GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Discreet verpakt
Meer nieuws
Cannabis: Hoe oogst ik mijn wiet? 19-10-2020 ‘Wat vind jij het mooiste jaargetijde?’  Wanneer ik als kind deze vraag gesteld kreeg, kon ik gemakkelijk antwoorden: de herfst na Lees meer Mijn allereerste eigen gekweekte wietplant(je) 14-10-2020 Naar de coffeeshop of zelf wiet kweken? Toen ik voor het eerst in mijn leven een jointje rookte, duurde het niet lang voor ik verkocht was. De psyc Lees meer Cannabis kweken: Sea Of Green 05-10-2020 Als beginnende cannabis kweker kun je overweldigd raken door de vele manieren waarop je voor je planten kunt zorgen. Het proces van zaden uitkiez Lees meer Water: Essentieel voor jou en je Wietplant 02-06-2020 Water is onderdeel van de vier elementen, naast Vuur, Aarde en Lucht. Het is een basisbehoefte voor al het leven op aarde. Mens en dier bestaat voor o Lees meer Tips voor gezonde (Cannabis) Planten 22-04-2020 De ontkieming Het begint bij het begin. Zorg voor een veilige, gezonde start voor je plantjes. Wanneer je je keuze hebt gemaakt voor de zaden die h Lees meer Synthetisch of Organische Voeding voor (Wiet) Planten? 20-04-2020 Net als alle andere levende organismen hebben planten voeding nodig, nutriënten om te kunnen groeien en bloeien. Zoals je ongetwijfeld zelf ook z Lees meer Buiten Cannabis Kweken 18-03-2020 Als je nog nooit eerder wiet hebt gekweekt, is het slim om je goed in te lezen en informatie te verzamelen, waardoor het succes van je eerste oogst ga Lees meer Biologisch Wiet Kweken 03-07-2019 Waarom biologisch wiet kweken? Hoe krijg je zo veel mogelijk opbrengst op een zo kort mogelijke tijd? Deze vraag is al vaak door de mens gesteld en Lees meer Wietzaadjes Ontkiemen: een snelle start 10-03-2019 Wanneer je je zaadjes hebt aangeschaft en wilt ontkiemen is het van groot belang dat je de optimale omgeving creëert, om je plantjes sterk te mak Lees meer Wietzaden ontkiemen: de meestgestelde vragen met antwoorden 04-06-2018 Het ontkiemen van wietzaden kan op verschillende manieren. Je wil natuurlijk dat je zaadjes uitgroeien tot mooie, gezonde planten. Door de juiste meth Lees meer
GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Altijd een gratis cadeautje bij je bestelling
Ben je 18 jaar of ouder?

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je je bestellingen naartoe wil laten sturen. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent en dat je notie hebt genomen van en akkoord bent met onze waarschuwing betreffende de van toepassing zijnde wetgeving.

Doorgaan Verlaten


Je kunt in onze webshop gewoon bestellen. 
Wij behandelen je bestelling met de grootste zorg.

Onze
fysieke Sirius Smart Shops zijn ook OPEN
in Roermond NL Zwartbroekstraat 35 
en Maastricht NL Oude Tweebergenpoort 7A 

Hartelijk Dank voor je vertrouwen in ons!

Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.