GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Discreet verpakt
World's best assorted online smart shop
spacemileshop icon Spacemiles - Spaar voor korting - Meer info
Doorzoek gehele blog
Ontdek de nieuwe Freshbox Magic Truffelrassen - Atlantis, Mexicana, Tampanensis, Galindoi
In dit blog artikel
In dit blog artikel Atlantis - De verboden vrucht Mexicana - Het vlees van de goden Tampanensis - Steen der WijzenGalindoi - De raket naar de ruimte Niet geïnteresseerd in trippen, maar in Microdoseren?De klassieke freshbox soorten - Space Shuttles, Dolphins Delight, Golden Teacher, Cosmic Connectors, Purple Rain, White Diamonds, Royal Beluga, Mothers finest
Deel:

Ontdek de nieuwe Freshbox Magic Truffelrassen - Atlantis, Mexicana, Tampanensis, Galindoi

Niet lang geleden werd het Sirius magische truffelassortiment uitgebreid met vier nieuwe toevoegingen: Freshbox Atlantis, Freshbox Mexicana, Freshbox Tampanensis en Freshbox Galindoi. Deze vier soorten worden door sommigen beschouwd als de 'originele' soorten, die de basis vormen van waaruit andere soorten werden of worden gecreëerd. Toen Sirius rond 2008 begon met de verkoop van magische truffels, besloten we dergelijke truffelrassen niet in ons assortiment op te nemen, omdat we iets nieuws en unieks wilden aanbieden.

In de loop der jaren ontdekten we echter dat er veel mensen zijn die de effecten van de originele magic truffelsoorten willen ervaren, omdat het gemakkelijker is om er informatie over te vinden op internet of in smartshops. Daarom heeft ons kweekteam deze vier OG-soorten gecreëerd, zodat ze voor het begin van het nieuwe jaar in ons assortiment kunnen worden opgenomen.

new magic truffels

Deze blog is bedoeld als een overzicht van deze nieuwe magische truffelsoorten, zodat het voor jou makkelijker is om te beslissen welke je als eerste zou willen proberen. Als je wilt ontdekken wat deze soorten zo speciaal maakt, hoe ze van elkaar verschillen en wat je kunt verwachten van een trip met elk van hen, lees dan verder! 

Disclaimer: Deze blog is vooral gericht op psychonauten die bekend zijn met psychedelica zoals magic truffels. Als je nieuw bent in het onderwerp (bijvoorbeeld als je nog nooit eerder op een psychedelicum hebt getript) maar toch meer wilt leren, blader dan door onze encyclopedie of lees deze blog over hoe je je kunt voorbereiden op een psychedelische trip. 

Atlantis - De verboden vrucht 

atlantis magic truffels

FreshBox Atlantis magic truffels zijn vooral sterk in de aspecten hallucinaties/beelden, iets waar veel psychonauten vooral naar op zoek zijn. Ze kunnen zorgen voor krachtige trips die je meenemen door mystieke steden, maar ook door de kosmos zelf. Er wordt ook aangegeven dat Atlantis Truffels veel lachen en grappige ervaringen opwekken, dus ze zorgen niet zozeer voor diepgaande filosofische ervaringen.

Perfect voor een gezellig avondje op de bank waarbij je grappige hallucinaties wilt ervaren maar niet op een diepe mind trip wilt gaan.  Ze kunnen zowel gebruikt worden door ervaren psychonauten, als door beginnende gebruikers die niet veel psychedelische ervaringen hebben. Persoonlijk weet ik nu al dat dit de freshbox soort is die ik als volgende wil proberen. Zodra ik dat gedaan heb, zal ik er een blog over schrijven, zodat je een betere indruk krijgt van de effecten. 

Freshbox Atlantis zijn genetisch verwant aan de Mexicana truffels, die hierna worden beschreven. 

Mexicana - Het vlees van de goden 

mexicana magic truffle

Freshbox Mexicana Truffels kunnen worden beschouwd als vergelijkbaar met de Atlantis, maar een beetje sterker op het gebied van auditieve hallucinaties en zwakker als het gaat om body high en energie. Er wordt gezegd dat ze sterke, grappige visuals en hallucinaties produceren en zorgen voor een euforische en kleurrijke trip.

Mexicana truffels kunnen je mentaal in een mum van tijd naar een tropisch eiland brengen, terwijl je fysiek je bank niet verlaat. Vanwege hun kracht worden Mexicana truffels meer aanbevolen voor ervaren psychonauten dan voor beginnende gebruikers, maar de laatsten kunnen er nog steeds een leuke ervaring mee hebben zolang ze goed voorbereid zijn en weten waar ze mee te maken hebben. 

Tampanensis - Steen der Wijzen

tampanensis magic truffles

Freshbox Tampanensis truffels zijn speciaal voor die psychonauten die op een diepe, zelfonderzoekende reis door hun eigen bewustzijn willen gaan. Zoals de naam 'philosophers' stone' al doet vermoeden, zul je na inname van de Tampanensis magic truffels filosofische gedachten en zelfinzichten ervaren. Daarnaast veroorzaken ze ook sterke visuele en auditieve hallucinaties.

