je bestelling. Daarin zijn de extra kosten voor de COD service meegerekend, en eventueel ook nog bijkomende kosten wanneer je kiest voor snelle UPS Express Saver bezorging (alleen mogelijk bij bezorging buiten Nederland).

In Nederland worden alle rembours pakketten bezorgd door PostNL, naar de overige EU landen versturen wij COD pakketten alleen met UPS. Zodra je pakket wordt verzonden, ontvang je weer een e-mail met daarin het totale remboursbedrag, en een code om je pakket te volgen.

BELANGRIJK: Zorg dat de chauffeur een handtekening zet voor ontvangst, op het adreslabel op je pakket, en bewaar dit als bewijs van betaling. Het tweede formulier op je pakket is voor de UPS chauffeur, en bevat alle zending gegevens zodat het betaalde bedrag bij ons terecht komt.

GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Altijd een gratis cadeautje bij je bestelling
Ben je 18 jaar of ouder?

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je je bestellingen naartoe wil laten sturen. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent en dat je notie hebt genomen van en akkoord bent met onze waarschuwing betreffende de van toepassing zijnde wetgeving.

Doorgaan Verlaten


Je kunt in onze webshop gewoon bestellen. 
Wij behandelen je bestelling met de grootste zorg.

Onze
fysieke Sirius Smart Shops zijn ook OPEN
in Roermond NL Zwartbroekstraat 35 
en Maastricht NL Oude Tweebergenpoort 7A 

Hartelijk Dank voor je vertrouwen in ons!

Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.