GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Discreet verpakt
World's best assorted online smart shop
Spacemiles - Spaar voor korting - Meer info

Aangezien de truffels vers zijn, hebben ze een beperkte houdbaarheidsdatum.
Als je voor langere tijd wilt microdoseren, is het aan te raden je eigen paddenstoelen te kweken met behulp van een [growkit].
[Op eenvoudige wijze] kun je tot wel vier keer oogsten.
Zorg ervoor dat je een geschikt [weegschaaltje] hebt, zodat je precies je micro hoeveelheid kunt afwegen!

 

Er zijn veel verschillende soorten antidepressiva en de effecten in combinatie met truffels/magische paddenstoelen kunnen variëren. Overleg altijd eerst met een arts. In bepaalde gevallen kan het combineren van psychedelica en medicamenten die werken op het brein zelfs zeer gevaarlijk zijn. In andere gevallen (SSRI) wordt het effect van psychedelica geblokkeerd waardoor je niet/nauwelijks zult gaan trippen. In combinatie met [MAO-remmers] (Monoamine Oxidase -remmers) kan het effect en de duur van de trip juist enorm toenemen en dit kan onwenselijke effecten als gevolg hebben.
Daarbij komt kijken dat truffels en magische paddenstoelen een grote invloed hebben op je gemoedstoestand. Ben je depressief en neem je medicijnen, dan is het sowieso niet aan te raden.

 

Truffels zijn een vers product en dienen koel bewaard te worden.
Om hun versheid te garanderen is het niet mogelijk ze over lange afstanden te versturen.
Daarbij komen er ook nog bepaalde wetgevingen en reguleringen bij kijken.

 


Elke nationaliteit mag legaal onze producten kopen in onze winkels in [Maastricht en Roermond].

 

Dit is afhankelijk van verschillende factoren. Het heeft te maken met je tolerantie, lichaamsgewicht, of je vlak van te voren hebt gegeten.
Ben je een beginner? Kies dan voor [een van deze] truffels om je eerste stap te zetten in de psychedelische wereld. Begin altijd met een lage dosis en leer jezelf kennen.

Tips:

Eet een aantal uur niet voor je gaat trippen.
Kauw lang en goed op de truffels, zodat alle actieve stoffen opgenomen kunnen worden in het lichaam.
[Cacao] kan helpen om het effect van de trip te versterken.
Laat tussen elke trip minstens 2 weken (liefst langer). Op die manier breek je de tolerantie af die je lichaam heeft opgebouwd.

 

Setting: Een rustige omgeving is belangrijk. We raden je niet aan truffels te nemen op een feestje, al helemaal niet als beginner. Te veel input kan leiden tot een overdaad aan prikkels en dit is niet ideaal.
In een rustige omgeving kun je het meest uit je trip halen. De natuur is altijd goed.
Set: de juiste mindset (ingesteldheid) is ook zeer belangrijk. Trip op een dag waarop je je sowieso al goed voelt. Je gemoedstoestand bepaald in grote mate het soort trip dat je gaat beleven, hou er altijd rekening mee.

Wij raden je de [Space Shuttles] aan. Over het algemeen ervaren mensen veel lachkicks, minder visuele hallucinaties dan bij onze overige truffels.

 

Bewaar ze altijd in de koelkast. Op de achterkant van het bakje staat de Houdbaarheidsdatum, dit zijn vier weken. Witte schimmelvorming is normaal en perfect eetbaar (net als bij verschillende kaassoorten). Wanneer de truffels erg zuur ruiken (geur van azijn), slijmerig uit zien, zijn ze niet meer geschikt voor consumptie.

 

Dit is een coolpack en garandeert de versheid van de truffels terwijl ze met de post hun reis maken. Niet voor consumptie!

 

Onze truffels zijn een vers product en dus niet vacuum verpakt. Hierdoor zouden ze niet meer kunnen ademen.

 

Ze worden verstuurd in een stealth doos, zonder opdruk.

Volg ons:
GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Altijd een gratis cadeautje bij je bestelling
Ben je 18 jaar of ouder?

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je je bestellingen naartoe wil laten sturen. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent en dat je notie hebt genomen van en akkoord bent met onze waarschuwing betreffende de van toepassing zijnde wetgeving.

Doorgaan Verlaten
Volg ons:


Je kunt in onze webshop gewoon bestellen. 
Wij behandelen je bestelling met de grootste zorg.

Actuele status m.b.t. onze fysieke Sirius Smart Shops 
in Roermond NL Zwartbroekstraat 35 
en Maastricht NL Oude Tweebergenpoort 7A 

Check ons Corona nieuws voor de laatste updates.

Afwijkende levertijden rondom Hemelvaartsdag.

Hartelijk Dank voor je vertrouwen in ons!

Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.