GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Discreet verpakt
World's best assorted online smart shop
spacemileshop icon Spacemiles - Spaar voor korting - Meer info
Doorzoek gehele blog
Nieuwe Magic Truffels! Koop online Tampanensis, Atlantis, Mexicana en Galindoi
In dit blog artikel
In dit blog artikel Wat zijn magische truffels en hoe verschillen ze van magische paddenstoelen?Atlantis Magic Truffels: De Mysterieuze wereld van AtlantisMexicana Magic Truffel: Flesh Of The GodsZelf Psilocybe mexicana paddenstoelen kweken? Ga voor een paddo growkitTampanensis Magic Truffel: De Steen der WijzenGalindoi Magic Truffel: De Truffel van de Mazateken in Oaxaca, MexicoKoop online onze vier nieuwe soorten sclerotiaBekijk ons volledige magische truffel aanbod in onze Magic Truffelshop
Deel:

Nieuwe Magic Truffels! Koop online Tampanensis, Atlantis, Mexicana en Galindoi

We verwelkomen maar liefst vier nieuwe magische truffels in ons assortiment! Atlantis, Tampanensis, Mexicana, Galindoi! Deze magic truffels zijn uitsluitend in onze webshop te koop. Wil je eerst meer weten over deze vier fantastische nieuwe soorten, lees dan snel verder.

Wat zijn magische truffels en hoe verschillen ze van magische paddenstoelen?

Eerst en vooral: hoe werken magische truffels en wat zijn het eigenlijk precies? Magische truffels zijn een volledig natuurlijk product van Moeder Natuur en bevatten de psychedelische stoffen psilocybine en psilocine. In Nederland is het legaal om magische truffels te verkopen.

Dit in tegenstelling tot magische paddenstoelen. Die zijn wel verkrijgbaar in de vorm van growkits, omdat je deze dan wel thuis zelf kunt kweken. Maar in een smartshop zul je geen verse of gedroogde paddo’s kunnen kopen.

growkit paddo's

Gelukkig kun je wel magische truffels kopen en dit is een zeer veilig en betrouwbaar product. Met grote zorg worden magische truffels door ons gekweekt en verkocht onder onze merknaam Freshbox.

Magische truffels, ook wel sclerotia genoemd, zijn ondergrondse knolletjes die behoren tot de psilocybe paddenstoel. Magische paddenstoelen zijn de vruchtlichamen en bevatten grotere concentraties psychedelische stof.

Bij Sirius verkopen wij enkel verse magic truffels. Deze zijn dus niet vacuüm verpakt, maar zitten in doosjes waardoor ze nog kunnen ‘ademen’. In de koelkast leven ze als het ware voort, en kan het zijn dat ze zelfs een wit donslaagje krijgen. Dit is perfect eetbaar en enkel een teken dat de truffels nog leven en zich verder ontwikkelen. 

magic truffels

Atlantis Magic Truffels: De Mysterieuze wereld van Atlantis

De Atlantis magic truffel is gehuld in geheimzinnigheid. Deze soort is vernoemd naar het mythische eilandenrijk Atlantis, waar in de Griekse Oudheid al over geschreven werd en nog altijd veel mysterie op rust.

Meer dan 2000 jaar geleden werd de legende van Atlantis in het leven geroepen door de Griekse filosoof Plato. Nu, zoveel jaren later, blijft Atlantis vragen oproepen. Volgens het verhaal bestond er ooit een volk dat leefde op een bijzondere eilandengroep, genaamd Atlantis. 

Volgens Plato werd Atlantis gesticht door mensen die half god, half mens waren. Het eiland zou bestaan uit vele kostbare elementen, waaronder goud en zilver. Ook zouden zich op Atlantis de meeste exotische dieren en planten bevinden. Misschien zelfs wel magische paddenstoelen of andere psychedelica!

Hoewel niet veel wetenschappers denken dat Atlantis werkelijk heeft bestaan, blijft het mysterie rond deze mythische plek bestaan. 

