GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Discreet verpakt
World's best assorted online smart shop
spacemileshop icon Spacemiles - Spaar voor korting - Meer info
06-10-2021 9 minuten Blog vaporizers Wat is de beste vaporizer voor hasj? Wil jij hasj gebruiken op een effectieve, gezonde en goedkope manier? In een coffeeshop is hasj nog duurder dan wiettoppen en wil je natuurlijk zo zui [..] 01-10-2021 9 minuten Blog vaporizers Waarom elke stoner een vaporizer zou moeten hebben Het is goed om positief te blijven, zelfs als je rookt. Met negatieve zelfpraat help je jezelf niet van je verslaving af te komen. Doemdenken betekent [..] 29-06-2021 7 minuten Blog vaporizers Pax 3 Vaporizer review Ik heb hem nu al enige tijd en ben zeer tevreden over de Pax 3 portable vaporizer van Pax Labs. Hij is klein en past gemakkelijk in je broekzak. Dat i [..] 31-05-2021 6 minuten Blog vaporizers Happy World No Tobacco Day 2021! Lees alles over tabaksvervangers en gezonde alternatieven Om bewustwording te creëren wordt 31 mei wereldwijd uitgeroepen tot World No Tobacco Day (WNTD). Voor het jaar 2021 wordt gekozen voor het motto [..] 12-03-2021 8 minuten Blog vaporizers De Volcano Hybrid Vaporizer: dit moet je weten Vaporizers zijn helemaal van deze tijd. Er is ondertussen een ruim assortiment aan apparaten waarmee je cannabis op een veilige en effectieve manier k [..] 19-02-2020 6 minuten Blog vaporizers Roken: mijn nicotine verslaving Het roken van tabak wordt steeds meer ontmoedigt. Waar je vroeger zo ongeveer elk respectabel figuur met een sigaret, pijp of sigaar tussen zijn lippe [..] 01-04-2019 3 minuten Blog vaporizers Vaporizer Temperatuur Cannabinoïden Het bepalen van de juiste temperatuur is een kunst en optimaliseert je dampervaring. Wist je dat je met het aansteken van een joint slechts 10% c [..]
Volg ons:
GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Altijd een gratis cadeautje bij je bestelling
Uitstekend
4.9
Op basis van 4.076 reviews
Ben je 18 jaar of ouder?

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je je bestellingen naartoe wil laten sturen. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent en dat je notie hebt genomen van en akkoord bent met onze waarschuwing betreffende de van toepassing zijnde wetgeving.

Doorgaan Verlaten
Volg ons:


Je kunt in onze webshop gewoon bestellen.
Wij behandelen je bestelling met de grootste zorg.

Actuele status m.b.t. onze fysieke Sirius Smart Shops
in Roermond NL Hamstraat 15
en Maastricht NL Oude Tweebergenpoort 7A

Hartelijk Dank voor je vertrouwen in ons!

Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.