GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Discreet verpakt
World's best assorted online smart shop
Spacemiles - Spaar voor korting - Meer info
Doorzoek gehele blog
Lessen van de Teachers
In dit blog artikel
In dit blog artikel 15 gram Golden Teachers truffels verdeeld in 2 tripsTrip 1: Op bezoek in de AmazoneTrip 2: Quantum jumpen naar andere tijdlijnen
Deel:

Lessen van de Teachers

Ik heb net inmiddels mijn vierde trip ervaring gehad en ben nu nog lekker aan het nagenieten van de ervaringen die ik daar heb gehad. 

Ik had een week of twee geleden weer wat truffels besteld bij Sirius echt een top shop!! Als ik bel staan ze me altijd goed te woord en uit het gesprek blijkt dat ze echt weten waar ze over praten. Dat geeft een goed en betrouwbaar gevoel.

15 gram Golden Teachers truffels verdeeld in 2 trips

De truffels kwamen ook deze keer weer netjes de volgende dag aan, gekoeld en wel! Met ook nu weer een paar extra gadgets, waaronder wat stickers waarvan er nu één op mijn JBL koptelefoon zit geplakt.

Ik had deze keer de Golden Teachers besteld en gelijk in het weekend de eerste helft ingenomen. Ik had 15 gram besteld dus had ongeveer 7,5 gram geconsumeerd. De voorlaatste keer dat ik wat truffels had genomen was zo’n 4 tot 5 weken daarvoor.
 

Omschrijving Golden Teacher:

Vrolijke, euforische energie, sterke visuals en auditieve hallucinaties. Voor de meer ervaren psychonaut, een mooie innerlijke reis, een explosie van geluk met sterke hallucinaties en vervormd geluid.

Effects Indicator          10 = max
Funny | Laughing           ******** 8
Body High | Energy        ******* 7
Hallucinations | Visuals  ********* 9
Auditive Hallucinations   ********* 9

Ik nam de truffels op een zondagochtend rond een uur of tien. Ik had voordat ik ze in nam niets gegeten, alleen wat gedronken, namelijk twee glazen water. Tijdens het nemen van de truffels nam ik wel wat thee en achteraf gezien misschien wel te veel, omdat ik dacht dat het nuchter zijn vooral ging om het niet eten.

Trip 1: Op bezoek in de Amazone

Deze keer viel het mij eerlijk gezegd (aanvankelijk) een beetje tegen omdat ik er niet zo heel veel van voelde. Hoewel ik dat ook afmat aan de visuele ervaringen van de vorige keer. Ik besloot gewoon maar even lekker te gaan liggen op de bank en kwam toen zachtjes aan in een roes. Ondersteund door relaxte muziek met water geluiden opende ik mij ogen in een andere wereld en was ik in de jungle op een houten bootje, waarin ik op mijn rug lag en omhoog keek naar de bomen waar we onderdoor voeren. 

In mijn ervaring was ik in de Amazone, in de stille aanwezigheid van indianen die mij rond voeren. Het was een hele ontspannen en serene ervaring. Maar tegelijkertijd was ik mij ervan bewust dat ik op de bank lag en dat ik in een andere ervaringswereld was. Genietend van de ervaring kon ik ook gewoon nadenken over bepaalde dingen. 

Eén van de dingen waar ik over nadacht was de kracht van gedachten. Ik dacht: “Hoe vet zou het zijn als ik werkelijk nu bij de indianen kon zijn”. Op dat moment realiseerde ik mij dat dat dus ook echt mogelijk was.

Bewust van mijn fysieke lichaam deed ik heel zachtjes mijn ogen open en.. Shit, toch niet.. Ik deed ze weer dicht en dacht: Ach, het is maar een oefening en als je oefent lukt niet altijd alles direct. Ik was en ben er nog steeds van overtuigd dat het mogelijk is om in een andere werkelijkheid te stappen met een fysieke ervaring. Waarschijnlijk vraagt dit om wat meer oefening en ervaring of bewustwording.

In deze trip (dit was dus mijn derde trip sinds ik ben begonnen met magic truffels) was ik mij ervan gewaar dat ik in 4 of 5 dimensies tegelijk kon waarnemen, wat ik heel bijzonder vond. Voor mij was dat weer een stap in het vergroten van mijn bewustzijn. In dit kader bedoel ik met dimensies bijv. Mijn fysieke lichaam, mijn gedachten, de ander wereld (van de indianen in dit geval) en de gedachten die ik in die werkelijkheid kon hebben. En daar dan in zijn geheel boven zweven om het waar te nemen.

Trip 2: Quantum jumpen naar andere tijdlijnen

Dan de trip waaruit ik net, op het moment van schrijven, aan het ontwaken ben. Dit was de tweede helft van de 15 gram Golden Teachers die ik twee weken eerder had besteld.

Deze keer heb ik ze genomen op een zaterdagochtend, omdat ik een dag later een afspraak heb wat voor de ervaring natuurlijk geen bal uitmaakt. Omdat ik de vorige keer niet zoveel voelde heb ik bewust deze keer ook iets minder gedronken. Ik ben de ochtend begonnen met één flink glas water en heb daarna mijn +/- 7,5 gram truffels genomen. Ik heb ze deze keer ook bewust iets langer gekauwd om te zorgen dat alle stofjes eruit komen en maximaal opgenomen kunnen worden in mijn systeem. Daarna ben ik een rondje met de hond gaan lopen en toen ik terug kwam heb ik als ontbijt een kopje thee gedronken. 