Verwacht dus van de Atlantis truffel een mysterieuze en prachtige psychedelische ervaring vol schoonheid van het leven. De Atlantis magic truffels is zowel geschikt voor beginners als voor ervaren psychonauten. 

De Atlantis magische truffels is verwant aan de Mexicana magische truffel. Hieronder lees je meer informatie over dit speciale psychedelische middel.

  • De Atlantis magische truffel wordt in het wild niet vaak teruggevonden, maar wordt wel graag gekweekt vanwege haar gemakkelijke eigenschappen. De locatie waar ze in het wild is gespot is in Georgia (Verenigde Staten).
  • De Atlantis staat bekend om een iets mildere en meer aangename geur en smaak.

atlantis truffel

Mexicana Magic Truffel: Flesh Of The Gods

De Mexicana magische truffel kan het best omschreven worden als een standaardwerk onder de psilocybe soorten. De Psilocybe mexicana is de soort waar het allemaal mee begon, voor ons als westerlingen dan. In de jaren ‘50 ging een westerling voor het eerst in Zuid-Amerika om de geheimen van het gebruik van magische paddenstoelen te leren kennen dankzij de inheemse bevolking.

Deze man, R. Gordon Wasson, beleefde in Mexico zijn eerste velada, oftewel magische paddestoelen ceremonie.

Vervolgens duurde het niet lang voordat de rest van de wereld ook aandacht kreeg voor deze magische wereld. Zo gebeurde dat de kracht van psilocybine door heel veel mensen ervaren kan worden over de hele wereld.

Voor het Azteken volk stond deze psilocybe soort gekend als teotlnanácatl, dit wil zeggen: goden paddenstoel, of godenvoedsel. Voor deze volkeren werden magische paddenstoelen vereerd en gezien als een geschenk van de goden.

Wist je dat ook Albert Hofmann - de ontdekker van LSD - heeft gewerkt met deze psilocybe variëteit? In zijn laboratorium in Zwitserland experimenteerde hij met de psilocybe Mexicana om hier psilocybine en psilocine uit te synthetiseren. Ook is hij degene geweest die deze werkzame stof zijn benaming gaf.

De Mexicana magic truffel is geschikt voor beginners en ervaren psychonauten. Door de rijke geschiedenis van deze soort is het een zeer geschikte strain om je eerste trip mee te ervaren. 

mexicana magic truffel

Zelf Psilocybe mexicana paddenstoelen kweken? Ga voor een paddo growkit

Een andere optie om de effecten te ervaren van de Mexicana soort, is door een paddo growkit aan te schaffen. Met een paddo growkit is het mogelijk om je eigen Mexicana paddenstoelen te kweken. Het kweken van paddenstoelen is natuurlijk meer werk dan het bestellen van ready-to-eat magische truffels, dus dit is niet voor iedereen de beste keuze. 

Maar als jij houdt van bezig zijn het kweken van je eigen magische paddenstoelen en je hebt tijd om hier aandacht voor te hebben, kan het telen van je eigen paddenstoelen een zeer waardevolle en verrijkende bezigheid. Los van het feit dat je een hele voorraad eersteklas magic mushrooms oogst!

mushroom growkit

Tampanensis Magic Truffel: De Steen der Wijzen

Wil je gaan voor een magische truffel die geschikt is voor gevorderden? Kies dan voor de Tampanensis magische truffel. Deze sterke strain komt oorspronkelijk uit Florida, beter bepaald uit de plaats Tampa.

In de jaren ‘70 werd deze magische paddenstoelensoort voor het eerst ontdekt. Het is een soort die zeldzaam is. Gelukkig is het kwekers gelukt om de Tampanensis te cultiveren en blijkt ook de sclerotia (magische truffel) gemakkelijk te kweken zijn.

De resultaten zijn veelbelovend: een zeer sterke en betrouwbare magische truffel, die ondertussen al vele harten veroverd heeft vanwege haar interessante psychedelische eigenschappen.