Daarom worden ze door sommigen beschouwd als een allrounder truffelsoort die veel van de ervaringen biedt die mensen zoeken bij het innemen van een psychedelisch middel. Perfect voor ervaren gebruikers! Persoonlijk zou ik beginnende gebruikers aanraden om te beginnen met een andere soort die sterker is in één bepaald effect, omdat de combinatie van zelfinzichten, filosofische gedachten en sterke hallucinaties een beetje veel kan zijn voor iemand die niet zo ervaren is met psychedelica. 

Galindoi - De raket naar de ruimte 

galindoi magic truffels

De Freshbox Galindoi Truffels zijn bijzonder sterk in termen van body high, energie en visuals. Terwijl je fysiek aan de bank gekluisterd zit, stijgt je geest op naar nieuwe dimensies alsof iemand je aan een hogesnelheidsraket heeft vastgemaakt (dat was tenminste de ervaring voor mij). Perfect voor psychonauten die een sterke mentale trip willen ervaren maar ook van lichamelijke sensaties houden.

Persoonlijk vond ik de Tampanensis truffels geweldig om diepe maar ook grappige gesprekken te voeren. Een vriend van mij heeft ze zelfs in een club geprobeerd en had een erg leuke ervaring met een relatief lage dosis van 7,5 gram (LET OP: wij raden over het algemeen af om psychedelica te gebruiken in een club of een soortgelijke omgeving, tenzij je een zeer ervaren psychonaut bent en precies weet wat je doet). 

Er zijn al tripverslagen over ervaringen met de Galidoi truffels beschikbaar op onze website, dus bekijk onze meest recente blogs! 

Niet geïnteresseerd in trippen, maar in Microdoseren?

microdosing

Misschien is een trip met een hoge dosis psychedelica niet bepaald waar je in geïnteresseerd bent, maar wil je de magische kracht van psychedelica gebruiken om je bewustzijn minimaal te beïnvloeden op een positieve, medicinale manier. Als dit het geval is, dan zijn Microdosing truffels wellicht iets voor jou.

Sirius biedt een specifieke magic truffel soort die geschikt is voor de praktijk van Microdosing: FreshUp Microdosing. Daarnaast bieden we een speciale kit op basis van Paul Stamets Stack formule, inclusief natuurlijke supplementen die goed zijn voor je hersenen en lichaam, aanbevolen voor de combinatie met microdosing. Een korte paragraaf in een blog is echter niet genoeg om alle zaken te beschrijven waarvan je op de hoogte moet zijn voordat je begint met microdoseren, dus ik raad je aan onze laatste gerelateerde blog te lezen; FAQ over Microdoseren

De klassieke freshbox soorten - Space Shuttles, Dolphins Delight, Golden Teacher, Cosmic Connectors, Purple Rain, White Diamonds, Royal Beluga, Mothers finest

Ondanks de vier magische truffelsoorten die ik zojuist in deze blog heb beschreven, zijn er natuurlijk nog de oudere, 'klassieke' freshbox-truffels Space Shuttles, Dolphins Delight, Golden Teacher, Cosmic Connectors, Purple Rain, White Diamonds, Royal Beluga en Mothers Finest. Ze zijn al jaren favoriet bij veel psychonauten, en er zijn ook veel ervaringen of tripverslagen beschikbaar om enig inzicht te krijgen in hoe deze soorten je geest kunnen beïnvloeden.

freshbox truffels

Als je geïnteresseerd bent in het ontdekken van de klassieke freshbox truffels dan raad ik je ten zeerste aan de blog door te lezen: "Freshbox Magic Truffels: Welke kies jij?" Naast de in deze alinea genoemde namen zijn er nog meer freshbox soorten verkrijgbaar in onze smartshop, bijvoorbeeld gold en palladium, of onze mystery mixen, bijvoorbeeld mystery mix orange. Ik ben van plan om ook een blog te schrijven waarin deze strains nader worden uitgelegd, dus houd de Sirius website in de gaten voor nieuwe blogs!

Als je nog vragen hebt over psychedelica, truffels, trippen, of welke freshbox soort voor jou persoonlijk de beste is, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice - we helpen je graag!   

Deel:

Vond jij dit artikel interessant en schrijf je zelf ook graag? We zijn altijd op zoek naar mensen die onze passie voor natuurlijke producten delen, en dit kunnen omzetten naar toffe teksten. En we hebben hier een aantrekkelijke beloning voor. Bekijk alle informatie voor schrijvers.

Bekijk alle blog artikelen
Ook interessant Lees deze ook eens
Volg ons:
GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Altijd een gratis cadeautje bij je bestelling
Uitstekend
4.9
Op basis van 4.254 reviews
Ben je 18 jaar of ouder?

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je je bestellingen naartoe wil laten sturen. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent en dat je notie hebt genomen van en akkoord bent met onze waarschuwing betreffende de van toepassing zijnde wetgeving.

Doorgaan Verlaten
Volg ons:

Bezoek ook onze fysieke Sirius Smart Shops
in Roermond NL Hamstraat 15
en Maastricht NL Oude Tweebergenpoort 7A

Hartelijk Dank voor je vertrouwen in ons!

Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.