Tijdens het ontbijt voelde ik dat het deze keer meer effect had. Ik concentreerde me af en toe op wat verschillende oppervlaktes en zag wat beweging. Toen ik dit voor de eerste keer zag vond ik dat heel indrukwekkend. Deze keer zag ik het en dacht: ja wel leuk maar dat is niet de ervaring die ik zoek. Ook nu weer settelde ik mij na het ontbijt op de bank in mijn favoriete hoekje.

Ik zakte al snel weg in een roes maar werd deze keer regelmatig gestoord door enkele leden van mijn gezin. Wat geen probleem was, omdat zij ook de aandacht verdienen, maar voor de roes was het wel minder. Toen ik wat meer tijd kreeg om dieper weg te zakken, begaf ik mij op een gegeven moment in het universum wat ik waarnam als frequenties die ik in kleuren kon zien. Echt heeeel vet!! Ik dacht wat ga ik dan zien als ik de volgende keer aan de Cosmic Connectors ga. Ja ik heb mijn keuze voor de volgend reis al bepaald.
 

Omschrijving Cosmic Connectors:

Zeer sterk met intense hallucinaties, en een diepe psychische trip. Voel je verbonden met het Universum. De complete psychedelische trip voor de ervaren psychonaut.

Effects Indicator          10 = max 
Funny | Laughing           ******** 8
Body High | Energy        ****** 6
Hallucinations | Visuals  ********** 10
Auditive Hallucinations   ******** 8

Ik was dus in het universum en was mij bewust van het feit dat alles bestaat uit frequenties. Omdat ik af en toe toch nog een beetje werd gestoord door een vraag of zomaar een geluid  was ik op dat moment weer ff in de 3D wereld. Maar zo gauw als het kon ging ik weer terug naar het universum. Dit herhaalde zich een aantal keer waardoor ik ervaring kreeg met het verplaatsen van de ene realiteit naar de ander.

Op een gegeven moment zag ik de bandbreedte van de frequentie die verantwoordelijk is voor de 3D realiteit die wij deze wereld noemen, waar wij ons (on)bewuste leven lijden. In de grootsheid van het universum was deze bandbreedte zo ontzettend smal dat ik mij op dat moment realiseerde hoeveel meer er is dan deze 3D werkelijkheid. Ik zag zelfs dat er in ander frequenties ook 3D werkelijkheden bestaan. 

De bandbreedte nam ik waar als een smalle spleet. Toen er weer iemand iets vroeg (in deze 3D werkelijkheid) vloog ik met enorme snelheid richting die spleet en eenmaal erin ging ik weer waarnemen in de 3D wereld en deed ik rustig mijn ogen open en… hoep daar was ik weer bij mijn lief.

Zo begon ik langzaam aan te begrijpen wat het betekend om te quantum jumpen. Dus verspringen naar andere tijdlijnen om je eigen toekomst te creëren. 

Verder zag ik ook nog andere zaken die me niet zo helder meer voor de geest staan, maar één van die dingen was het volgende: Er vanuit gaande dat alles frequentie is, dus bijvoorbeeld gedachten, gevoel, gehoor en beeld, zag ik dat onze (en dan bedoel ik de mensheid in zijn geheel) waarneming gevangen zit binnen een bepaald frequentiebereik. Ik zag het werkelijk als een kooi waarin wij vast zitten, alleen zijn we ons er niet van bewust.

Dat liet mij weer de noodzaak zien van het nemen van tijd om ons bewustzijn te vergroten, zodat wij met elkaar een andere wereld kunnen creëren.

Dit zijn de lessen die de Golden Teachers me hebben geleerd. Niet gek voor de tijd waar we nu met z’n allen in zitten zou ik zeggen. 

Ik hoop dat je het een leuk verhaal vond en dat je wellicht je voordeel ermee kunt doen.

Voor nu wens ik je een prettige reis!!

Groet,

Kjeld, Fuld af Lys

Deel:

Vond jij dit artikel interessant en schrijf je zelf ook graag? We zijn altijd op zoek naar mensen die onze passie voor natuurlijke producten delen, en dit kunnen omzetten naar toffe teksten. En we hebben hier een aantrekkelijke beloning voor. Bekijk alle informatie voor schrijvers.

Bekijk alle blog artikelen
Ook interessant Lees deze ook eens
Volg ons:
GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Altijd een gratis cadeautje bij je bestelling
Uitstekend
4.9
Op basis van 3.920 reviews
Ben je 18 jaar of ouder?

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je je bestellingen naartoe wil laten sturen. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent en dat je notie hebt genomen van en akkoord bent met onze waarschuwing betreffende de van toepassing zijnde wetgeving.

Doorgaan Verlaten
Volg ons:


Je kunt in onze webshop gewoon bestellen.
Wij behandelen je bestelling met de grootste zorg.

Actuele status m.b.t. onze fysieke Sirius Smart Shops
in Roermond NL Zwartbroekstraat 35
en Maastricht NL Oude Tweebergenpoort 7A

Hartelijk Dank voor je vertrouwen in ons!

Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.