GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Discreet verpakt
World's best assorted online smart shop
Spacemiles - Spaar voor korting - Meer info
Meer nieuws
Hoe bewaar ik mijn magische paddenstoelen? 06-11-2020 Zelfvoorzienend zijn geeft een gevoel van vrijheid. Het heeft misschien te maken met het besef dat je niet compleet afhankelijk hoeft te zijn van ande Lees meer Psilocybine: wat is ego death? 28-10-2020 Paul Stamets werd afgelopen juli 65 jaar. ‘Een tijd van diepe reflectie’, noemde hij het. De laatste fase van een leven, hoe ga je daar me Lees meer Wat zijn Magische Truffles en hoe verschillen ze van Paddo’s? 30-09-2020 Ik bevind me in het buitenland en iemand vraagt me wat ik voor werk doe. Als ik vertel dat ik in Nederland voor Sirius werk, een smartshop, ontstaat e Lees meer Psilocybine Therapie als hulpmiddel bij Depressie 01-09-2020 Ik zit aan een tafeltje in een café en drink een kopje koffie. Rond mij zie ik mensen die ik niet ken, ze praten met elkaar of kijken stil voor Lees meer De Magische paddenstoelen van Doña María Sabina 21-07-2020 R. Gordon Wasson stond op het punt de trip van zijn leven te maken. Toen hij voor het eerst hoorde over de mysterieuze paddenstoelen waarmee inheemse Lees meer The Stoned Ape Theorie 17-06-2020 Of je het nu een belediging vindt, of een compliment: je lijkt hoe dan ook op een aapje. Ongeveer 5 tot 7 miljoen jaar geleden ontstond er een evoluti Lees meer Leren doseren 15-06-2020 De wereld van psychoactieve stoffen is groot en spannend. Waar onze ouders en grootouders stiekem in de bibliotheek of in de boekenkast van een (te) g Lees meer FAQ Paddo's Kweken 04-05-2020 Nederland is één van de weinige landen ter wereld waar het legaal is om psilocybine te gebruiken. Sinds 2008 is de wet wel strikter gewo Lees meer Freshbox Magic Truffels: Welke kies jij? 10-02-2020 Je staart naar het Magische Truffel Menu voor je. Keuzestress! Welke moet je nou nemen? De sterkste? Of die met het mooiste plaatje? Of toch die ene d Lees meer Wat is Psilohuasca? 24-12-2019 Misschien heb je wel eens gehoord van Ayahuasca. Het bevat de stof DMT (dimethyltryptamine), wat één van de sterkste psychedelische Lees meer Paddo Kweekset Handleiding 27-11-2019 Het kweken van je eigen magische paddenstoelen is een proces dat niet veel moeite kost en je een diepere connectie geeft met deze bijzondere schenkers Lees meer Essentials voor een Magische Truffel Lentedag 21-04-2019 Met de lentekriebels in de lucht is een magische truffel trip nog een stukje specialer. De zon straalt warmte en energie af, die samensmelt met je tr Lees meer Magicbox Paddo Growkit: stappenplan 06-07-2018 Wil je je eigen paddo’s kweken? Dit is helemaal niet zo moeilijk. Met de Magicbox grow systems van Sirius heb je alleen water en zeep nodig Lees meer
GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Altijd een gratis cadeautje bij je bestelling
Ben je 18 jaar of ouder?

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je je bestellingen naartoe wil laten sturen. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent en dat je notie hebt genomen van en akkoord bent met onze waarschuwing betreffende de van toepassing zijnde wetgeving.

Doorgaan Verlaten


Je kunt in onze webshop gewoon bestellen. 
Wij behandelen je bestelling met de grootste zorg.

Actuele status m.b.t. onze fysieke Sirius Smart Shops 
in Roermond NL Zwartbroekstraat 35 
en Maastricht NL Oude Tweebergenpoort 7A 

Check ons Corona nieuws voor de laatste updates.

Hartelijk Dank voor je vertrouwen in ons!

Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.