GRATIS verzending in NL vanaf € 20,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Discreet verpakt
World's best assorted online smart shop
spacemileshop icon Spacemiles - Spaar voor korting - Meer info
Doorzoek gehele blog
3MMC kopen?
In dit blog artikel
In dit blog artikel 3-MMC ??? RED ALERTDocumentaries about 3-MMCArtikel in NRCNatuurlijke alternatieven
Deel:

3MMC kopen?

Bij Sirius ontvangen we de laatste tijd best veel telefoontjes m.b.t. 3-MMC => 3-Methylmethcathinone, ook bekend als Poes, 3M, Metaphedrone, 3-MeMMC, 3-mephedrone, 3-methyl-N-methylcathinon. 3-MMC is een zogenaamde research chemical, ook wel designerdrug, of “Nieuwe Psychoactieve Stof​ (NPS)” genoemd, die absoluut niet ongevaarlijk is! Vanwege de vele vragen die wij ontvangen in onze Sirius Smartshop Roermond en Sirius Smartshop Maastricht, en daarnaast ook via onze klantenservice, besloten we dit artikel over 3-MMC te publiceren.

3-MMC ??? RED ALERT

Wij verkopen dit middel niet en willen je graag informeren over de schade die 3-MMC op korte- en lange termijn aan lichaam en geest zal toebrengen en vooral dat gebruikers rapporteren dat het heel erg verslavend is; zowel geestelijk als lichamelijk. We raden het dan ook af om je zoektocht bij andere winkels voort te zetten en ga al helemaal niet naar thuis- of straatdealers!

Wij hebben nooit research chemicals verkocht, en zullen dit ook nooit gaan doen, omdat het belangrijkste kenmerk van research chemicals is, dat er niets over korte-, middellange- en lange termijn effecten op de gezondheid bekend is. Gebruikers experimenteren met deze stoffen in de meest letterlijke zin van het woord: ze maken van zichzelf testkonijnen, met alle risico's vandien!

Via  Wauwtist

Documentaries about 3-MMC

Om je meer inzicht te geven hoe schadelijk en verslavend 3-MMC is, delen we deze documentaires met je: 

Verslaafde Boaz en Mulu | "Ik verdoof mezelf om niets meer te voelen":

Mulu over verslaving: "De hel is de plek waar niemand je kan horen of zien, maar waar jij wel iedereen kunt horen en zien."

Ik was 6 dagen wakker | Danny's Wereld: 

Artikel in NRC

Daarnaast verscheen in mei een artikel in het NRC, waarin diverse (ex-)gebruikers vertellen over hun ervaring met 3-MMC. Lees nu: De opmars van designerdrug Poes"Toen ging de hele groep het gebruiken." 

Natuurlijke alternatieven

Wij zijn in 1995 met onze smartshopformule begonnen, om nu net legale veilige natuurlijke alternatieven voor gevaarlijke illegale synthetische drugs aan te bieden, vergezeld van zoveel mogelijk deskundige productinformatie, veilige gebruiksadviezen en voorlichting; allemaal in het kader van het mogelijk maken van veilig experimenteren en vooral "harm reduction".

Wij adviseren je dus graag over 100% natuurlijke alternatieven voor research chemicals, waar je veilig van kunt genieten zonder de gevaarlijke bijwerkingen. 

Bij ons ben je aan het juiste adres voor veilige producten die je leven een beetje leuker maken!

Neem een kijkje in onze Smartshop of Magictruffleshop, of bel onze collega’s van de klantenservice voor advies. Lees je liever zelf alles op je gemak door? Bekijk dan ook zeker onze encyclopedie en blog.

Choose Safety! - Choose Life! - Choose Sirius Natural Smart Products!

 

Meer info over 3-MMC 
check de volgende links:

Deel:

Vond jij dit artikel interessant en schrijf je zelf ook graag? We zijn altijd op zoek naar mensen die onze passie voor natuurlijke producten delen, en dit kunnen omzetten naar toffe teksten. En we hebben hier een aantrekkelijke beloning voor. Bekijk alle informatie voor schrijvers.

Bekijk alle blog artikelen
Ook interessant Lees deze ook eens
Volg ons:
GRATIS verzending in NL vanaf € 20,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Altijd een gratis cadeautje bij je bestelling
Worlds best assorted online smartshop Uitstekend
4.9
Op basis van 4.498 reviews
Ben je 18 jaar of ouder?

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je je bestellingen naartoe wil laten sturen. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent en dat je notie hebt genomen van en akkoord bent met onze waarschuwing betreffende de van toepassing zijnde wetgeving.

Doorgaan Verlaten
Volg ons:
Hoe wil je de bestelling ontvangen? Maak hieronder je keuze
Kies eerst hoe je de bestelling wil ontvangen
Kies eerst een land van ontvangst
Selecteer je land:
Waarom vragen we dit?

Het is helaas niet mogelijk om ons gehele assortiment naar alle landen te sturen. Het is soms wel mogelijk om producten in verschillende pakketten te versturen.

Kies eerst een winkel
Kies een winkel:
Doorgaan
Deze keuze kan altijd nog aangepast worden in de winkelwagen.
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.