GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Discreet verpakt
World's best assorted online smart shop
Spacemiles - Spaar voor korting - Meer info
Doorzoek gehele blog
Sterke hallucinaties en visuals bij magische truffel trip? Lees over de mogelijke effecten
In dit blog artikel
In dit blog artikel Ervaringsverhalen uit trip reportsWelke soorten visuals zijn er?Hoe lang duurt een trip op de magische truffels?Wat kun je doen tijdens het trippen?De come-downTips voor de beste visuele effecten tijdens je magische truffel trip Wat zijn de sterkste magische truffels voor visuele effecten?Magische truffles online bestellen bij SiriusZijn magische truffels overal in Europa legaal?
Deel:

Sterke hallucinaties en visuals bij magische truffel trip? Lees over de mogelijke effecten

Je denkt helemaal voorbereid te zijn op jouw magische truffel trip. Je hebt blogs gelezen over de juiste dosering, set & setting en een vergelijking gemaakt tussen de sterkste psilocybine truffels.  Je hebt tips gekregen van een ervaren psychonaut over mogelijke hallucinaties en visuele effecten. Toch blijkt jouw magische truffel trip totaal anders dan verwacht, hoe kan dit? 

Ervaringsverhalen uit trip reports

Ga maar eens kijken op de website van Erowid.org en je zult verstelt staan van de vele verschillende ervaringsverhalen die mensen kunnen hebben op psilocybine paddenstoelen. De een heeft de trip van zijn leven, waarin alles in één keer duidelijk is geworden. De ander denkt dat hij sterft. Weer een ander wordt overspoelt met beelden van vorige levens. Een ander wordt geconfronteerd met zijn grootste angst. 

Verder zijn er verschillende visuele effecten die voor kunnen komen. Hoewel het niet snel voorkomt dat je vliegende olifanten voorbij ziet komen, kan het wel zijn dat je intense hallucinaties beleeft waarbij objecten van vorm en kleur veranderen, dingen gaan bewegen en het gezicht van je trippende partner tot een onherkenbare stretch wordt uitgerekt. 

In dit blog bespreek ik enkele fragmenten uit ervaringsverhalen van gebruikers die voor de eerste keer paddo’s, magic mushrooms of magische truffels namen. Hoe kun je je het beste voorbereiden op een eerste keer trippen met magic truffles? Door je goed te informeren, informatieve blogs en artikelen te lezen krijg je een beeld van wat er zou kunnen gebeuren. Over mogelijke effecten lezen in trip reports van andere gebruikers geeft je een beeld van wat anderen hebben meegemaakt. In dit blog bespreek ik enkele mogelijke vormen van hallucinaties die veelvoorkomend zijn onder invloed van psilocybine. 

Een trip report op Erowid, geschreven door ene Chloglith, gaat als volgt: 

“Toen veranderden de kleuren van alles in baby blauw of roze, en de hele ruimte leek wel een speelkamer voor baby's. Sommige willekeurige voorwerpen in de kamer begonnen zelfs te veranderen in speelgoed. Het was bizar. 

Het enige dat normaal bleef was de TV, waar ik nog steeds naar keek terwijl deze dingen gebeurden. Om de een of andere reden was ik niet zo verbaasd over wat er aan de hand was, ik weet dat het vreemd was maar ik was nog steeds geïnteresseerd in Family Guy. 

Plotseling leken B's voeten op varkenspoten. Zijn beide voeten waren een soort van samen, die de twee helften van een varkenspoot vormden. Ik denk dat ik dubbel zag omdat er twee van waren. Het was vreemd, maar ik was nog steeds kalm, en genoot er gewoon van.”

Welke soorten visuals zijn er?

