GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Discreet verpakt
World's best assorted online smart shop
Spacemiles - Spaar voor korting - Meer info
09-06-2021 8 minuten Blog psychedelica Wetenschappelijk onderzoek naar psychedelica: Wat is er gaande in 2021? Zelfs je oma heeft hoogstwaarschijnlijk iets meegekregen over onderzoek naar psychedelica. Een onderwerp dat steeds meer aan populariteit wint. Wetens [..] 23-04-2021 7 minuten Blog psychedelica Lente en psychedelica: het seizoen van wedergeboorte Voel jij het ook in je vingertoppen en aan het puntje van je neus? De lente danst weer om ons heen en daar juichen we om! Het orkest van vogels, de on [..] 22-01-2021 7 minuten Blog psychedelica Trance met of zonder psychoactieve middelen Psychoactieve middelen worden in de volksmond helaas nog steeds gelinkt aan de negatieve term "drugs", waarbij het in deze context interessa [..] 18-01-2021 7 minuten Blog psychedelica Amanita Muscaria, Sjamanisme en de Kerstman Ik denk dat ik een jaar of zeven was toen ik erachter kwam dat Sinterklaas niet bestaat. Rond zes december kregen we op school bezoek van de goedheili [..] 31-12-2020 8 minuten Blog psychedelica Goede Voornemens voor 2021 van een Psychonaut Om te testen hoe goed we onszelf kennen, kunnen we onszelf wat vragen stellen. Weet jij wie je bent? Ken je je krachten en je zwakheden? Ben je t [..] 03-12-2020 8 minuten Blog psychedelica Kunnen psychedelica helpen bij het manifesteren van mijn dromen? Hoewel je heel wat naars kunt zeggen over deze vreemde tijd waarin we leven, kan ik als positieve noot meegeven dat het me opvalt dat mensen er creati [..] 09-11-2020 9 minuten Blog psychedelica Op welke manier kun je trippen met DMT? DMT kan krachtige visuele en auditieve effecten teweeg brengen en diepgaande innerlijke transformatie veroorzaken. Niet voor niets wordt de stof als & [..] 07-07-2020 7 minuten Blog psychedelica De opkomst, ondergang en heropleving van psychedelica "Om deze banale wereld subliem te maken. Neem een halve gram fanerothyme"  "Om de hel te doorgronden of [..] 09-06-2020 8 minuten Blog psychedelica Zijn psychedelica letterlijk poorten naar ons binnenste? Een interessante gedachte: Stel dat hetgeen we zien tijdens een trip niet enkel wordt verzonnen door ons brein maar dat het echt en tastbaar is! Wat n [..] 27-05-2020 10 minuten Blog psychedelica Een introductie tot de salvia dimensie De rook die ik inhaleer is afkomstig van een geïmproviseerde bong, gemaakt van een oud plastic flesje. Ik voel hoe de rook mijn longen binnengaat [..] 21-02-2020 6 minuten Blog psychedelica Ben jij klaar voor Salvia divinorum? Deze bijzondere plant was tot voor kort een zeer zeldzame plant die enkel in de staat Oaxaca (Mexico) te vinden was. Ze is voor het eerst botanisch be [..]
Volg ons:
GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Altijd een gratis cadeautje bij je bestelling
Ben je 18 jaar of ouder?

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je je bestellingen naartoe wil laten sturen. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent en dat je notie hebt genomen van en akkoord bent met onze waarschuwing betreffende de van toepassing zijnde wetgeving.

Doorgaan Verlaten
Volg ons:


Je kunt in onze webshop gewoon bestellen. 
Wij behandelen je bestelling met de grootste zorg.

Actuele status m.b.t. onze fysieke Sirius Smart Shops 
in Roermond NL Zwartbroekstraat 35 
en Maastricht NL Oude Tweebergenpoort 7A 

Check ons Corona nieuws voor de laatste updates.

Hartelijk Dank voor je vertrouwen in ons!

Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.