GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Discreet verpakt
Meer nieuws
Psilocybine Therapie als hulpmiddel bij Depressie 01-09-2020 Ik zit aan een tafeltje in een café en drink een kopje koffie. Rond mij zie ik mensen die ik niet ken, ze praten met elkaar of kijken stil voor Lees meer De Magische paddenstoelen van Doña María Sabina 21-07-2020 R. Gordon Wasson stond op het punt de trip van zijn leven te maken. Toen hij voor het eerst hoorde over de mysterieuze paddenstoelen waarmee inheemse Lees meer The Stoned Ape Theorie 17-06-2020 Of je het nu een belediging vindt, of een compliment: je lijkt hoe dan ook op een aapje. Ongeveer 5 tot 7 miljoen jaar geleden ontstond er een evoluti Lees meer Leren doseren 15-06-2020 De wereld van psychoactieve stoffen is groot en spannend. Waar onze ouders en grootouders stiekem in de bibliotheek of in de boekenkast van een (te) g Lees meer FAQ Paddo's Kweken 04-05-2020 Legale Status Nederland is één van de weinige landen ter wereld waar het legaal is om psilocybine te gebruiken. Sinds 2008 is de wet Lees meer Freshbox Magic Truffels: Welke Kies Jij? 10-02-2020 Je staart naar het Magische Truffel Menu voor je. Keuzestress! Welke moet je nou nemen? De sterkste? Of die met het mooiste plaatje? Of toch die ene d Lees meer Wat is Psilohuasca? 24-12-2019 Veilig gebruik en de Wet Recentelijk heeft de Hoge Raad besloten het gebruik van Ayahuasca in Nederland volledig te verbieden. Deze heilige drank k Lees meer Paddo Kweekset Handleiding 27-11-2019 Kweek je eigen paddo's! Het kweken van je eigen magische paddenstoelen is een proces dat niet veel moeite kost en je een diepere connectie geef Lees meer Essentials voor een Magische Truffel Lentedag 21-04-2019 Met de lentekriebels in de lucht is een magische truffel trip nog een stukje specialer. De zon straalt warmte en energie af, die samensmelt met je tr Lees meer Magicbox Paddo Growkit: stappenplan 06-07-2018 Wil je je eigen paddo’s kweken? Dit is is helemaal niet zo moeilijk. Met de Magicbox grow systems van Sirius.nl heb je alleen water en zeep nodi Lees meer
GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Altijd een gratis cadeautje bij je bestelling
Ben je 18 jaar of ouder?

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je je bestellingen naartoe wil laten sturen. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent en dat je notie hebt genomen van en akkoord bent met onze waarschuwing betreffende de van toepassing zijnde wetgeving.

Doorgaan Verlaten


Je kunt in onze webshop gewoon bestellen. 
Wij behandelen je bestelling met de grootste zorg.

Onze
fysieke Sirius Smart Shops zijn ook OPEN
in Roermond NL Zwartbroekstraat 35 
en Maastricht NL Oude Tweebergenpoort 7A 

Hartelijk Dank voor je vertrouwen in ons!

Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.