Zoals je kunt lezen in deze magische truffel ervaring, zij er heel wat termen die gebruikt worden voor het aanduiden van de visuele effecten die je kunt hebben bij psilocybine. Van intense kleurveranderingen tot hallucinaties waarbij voorwerpen van vorm veranderen of transformeren. Hieronder volgt een overzicht:

  • Verbeterde scherpte: een veelvoorkomend visueel effect is een heldere blik en verscherping van het beeld. Je ogen kunnen veel beter details opnemen en elementen in het blikveld zijn kristalhelder. Je kunt het vergelijken met de lens van een camera.
  • Intense kleuren: Zoals de clichébeelden van trippy cartoons het wel doen vermoeden, kun je te maken krijgen met een waaier aan intense kleuren patronen die elkaar afwisselen. 
  • Dubbel zien: Waarbij je twee keer hetzelfde ziet, zoals wanneer je scheel kijkt. In extreme gevallen wordt het ingewikkeld om iets simpels uit te voeren zoals je veters strikken. 
  • Tracers: worden omschreven als sporen die zich achter een bewegend object vormen. Dit kan gaan van een doorzichtige schijn dat na een paar seconden weer verdwijnt, tot een volledig overheersende verandering in je zichtveld. Je kunt het vergelijken met fotografie met lange sluitertijden.

Lees dit blog ook eens: “Paddo Growkits 100% Mycelium: welke kies jij?”

Hoe lang duurt een trip op de magische truffels?

De duur van een magische truffel trip kan tijdens de ervaring zelf irrelevant zijn. Een trip lijkt soms eindeloos te duren, waardoor je het besef van tijd helemaal kunt verliezen. Het komt voor dat je absoluut niet meer weet hoe lang je als bezig bent met trippen, laat staan hoe je de klok kunt lezen. De duur van een trip is tussen de 4 en 8 uur. 

Wat kun je doen tijdens het trippen?

Als je overspoelt wordt met kleurrijke visuele effecten tijdens het trippen op magische paddenstoelen, kan het moeilijk zijn je waar dan ook nog op te focussen. Hoe meer je vecht tegen de werking van psilocybine, hoe harder de trip kan aankomen. 

Een tip van ervaren psychonauten is dan ook je helemaal te laten meevoeren met de psychedelische effecten van de trip. Of je nu visuals krijgt die je verwacht had, minder krachtige visuele effecten hebt dan je dacht, of sterke hallucinaties krijgt. Probeer er zoveel mogelijk van te genieten en je niet te bemoeien met de richting waar de magische truffel trip heen gaat. 

De come-down

Een trip duurt gemiddeld zo’n 6,5 uur. Wanneer de piek van de ervaring voorbij is, begin je aan de zogenaamde come-down, letterlijk vertaalt de ‘landing’. Je keert terug naar de realiteit. Voor sommigen is dit een heerlijk moment, waarop je kunt filosoferen over net opgedane kennis. Ook kan dit een uitstekend moment zijn om een joint te roken. Zoals je kunt lezen in het ervaringsverhaal van 91: 

“Ik liep naar de richel en ging bij mijn vrienden zitten. We begonnen nu allemaal aan de come-down. Terwijl de meeste mensen het einde van de trip het minst waarderen, heb ik er altijd van genoten. We zaten daar, praatten over onze reizen en keken naar de zonsondergang die op de wolken weerkaatste. Maar meestal zaten we daar stilletjes, rookten we wiet uit een pij om de overgang naar de nuchtere realiteit te verwerken en genoten we van de tracers van de zonsondergang en de voorbij vliegende ganzen.”

Tips voor de beste visuele effecten tijdens je magische truffel trip 

Er zijn heel veel verschillende soorten visuele effecten die kunt krijgen onder invloed van psychedelica, zoals bij paddo’s en magische truffels. De mogelijkheden worden voor een groot deel bepaald door je tolerantie, de dosering en je reeds opgedane ervaring. De intensiteit van de effecten kan voor een prachtige trip zorgen, maar ook overweldigend zijn. Ben je een beginner en weet je nog niet goed wat je allemaal kunt verwachten? Het is dan verstandig altijd te beginnen met een lage dosis, bijvoorbeeld de helft van een bakje truffels van 15 gram. Zo kun je een eerste keer checken hoe je reageert op de effecten van de trip.

