GRATIS verzending in NL vanaf € 20,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Discreet verpakt
World's best assorted online smart shop
spacemileshop icon Spacemiles - Spaar voor korting - Meer info
Doorzoek gehele blog
Freshbox Magic Truffels: Welke kies jij?
In dit blog artikel
In dit blog artikel Stel jezelf de juiste vraagErvaren Psychonaut?Wat is de juiste Magic Truffel Dosis?
Deel:

Freshbox Magic Truffels: Welke kies jij?

Je staart naar het Magische Truffel Menu voor je. Keuzestress! Welke moet je nou nemen? De sterkste? Of die met het mooiste plaatje? Of toch die ene die je beste vriend(in) zo geweldig vindt? Geen paniek, met dit handige overzicht is het een stuk gemakkelijker navigeren tussen het Magische Truffel aanbod van Sirius.

Let op: Hou altijd rekening met set en setting. Dit bepaalt voor een groot deel je trip ervaring. Set: welke mindset heb je? Wat is er recent gebeurd, hoe voel je je vandaag? Setting: Waar en met wie trip je?

Sclerotia, Magic Truffles, ook wel Philosepher’s Stones genoemd, zijn ondergrondse reserves van paddo’s. Wanneer de omstandigheden voor de paddenstoelen niet optimaal zijn, bijvoorbeeld door (bos)brand, kunnen deze ‘knolletjes’ jaren lang opgeslagen blijven in de aarde en weer vruchtlichamen produceren als de leefomgeving verbetert. Op die manier staat de overleving van de paddenstoelensoort garant. Net als paddo’s bevatten ze de psychoactieve stoffen psilocybine en in mindere mate psilocine.

De Freshbox lijn van Sirius biedt jou verse Magische Truffels. Ze zijn niet vacuüm verpakt, dit betekent dat ze kunnen ‘ademen’ en ‘leven’. Bewaar Magische Truffels in de koelkast als je niet meteen wilt gebruiken. Ze blijven lang goed.

Stel jezelf de juiste vraag

Stel jezelf voor wat je graag van de trip zou willen leren. Wil je plezier maken met je beste vriend, of ben je op zoek naar bepaalde inzichten in jezelf of in het grotere geheel?
Weten waarom je wilt trippen maakt het een stuk gemakkelijker om de soort te kiezen en tevens de dosering.

Ervaren Psychonaut?

Ga bij jezelf na hoe het zit met je voorgaande tripervaringen. Hoe zijn die verlopen, wat je vond je fijn? Waar zou je meer van willen? Waar heb je behoefte aan?
Check ook zeker bij je eventuele trippartner hoe het bij hem of haar zit!
Als je samen tript, pas je de dosis aan degene met het minst ervaring!

Wat is de juiste Magic Truffel Dosis?

10 gram wordt gezien als een ‘standaard dosis’. Met deze hoeveelheid ervaar je normaal gezien de volle effecten van psilocybine en het is voor de meeste ervaren psychedelica gebruikers een aanbevolen hoeveelheid. Echter, ieder lichaam is anders, en zoals bij zoveel dingen is het goed om voorzichtig je tolerantie te testen. Voor een eerste keer kan het verstandig zijn minder dan een volle dosis van 10 gram te nemen. Wil je dolgraag de visuele effecten, veranderend wereldbeeld en andere kijk op jezelf ervaren? Dan zit je met 10 gram goed.
15 gram is bedoeld voor de psychonaut met ervaring, die graag nog een stap verder gaat en de trip graag nog wat intenser beleeft. Het is ook mogelijk dat jij, om bepaalde redenen een hogere tolerantie hebt voor psilocybine. Ook dan is 15 gram een optie.

Tip voor beginners: Deel met zijn tweeën een bakje van 15 gram voor een mildere ervaring en test je respons.

Space Shuttles en Dolphins Delight

Beide Truffelsoorten zijn ideaal voor de beginnende tripper. Of wanneer je liever een wat mellow ervaring hebt. Space Shuttles zijn over het algemeen ideaal om in sociaal gezelschap te nemen. Waarschijnlijk zul je bij deze truffels iets minder visuele effecten ervaren en wordt je minder overweldigd. Dolphins Delight (ook wel Dolfijntjes genoemd) geven je een fijne energie en zijn ideaal voor een wandeling.

