GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Discreet verpakt
World's best assorted online smart shop
Spacemiles - Spaar voor korting - Meer info
Doorzoek gehele blog
Happy World No Tobacco Day 2021! Lees alles over tabaksvervangers en gezonde alternatieven
In dit blog artikel
In dit blog artikel Coronavirus en sigaretten rokenWaarom zou je jezelf extra blootstellen aan gifstoffen?Tabaksvervangers en alternatievenBen jij er klaar voor tabak los te laten?
Deel:

Happy World No Tobacco Day 2021! Lees alles over tabaksvervangers en gezonde alternatieven

Om bewustwording te creëren wordt 31 mei wereldwijd uitgeroepen tot World No Tobacco Day (WNTD). Voor het jaar 2021 wordt gekozen voor het motto ‘Commit to Quit’, dat zoveel wil zeggen als: klaar zijn met tabak!

We vieren deze dag met de start van onze Vaporizer Outlet! Verderop in dit blog lees je waarom wij zo enthousiast zijn over vaporizers. Dus ben jij op zoek naar een scherpgeprijsde vaporizer en vind je het niet erg om een vorig model te gebruiken? Dan hebben wij diverse aanbiedingen voor jou, op voorgaande edities van bekende vaporizer merken, allemaal onder de € 100,00! Dit betekent: Hoge Kwaliteit Vaporizers Voor Lage Prijzen! Verkrijgbaar zolang onze voorraad strekt!

Happy World No Tobacco Day! ??

Het Sirius Team

Sigaretten roken is niet cool meer. Ten minste wat mij betreft. Enkele jaren terug, toen ik mezelf nog absoluut geen houding wist te geven bij een groepje mensen dat ik niet goed kende, vond ik het fijn om zo’n brandend stokje in mijn handen te houden en me te laten ontspannen door de bedwelmende damp. Ik ben heel erg blij dat ik de stap heb gemaakt en gestopt ben. Als iemand kan stoppen met roken, kan jij het ook. In dit blog help ik je op weg naar een gezonder leven, zonder peuk!

Met de tijd beginnen mensen steeds bewuster te worden over de gevolgen van roken. En dat is maar goed ook, want bewustwording zal er voor zorgen dat heel wat (jonge) mensen gewoonweg geen zin meer hebben om aan sigaretten te beginnen. Hoe beter mensen worden geïnformeerd over de schadelijke gevolgen van roken, of eender welk destructief gedrag, hoe beter zij hun keuze kunnen maken. Stoppen met roken is een keuze die je elke dag, elk moment opnieuw kunt maken. 

Coronavirus en sigaretten roken

De huidige COVID-19 pandemie geeft rokers een extra reden om voor eens en voor altijd met hun gedrag te stoppen. Een virus dat ernstige klachten aan de luchtwegen kan veroorzaken is extra gevaarlijk voor iemand die zijn of haar longen en keel beschadigt door te roken. Als je bang bent voor het virus, is het heel vreemd als je ondertussen wel sigaretten rookt...

Al enige jaren is er duidelijk steeds meer interesse in gezond leven. Gezond zijn is aantrekkelijk en eigenlijk wisten we dat al lang. In onze moderne maatschappij steken welvaartsziekten overal de kop op. Ook jonge mensen zijn steeds vatbaarder voor aandoeningen en ziekten waaronder obesitas, Diabetes, Alzheimer’s en kanker. 

Misschien dat in onze huidige samenleving een gezond bestaan met vers, onbewerkt voedsel, voldoende lichaamsbeweging en weinig stress voor velen niet evident is. Hopelijk komt daar verandering in zodat iedereen ten volle zijn of haar gezondheid kan ervaren in dit leven. 

Neem een kijkje in de Healthshop van Sirius, hier vind je verschillende voedingssupplementen en producten die bijdragen aan een goede gezondheid.

Waarom zou je jezelf extra blootstellen aan gifstoffen?

Een andere factor die een grote rol speelt in onze gezondheid is de mate waarin we blootgesteld worden aan gifstoffen. Hier hebben we niet altijd controle over. De kans is groot dat je ergens woont waar de lucht niet schoon is. Dit komt onder andere door pesticiden en andere giffen die op grote schaal gebruikt worden binnen de industriële agricultuur (op het platteland wonen is dus niet per se gezonder voor je) en uitlaatgassen van verkeer. 