De Tampanensis staat beter bekend als de Philosopher's stone, oftewel de Steen der Wijzen. Verwacht van deze magische truffel een all-round magische trip.

Je kunt meer over jezelf leren, connectie maken met de natuur en anderen en de wereld vanuit een ander perspectief bekijken.

Met deze verfrissende blik is het mogelijk om bepaald obstakels uit je leven te krijgen en meer lichtheid en vreugde in je leven te integreren.

tampanensis magic truffel

Galindoi Magic Truffel: De Truffel van de Mazateken in Oaxaca, Mexico

Doet de plaatsnaam Oaxaca bij jou een belletje rinkelen? Dan ben je een echte psychonaut! Oaxaca is de plek in Mexico waar de medicijnvrouw Maria Sabina haar magische paddenstoelen ceremonie gaf en veel westerlingen voor het eerst in contact kwamen met de magische werking van psilocybine.

Rond Oaxaca ligt ook de oorsprong van het Mazateken volk. Zij vereerden, net als vele andere Zuid- en Midden-Amerikaanse volkeren, de psilocybe paddenstoel. Deze verering is tot op de dag van vandaag te herkennen, dankzij bijvoorbeeld geschiedkundige vondsten zoals grotschilderingen, kleine beeldjes en gebruiksvoorwerpen. Ook is een deel van de kennis mondeling doorgegeven van generatie op generatie.

De Galindoi magische truffel wordt als zeer sterk beschouwd, met kans op sterk visuele effecten en een diepe trip die veel teweeg kan brengen. De Galindoi is weer een variant van de psilocybe Mexicana.

galindoi magic truffle

Koop online onze vier nieuwe soorten sclerotia

Het aanbod van Sirius wordt weer aangevuld met deze vier geweldige nieuwe magische truffels soorten. Deze strains zijn te koop in onze online smartshop. Het is dus belangrijk te vermelden dat je deze strains niet onze fysieke winkels in Maastricht of Roermond kunt kopen!

Daar vind je echter wel een ruim aanbod aan andere magische truffels. Wil je er zeker van zijn dat wij in de winkel op voorraad hebben wat jij graag zou kopen? Bel ons dan even op.

Bekijk ons volledige magische truffel aanbod in onze Magic Truffelshop

Naast deze vier geweldige magische truffels, hebben wij nog vele andere soorten sclerotia die een plaatsje in de schijnwerpers verdienen. Voor persoonlijk advies kun je langskomen in een van onze winkels, in Maastricht of Roermond. 

Hier kun je alle informatie krijgen over het beginnen aan een psychedelische reis met magische truffels. Voor het hebben van een veilige en geweldige ervaring, hebben wij een aantal gouden tips. Kom zeker eens langs om meer informatie te krijgen over trippen met paddo’s en truffels.

Als je om de een of andere reden niet tot bij ons in de winkel geraakt, is het ook een optie om ons een e-mail te sturen met je vraag of opmerking, of ons telefonisch te bereiken.

Deel:

Vond jij dit artikel interessant en schrijf je zelf ook graag? We zijn altijd op zoek naar mensen die onze passie voor natuurlijke producten delen, en dit kunnen omzetten naar toffe teksten. En we hebben hier een aantrekkelijke beloning voor. Bekijk alle informatie voor schrijvers.

Bekijk alle blog artikelen
Ook interessant Lees deze ook eens
Volg ons:
GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Altijd een gratis cadeautje bij je bestelling
Uitstekend
4.9
Op basis van 4.254 reviews
Ben je 18 jaar of ouder?

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je je bestellingen naartoe wil laten sturen. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent en dat je notie hebt genomen van en akkoord bent met onze waarschuwing betreffende de van toepassing zijnde wetgeving.

Doorgaan Verlaten
Volg ons:

Bezoek ook onze fysieke Sirius Smart Shops
in Roermond NL Hamstraat 15
en Maastricht NL Oude Tweebergenpoort 7A

Hartelijk Dank voor je vertrouwen in ons!

Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.