GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Discreet verpakt
World's best assorted online smart shop
spacemileshop icon Spacemiles - Spaar voor korting - Meer info
Doorzoek gehele blog
Microdoseren en persoonlijke healing
In dit blog artikel
In dit blog artikel Depressie en gebrek aan creativiteitDe ontdekking van het boeddhisme en meditatieHoopvolle ontdekking: Paul Stamets en zijn microdoseerformuleMicrodoseren en innerlijk werkIk begin de effecten te voelenEenvoudig en effectief microdoseren met FreshUp Truffels
Deel:

Microdoseren en persoonlijke healing

Vandaag de dag ben ik 28, maar mijn verhaal begint meer dan 15 jaar geleden. Toen ik nog op school zat, had ik sterk het gevoel dat het conventionele onderwijs een doelbewuste poging was om creativiteit en nieuwsgierigheid voor het leven bij de wortel te doden. Door een repressief en competitief onderwijssysteem, waarin het stellen van vragen en het willen weten waarom? niet gewaardeerd wordt, voelde ik me al snel onderdrukt en gedwongen om mijn nieuwsgierigheid los te laten.

Depressie en gebrek aan creativiteit

Voor het uiteindelijke doel om "een goede leerling" te zijn, moest ik gehoorzamen zonder vragen te stellen of na te denken. Ik voelde van jongs af aan dat het onderwijssysteem niet gericht was op het ontwikkelen van de essentie van ieder individu, maar eerder op het produceren van een automaat en een volgzame arbeidersklasse. Een mens die volledig losgekoppeld is van zijn diepste innerlijke natuur.

Trouwens, als je dit leest en je voelt je geïdentificeerd met mijn verhaal, dan raad ik je aan de volgende video te bekijken:

Sir Ken Robinson's Ted Talk: "Does school kill creativity?"

Omdat mijn capaciteiten anders waren, of beter gezegd, ik niet voldeed aan het profiel van een automaat, werd ik al snel naar de "zorg" van een psychiater gestuurd. Samenvattend slikte ik van mijn 13e tot mijn 20e antidepressiva, anxiolytica en andere medicijnen die mijn zenuwstelsel al op zeer jonge leeftijd vernietigden.

De ontdekking van het boeddhisme en meditatie

Gelukkig bracht mijn nieuwsgierigheid me ertoe het boeddhisme te ontmoeten in mijn vroege twintiger jaren. Sinds ik het ontdekte en mijn geest en emoties begon te onderzoeken met meditatie en de hulp van boeddhistische leringen, begon ik te begrijpen en een gevoel te krijgen dat er een creatieve vonk in mij was, een helder bewustzijn en dat er nog steeds de creativiteit en openheid van mijn eigen manier van zijn in mij aanwezig was. Ik begon mezelf beter te begrijpen en al snel was ik in staat om de medicatie te stoppen en een lang genezingsproces te beginnen dat tot op de dag van vandaag voortduurt.

Hoopvolle ontdekking: Paul Stamets en zijn microdoseerformule

Zo, tussen onderzoek en voortdurende praktijk, medicatie, depressie en angst achter me latend, kwam ik op een dag dankzij de documentaire "Fantastic Fungi" het ongelooflijke werk van Paul Stamets tegen.
 


 

Naast veel van zijn fascinerende ideeën en projecten (zoals zijn TED Talk: "6 manieren waarop paddenstoelen de wereld kunnen redden"), raakte ik erg geïnteresseerd in zijn formule voor psilocybine microdosering samen met Lions Mane en vitamine B3: een krachtige combinatie voor een gezond brein. En vooral het creatieve potentieel dat deze formule heeft om nieuwe neurologische paden te vereenvoudigen, die het mogelijk maken om een gevoel van diep welzijn en een meer creatieve, zuivere en evenwichtige gemoedstoestand te integreren.

Dankzij Sirius en FreshUp microdosering was ik in staat om deze reis te beginnen die me vooruit hielp in mijn genezingsproces.

Microdoseren en innerlijk werk

Ongetwijfeld is het werk niet alleen om deze formule te nemen en wonderen te verwachten. Vergezeld van belangrijk innerlijk werk, kunnen de effecten zeer troostend, helend en hoopvol zijn. Een van mijn bedoelingen was dat deze formule mij zou helpen met enkele van de bijwerkingen van het feit dat ik in mijn vroege jeugd zo lang onder farmaceutische behandeling ben geweest.