Als je dan ook nog eens bewust je lichaam gaat vergiftigen met sigaretten is dat vragen om problemen. Als je rookt is dat niet meer iets waardoor je ergens bij hoort of je tegen verzet (behalve tegen jezelf). Je schaadt je gezondheid. De voordelen wegen niet op tegen de nadelen. Bovendien zijn er zoveel manieren waarop je kunt genieten zonder dat je hier een sigaretje bij nodig hebt. 

Tabaksvervangers en alternatieven

Stoppen met roken lijkt misschien een onmogelijke opgave. Toch is het in feite niet moeilijk. Het kan zelfs leuk zijn, echt waar. Zelf maakte ik een proces door waarbij ik stap voor stap te werk ging. Tabaksvervangers zoals Knaster en andere kruiden zijn prima hulpmiddelen om jezelf op een andere manier een draai te geven, op een feestje bijvoorbeeld. In dit blog lees je alles over de unieke kruidenmelanges en tabaksvervangers die Sirius verkoopt.
 

      
 

Jointje roken met of zonder tabak?

Als liefhebber van cannabis begrijp ik volledig dat een joint rollen kan aanvoelen als de uitvoering van een heilig ritueel waar niks aan veranderd mag worden. Mijn favoriete vloeitjes, ja zelfs mijn favoriete aansteker waren belangrijke onderdelen. En natuurlijk tabak. Hier lees je mijn persoonlijke visie als stoner op het gebruik van tabak. En de voordelen die ik heb gehaald uit mijn conclusies!

Rook je en overweeg je om te investeren in een degelijke vaporizer?

De markt aan kruiden verdampers, oftewel vaporizers, wordt steeds groter. Bij Sirius kun je terecht voor een selectie aan oerdegelijke modellen met een zeer mooie kwaliteit/prijs verhouding. Hoe dan ook blijft het een investering voor veel mensen en is het begrijpelijk dat je er zeker van wilt zijn dat je hem ook echt gaat gebruiken. Een goede keuze maken en een model kiezen dat aan jouw wensen voldoet is het begin van een succesverhaal.

Vaporizers bieden een krachtige en smaakvolle ervaring, waarbij de werkzame stoffen uit de plant worden verdampt en vervolgens geïnhaleerd. Er vindt geen verbranding plaats, zoals bij het roken van een joint. Hierdoor is het gebruik economisch (je hebt veel minder wiet nodig voor goed resultaat) en krijg je geen gifstoffen binnen. Hier krijg je een overzicht dat handig is bij het instellen van de temperatuur van de vaporizer

Ook interessant: Volcano Hybrid vaporizer van Storz & Bickel.

Pure joint, pijpje, bong of niet-elektronische vape

Er zijn nog andere manieren waarop je van cannabis en kruiden kunt genieten, zonder dat er tabak bij komt kijken. In dit blog geef ik je verschillende opties, die allemaal hun eigen voordeel hebben. 

Ben jij er klaar voor tabak los te laten?

Sirius laat zien dat tabak roken compleet overbodig is. Als je vragen hebt over onze tabaksvervangers, kruiden of cannabisproducten, stuur ons een bericht of bel ons

Geniet met volle teugen van jouw unieke leven op deze bijzondere planeet. 

Veel succes gewenst met alles, je kunt het!

Deel:

Vond jij dit artikel interessant en schrijf je zelf ook graag? We zijn altijd op zoek naar mensen die onze passie voor natuurlijke producten delen, en dit kunnen omzetten naar toffe teksten. En we hebben hier een aantrekkelijke beloning voor. Bekijk alle informatie voor schrijvers.

Bekijk alle blog artikelen
Ook interessant Lees deze ook eens
Volg ons:
GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Altijd een gratis cadeautje bij je bestelling
Uitstekend
4.9
Op basis van 3.968 reviews
Ben je 18 jaar of ouder?

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je je bestellingen naartoe wil laten sturen. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent en dat je notie hebt genomen van en akkoord bent met onze waarschuwing betreffende de van toepassing zijnde wetgeving.

Doorgaan Verlaten
Volg ons:


Je kunt in onze webshop gewoon bestellen.
Wij behandelen je bestelling met de grootste zorg.

Actuele status m.b.t. onze fysieke Sirius Smart Shops
in Roermond NL Hamstraat 15
en Maastricht NL Oude Tweebergenpoort 7A

Hartelijk Dank voor je vertrouwen in ons!

Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.