GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Discreet verpakt
World's best assorted online smart shop
Spacemiles - Spaar voor korting - Meer info
11-06-2021 6 minuten Blog gebruikers ervaringen Microdoseren en persoonlijke healing Vandaag de dag ben ik 28, maar mijn verhaal begint meer dan 15 jaar geleden. Toen ik nog op school zat, had ik sterk het gevoel dat het conventionele [..] 02-06-2021 8 minuten Blog gebruikers ervaringen Lessen van de Teachers Ik heb net inmiddels mijn vierde trip ervaring gehad en ben nu nog lekker aan het nagenieten van de ervaringen die ik daar heb gehad.  Ik had [..] 03-05-2021 11 minuten Blog gebruikers ervaringen Mazatapec kweekproces en trip report (50 gram vers) Graag leg ik uit waarom ik besloten heb om paddenstoelen te kweken. Toen ik opgroeide had ik een erg strenge opvoeding door toedoen van mijn vader; he [..] 13-04-2021 7 minuten Blog gebruikers ervaringen Eerste keer Magic Truffels (Dolphins Delight Freshbox) Sirius is een TOP SHOP!! Voor mij de eerste keer dat ik truffels wilde nuttigen. De medewerker die mij telefonisch te woord stond nam echt de tijd voo [..] 24-02-2021 6 minuten Blog gebruikers ervaringen User Report: Bionix Cacao Power Voor dit trip report deel ik mijn ervaring met een natuurlijke smartdrug op basis van een puur cacao-extract, aangevuld met plantenextracten van bitte [..] 06-12-2020 9 minuten Blog gebruikers ervaringen Muzikale reis met Golden Teacher Muziek vormt voor veel psychonauten de rode draad tijdens een trip. Tonen lijken dwars door je heen te zweven, je voelt emoties in zang veel intenser [..] 05-08-2020 8 minuten Blog gebruikers ervaringen Kalmoes: mysterieus tripmiddel Mensen proberen graag nieuwe dingen uit, niet alleen om er wijzer, slimmer of beter van te worden, maar soms ook gewoonweg voor de ervaring zelf. Soms [..] 22-07-2020 6 minuten Blog gebruikers ervaringen Salvia: een verkenningstocht naar het onbekende Eerst dacht ik dat het niet zou werken. Toen werd de wereld ruw en werd ik ineens naar een andere plek getransporteerd. Eerst kwam de geur, dan het ge [..] 14-07-2020 8 minuten Blog gebruikers ervaringen Mijn Reis met Ayahuasca Toen ik klein was, zei ik dat ik later een indiaan wilde worden. Als ik groot genoeg was, zou ik een bootje bouwen, de oceaan oversteken en in het Ama [..] 15-06-2020 6 minuten Blog gebruikers ervaringen Magische Truffels: de eerste reis Het was tijdens de winter, of misschien heel vroeg in het voorjaar. Het was koud, maar je kon een lichte bloemengeur ruiken. Ik had besloten deze dag [..]
Volg ons:
GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Altijd een gratis cadeautje bij je bestelling
Uitstekend
4.9
Op basis van 3.962 reviews
Ben je 18 jaar of ouder?

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je je bestellingen naartoe wil laten sturen. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent en dat je notie hebt genomen van en akkoord bent met onze waarschuwing betreffende de van toepassing zijnde wetgeving.

Doorgaan Verlaten
Volg ons:


Je kunt in onze webshop gewoon bestellen.
Wij behandelen je bestelling met de grootste zorg.

Actuele status m.b.t. onze fysieke Sirius Smart Shops
in Roermond NL Hamstraat 15
en Maastricht NL Oude Tweebergenpoort 7A

Hartelijk Dank voor je vertrouwen in ons!

Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.