Deze bijwerkingen zijn moeilijk te kwantificeren, maar een van de belangrijkste is een zekere "voortdurende troebelheid" in mijn geest, een plotselinge nervositeit die opkomt in situaties waarin het helemaal niet overeenkomt met een dergelijke reactie van mijn zenuwstelsel, vergezeld van druk op de borst en overmatig zweten van handen en voeten. Vaak ontstonden deze symptomen in de minst verwachte situaties, bijvoorbeeld in de rust van mijn bed lezend, of in de woonkamer van mijn huis luisterend naar mijn favoriete muziek, spelend met mijn hond of zelfs tijdens het water geven van mijn planten. De psychiater zei dat dit komt doordat mijn zenuwstelsel nog steeds zowel de medicijnen als het trauma uit het verleden aan het verwerken is.

Ondanks deze jaren van innerlijk werk en me veel beter voelen, besloot ik dat ik een beetje extra hulp nodig had, een duwtje in de rug en die vond ik dankzij de microdosing truffel van FreshUp.

Ik begin de effecten te voelen

Deze reis is nog maar net begonnen, want voor mij is het de eerste maand dat ik microdoseer. Maar ik kan je nu al vertellen hoe geweldig het voelt van binnen. Ik ben zeer actief en helderder in mijn hoofd dan ooit. Mijn dagelijkse routine voelt ongelooflijk productief en creatief. Elke activiteit heeft nieuwe nuances gekregen, alsof ik het gevoel heb dat elk moment een nieuw mysterie is dat zich opent. Ik ben ontvankelijker en gevoeliger voor mijn omgeving. Ik voel me flexibeler en lichter. Veel emoties komen aan de oppervlakte, zodat ik ze met aandacht, zorg en bewustzijn eindelijk kan beginnen te integreren. Het belangrijkste voor mij is dat ik voel dat zowel mijn geest als mijn lichaam me van binnenuit toelachen. Ik heb me in lange tijd niet zo goed gevoeld.

Eenvoudig en effectief microdoseren met FreshUp Truffels

FreshUp Magic Truffels zijn een zoete en zeer makkelijke manier om deze reis te beginnen. Met het gemak en de zekerheid dat de dosis psilocybine in de truffels overeenkomt met de aanbevolen dosis voor een microdoseringsroutine (tussen de 0,5 en 1,0 gram truffel, die 1-2mg psilocybine bevat), kun je gemakkelijk iets speciaals en persoonlijks van deze ervaring maken, zonder andere complicaties dan je te concentreren op de intenties die je ertoe hebben gebracht om aan deze innerlijke reis te beginnen.

Have a nice trip!

Dit is slechts een persoonlijk verslag en dit is geen suggestie of aanmoediging om truffels of een andere substantie te nemen. Ik raad je sterk aan om de hulp van een spirituele praktijk in te roepen of de hulp van een gekwalificeerde therapeut als je depressie, angst, of negatieve mentale en emotionele toestanden voelt.

Deel:

Vond jij dit artikel interessant en schrijf je zelf ook graag? We zijn altijd op zoek naar mensen die onze passie voor natuurlijke producten delen, en dit kunnen omzetten naar toffe teksten. En we hebben hier een aantrekkelijke beloning voor. Bekijk alle informatie voor schrijvers.

Bekijk alle blog artikelen
Ook interessant Lees deze ook eens
Volg ons:
GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Altijd een gratis cadeautje bij je bestelling
Uitstekend
4.9
Op basis van 4.236 reviews
Ben je 18 jaar of ouder?

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je je bestellingen naartoe wil laten sturen. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent en dat je notie hebt genomen van en akkoord bent met onze waarschuwing betreffende de van toepassing zijnde wetgeving.

Doorgaan Verlaten
Volg ons:

Bezoek ook onze fysieke Sirius Smart Shops
in Roermond NL Hamstraat 15
en Maastricht NL Oude Tweebergenpoort 7A

Hartelijk Dank voor je vertrouwen in ons!

Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.