Solo trippen met Golden Teachers

Golden Teacher is dé truffel bij uitstek wanneer je (voor het eerst) alleen gaat trippen. Het filosofische kantje zorgt ervoor dat je gemakkelijk in dialoog gaat met jezelf, en onbevangen naar verschillende aspecten van je leven kunt kijken. Wat gaat goed? Wat zou je graag beter zien? Waar wil je hard aan werken om het beste in jezelf naar boven te halen? Ook wanneer je samen met een vriend(in) tript, kunnen er verrassende gesprekken ontstaan, tijdens of vaak ook na de tripervaring. De ander kan je als het ware een spiegel voorhouden, waardoor je jezelf op een andere manier kunt bekijken. Leerzaam, maar soms confronterend, be aware!

Contact met het Universum

De Cosmic Connectors lichten het tipje van de sluier en laten je kennis maken met de mysteriën van het Universum. De hersenkrakende vragen ‘Waarom zijn wij hier?’ en ‘Wie ben ik?’ enzovoort… zijn ineens leuk en spannend om over na te denken.

Special Editions

Purple Rain, White Diamonds, Royal Beluga, zijn soorten voor de ervaren psychonaut omdat ze je op intensere wijze laten kennis maken met de trip wereld. Om de intensiteit van de trip zo goed mogelijk weer te geven, zijn er een aantal punten gegeven aan bepaalde criteria:

- Funny/Laughing (Grappig/Lachen): Hiermee wordt het gevoelseffect bedoeld. Zo is de Purple Rain net iets hilarischer dan de Royal Beluga of White Diamonds.

- Body High/Energy (Lichamelijke High/Energie): Hier scoren de laatste twee soorten dan weer wat hoger op. Veel lichamelijke energie dus, waarbij het heel leuk kan zijn om te bewegen op spacy muziek.

- Hallucinations/Visual (Hallucinaties/Visueel): Hier is het de meeste mensen om te doen: de verandering in de uitstraling van het dagelijks leven. Alle drie scoren ze hier 100%. Bereid je dus voor op een wereld van verschil!

- Auditive Hallucinations (Auditieve Hallucinaties): dit betekent niet dat je dingen gaat horen die er niet zijn, maar wel dat je bijvoorbeeld in je lievelingsnummer veel duidelijker de verschillende instrumenten hoort en misschien zelfs een triangel die je nooit eerder opgevallen was. Voor muzikanten/muziekliefhebbers is dit dus zalig!

Het beste van Moeder Natuur

Mothers Finest is voor veel Sirius klanten de lievelingstruffel, maar pas op, ze wordt ook gezien als het meest intens van ze allemaal! Enkel geschikt als je ervaren bent.

Nieuw in het Sirius Assortiment

Mystery Mix Green, Mystery Mix Orange en Mystery Mix Purple. Heb je alle voorgaande soorten al geprobeerd? Kies dan voor één van deze drie intense mixen van verschillende truffels! Je kunt een verrassende trip verwachten. Mystery Mix Purple wordt gezien als de sterkste variant.

Deel:

Vond jij dit artikel interessant en schrijf je zelf ook graag? We zijn altijd op zoek naar mensen die onze passie voor natuurlijke producten delen, en dit kunnen omzetten naar toffe teksten. En we hebben hier een aantrekkelijke beloning voor. Bekijk alle informatie voor schrijvers.

Bekijk alle blog artikelen
Ook interessant Lees deze ook eens
Volg ons:
GRATIS verzending in NL vanaf € 20,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Altijd een gratis cadeautje bij je bestelling
Uitstekend
4.9
Op basis van 4.280 reviews
Ben je 18 jaar of ouder?

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je je bestellingen naartoe wil laten sturen. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent en dat je notie hebt genomen van en akkoord bent met onze waarschuwing betreffende de van toepassing zijnde wetgeving.

Doorgaan Verlaten
Volg ons:

Bezoek ook onze fysieke Sirius Smart Shops
in Roermond NL Hamstraat 15
en Maastricht NL Oude Tweebergenpoort 7A

Hartelijk Dank voor je vertrouwen in ons!

Hoe wil je de bestelling ontvangen? Maak hieronder je keuze
Kies eerst hoe je de bestelling wil ontvangen
Kies eerst een land van ontvangst
Selecteer je land:
Waarom vragen we dit?

Het is helaas niet mogelijk om ons gehele assortiment naar alle landen te sturen. Het is soms wel mogelijk om producten in verschillende pakketten te versturen.

Kies eerst een winkel
Kies een winkel:
Doorgaan
Deze keuze kan altijd nog aangepast worden in de winkelwagen.
Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.