Als je heel zeker weet dat je graag een sterke trip wilt met veel visuele effecten en sterke hallucinaties, is het slim om voor een hogere dosering te gaan, te kiezen voor een sterkere truffelsoort, of beide. Je vergroot de kans op sterke visuals door een sterkere magische truffelsoort te nemen en een dosis van 10 tot 15 gram te nemen. 

Interessant blog: “Hoe bereid ik me voor op een trip met Magische Paddenstoelen?”

Wat zijn de sterkste magische truffels voor visuele effecten?

In het Freshbox magische truffel assortiment van Sirius vind je verschillende soorten magische truffels terug. Welke zijn het beste voor visuals? Truffelsoorten als Dolphins Delight, Golden Teacher en Space Shuttles zijn enkele voorbeelden van perfecte psychedelische truffels waarmee je visuele effecten kunt krijgen. Eigenlijk zijn alle soorten truffels geschikte

Mothers Finest: Voor veel klanten van Sirius is het duidelijk dat Mothers Finest misschien wel de beste magische truffel soort is als het gaat over visuele effecten, kosmische reis en inzichten in je eigen leven. Mothers Finest van Freshbox heeft een eigen scoreprofiel en haalt de hoogste punten qua Funny/Laughing, Body High/Energy, Hallucinations/Visuals en Auditive hallucinations. 10 op 10! 

Mystery Mix - Special editions: De drie nieuwe aanwinsten in het Freshbox magische truffel assortiment van Sirius zijn de Mystery Mix Green, Orange en Purple. Op deze wijze ook gerangschikt qua intensiteit. Ze scoren goed op zowel visuele als auditieve effecten en zijn geschikt voor ervaren psychonauten. 

Magische truffles online bestellen bij Sirius

De online magic truffle shop van Sirius biedt jou verschillende sterktes van de beste magische truffels van het Freshbox assortiment. Bestel van maandag tot donderdag voor 16u en krijg ze de volgende dag thuisbezorgt. Dit geldt voor bezorging in heel Nederland. Woon je ergens anders in Europa? Ook dan kun je magische truffels bij Sirius bestellen. Je krijgt ze dan binnen de 1-3 werkdagen bij je thuis afgeleverd. 

Zijn magische truffels overal in Europa legaal?

In Nederland zijn sclerotia, ook wel magische truffels genoemd, legaal te verkrijgen in smartshops. Ook alle andere smartshop gerelateerde producten, zoals paddo kweeksets, warmtematjes, sporenspuiten en benodigdheden om te kunnen microdoseren met psilocybine, kun je bij ons krijgen. In Europa geldt vrij verkeer van goederen. Het is voor Sirius niet mogelijk om voor elk land in Europa te controleren of het bezit van magische truffels legaal is. Check daarom voor je besteld bij ons of het volgens de wetgeving van jouw land toegestaan is om psilocybine-houdende paddenstoelen te bestellen. 

Deel:

Vond jij dit artikel interessant en schrijf je zelf ook graag? We zijn altijd op zoek naar mensen die onze passie voor natuurlijke producten delen, en dit kunnen omzetten naar toffe teksten. En we hebben hier een aantrekkelijke beloning voor. Bekijk alle informatie voor schrijvers.

Bekijk alle blog artikelen
Ook interessant Lees deze ook eens
Volg ons:
GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Altijd een gratis cadeautje bij je bestelling
Uitstekend
4.9
Op basis van 3.968 reviews
Ben je 18 jaar of ouder?

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je je bestellingen naartoe wil laten sturen. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent en dat je notie hebt genomen van en akkoord bent met onze waarschuwing betreffende de van toepassing zijnde wetgeving.

Doorgaan Verlaten
Volg ons:


Je kunt in onze webshop gewoon bestellen.
Wij behandelen je bestelling met de grootste zorg.

Actuele status m.b.t. onze fysieke Sirius Smart Shops
in Roermond NL Hamstraat 15
en Maastricht NL Oude Tweebergenpoort 7A

Hartelijk Dank voor je vertrouwen in ons!

Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.