GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Discreet verpakt
Meer nieuws
Trip Report: Levendig dromen met Calea zacatechichi 25-08-2020 Dreamherb, of Calea zacatechichi is een plant die door Azteekse sjamanen uit Mexico wordt gebruikt om hen te helpen navigeren door de droomwereld. Dez Lees meer Cannabis en Paddo’s oogsten bij volle maan 10-08-2020 Ongeveer elke 29ste dag staat de volle maan aan de hemel. Of ze nu het weerkaatste licht fel over de aarde uitstrooit, of zich verstopt heeft achter e Lees meer Het Jurema Mysterie 04-08-2020 ‘Jurema' in Brazilië is een woord vol betekenissen. Voor sommigen een entiteit, voor anderen een drankje, voor anderen een praktijk, &# Lees meer Catuaba: verloren in de vertaling 21-07-2020 J.B., die al over de 60 heen was, woonde in een dorp in de verre streken van Brazilië. Hij was getrouwd met een sterke vrouw en de twee stonden b Lees meer Guarana: een overzicht 15-07-2020 Het is moeilijk te achterhalen wanneer ik voor het eerst met de guaranaplant in contact kwam. In Brazilië is het drinken van guarana in de meer n Lees meer Lessen uit guarana en de Sateré-Mawé 15-07-2020 De mythe van de guarana Voordat de dingen waren zoals ze nu zijn, waren er drie broers en zussen: Ocumáató, Icuamã en Onhi&aac Lees meer De Yerba mate cirkel van vriendschap 23-06-2020 Een van de (vele) dingen die ik het meest mis aan Brazilië zijn de eindeloze middagen op straat rond een grote emmer water en een kring van vrien Lees meer Recepten met Yerba Mate 23-06-2020 Met zijn oorsprong in de Tupi-Guarani cultuur, is Yerba Mate waarschijnlijk een van de belangrijkste dranken in de landen waar de Tupi-Guarani invloed Lees meer De perfecte match voor je joint 18-06-2020 Hoewel het in Nederland en andere delen van Europa gebruikelijk is om een joint te rollen met tabak, is het mengen van cannabis en tabak niet bepaald Lees meer Galangal: het energieke specerij 10-06-2020 Onder deze benaming vallen vier verschillende planten, die allen tot de gemberfamilie behoren. Galangal is een ingrediënt dat gebruikt wordt in d Lees meer Blauwe lotus: Het verloren gegane medicijn 09-06-2020 In het begin was er alleen maar water. Uit dit water, Nun geheten, kwam op een dag een waterlelie tevoorschijn waaruit Atum (de zonnegod) ontsprong. U Lees meer Heb je al van kanna gehoord? 28-05-2020 Kanna, ofwel Sceletium tortuosum, is een vetplantje dat oorspronkelijk voorkomt in het droge, zuidwestelijke gedeelte van Zuid Afrika. Traditioneel we Lees meer Kratom 101 21-05-2020 De eerste keer dat ik Kratom probeerde was ik op een feestje. Ik nam ongeveer 3 gram, gemixt met wat water. De smaak was niet geweldig, een beetje bit Lees meer Wat is rapé? 13-03-2020 Rapé is een snuifsel dat bestaat uit fijngemalen tabaksbladeren, in combinatie met verschillende planten, kruiden, bloemen en boombast. Er zijn Lees meer
GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Altijd een gratis cadeautje bij je bestelling
Ben je 18 jaar of ouder?

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je je bestellingen naartoe wil laten sturen. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent en dat je notie hebt genomen van en akkoord bent met onze waarschuwing betreffende de van toepassing zijnde wetgeving.

Doorgaan Verlaten


Je kunt in onze webshop gewoon bestellen. 
Wij behandelen je bestelling met de grootste zorg.

Onze
fysieke Sirius Smart Shops zijn ook OPEN
in Roermond NL Zwartbroekstraat 35 
en Maastricht NL Oude Tweebergenpoort 7A 

Hartelijk Dank voor je vertrouwen in ons!

Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.